grimson Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 22km od Wrocławia znajduje się…stok narciarski. Lokalizacja: Wzgórza Trzebnickie na północ od wspomnianego miasta. Maja 1 orczyk i 1 taśmę, system naśnieżania, ratrak, wypożyczalnie i szkółkę narciarska. Strona: http://www.ptakmachnice.pl/snow-and-ski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Byłeś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Godzinę temu, .Beata. napisał: Byłeś tam? Nie, ale z ciekawości wpadnę. Nie jest to Szklarska, Szczyrk and CG. Pewnie trasa max 400m i raczej łatwa. Mimo to warto sprawdzić temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) A tam mają kiedykolwiek śnieg, mię kamerka nie działa? Miejsce niespecjalnie sprzyja śniegowi. Kiedyś przejazdem nawet się zastanawiałem czy nie zawadzić dla zaspokojenia ciekawości. W tym roku z "górek" zaliczyłem Bałtów i mnie pokarało od razu, bo na mokrych dechach przy knajpach wywinąłem orła i i dwa tygodnie chodziłem ze spuchniętym prawym nadgarstkiem. Skąd inąd do nauki od 0 albo na rozgrzewkę do sezonu fajny stok ale potem jak dla mnie było by nudno. To już nawet 3x krótsza Malta Ski wydaje mi się ciekawsza. Edytowane 5 Lutego 2022 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi