Anpio1 Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Dzień dobry, zakupiłem używane atomiki redster x9, narty są po 3 sezonach i są w świetnym stanie. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia - położone płasko bez obciążenia na całej długości dotykają podłoża, nie ma tego naturalnego wygięcia w górę. No może jest jakieś 2 mm, ale nie więcej. Czy to normalne, czy też jakaś wada tego egzemplarza... Może to głupie pytanie, ale nie mogę niczego doszukać się na ten temat w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Moje stare blizzardy xcross coś tam 167cm mają takie wygięcie. Obecne Fischery RC4 WC RC 180cm nie mają. Fischery są 2x sztywniejsze. Ja mówię że nie muszą robić mostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2022 Masz PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 16 godzin temu, Anpio1 napisał: Dzień dobry, zakupiłem używane atomiki redster x9, narty są po 3 sezonach i są w świetnym stanie. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia - położone płasko bez obciążenia na całej długości dotykają podłoża, nie ma tego naturalnego wygięcia w górę. No może jest jakieś 2 mm, ale nie więcej. Czy to normalne, czy też jakaś wada tego egzemplarza... Może to głupie pytanie, ale nie mogę niczego doszukać się na ten temat w sieci... Cześć Nie - jeżeli wyginają się pod własnym obciążeniem równo, identycznie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi