moruniek Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Ja prawdopodobnie będę od soboty (wieczorna) do 06 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 20 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 11 minutes ago, moruniek said: Ja prawdopodobnie będę od soboty (wieczorna) do 06 marca. Ja też się wybieram rodzinnie w tym terminie. Chętnie się przywitam jakby co. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 21 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Na razie ciapa, nie śnieg. Da się pojeździć rano 2-3 godziny, potem ciapa, że narty utykają. Nie mam tyle skilla, żeby robić @Mikoskiego na hurra z rozpędu… ma się oziębić od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 21 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 7 minut temu, mario33 napisał: Na razie ciapa, nie śnieg. Da się pojeździć rano 2-3 godziny, potem ciapa, że narty utykają. Nie mam tyle skilla, żeby robić @Mikoskiego na hurra z rozpędu… ma się oziębić od jutra. Tam jeszcze kilka rzeczy było potrzebne :-), same umiejętności nie wystarczały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 21 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 34 minuty temu, Chertan napisał: Tam jeszcze kilka rzeczy było potrzebne :-), same umiejętności nie wystarczały. Jaja są, pewność siebie to wektor jaj i skilla. To ja jestem najsłabszym ogniwem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2022 Jakby co to w sobotę będę na wieczornej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 22 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Nocą zimniej to i lepsza jazda. Do 11:30, potem degradacja. Tabaszewski nie ratrakuje w ciągu dnia, więc na wieczorne jazdy lepiej na Arenę. PS: w taki warun Deacony dają radę bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Nie chcę się doszkalać.. 1 do 3 mm deszczu, to mżawka,prysznic czy nic nie znaczący opad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 48 minut temu, Gabrik napisał: Nie chcę się doszkalać.. 1 do 3 mm deszczu, to mżawka,prysznic czy nic nie znaczący opad??? To zależy w jakim czasie taki opad. Jak przez 3-4 godz to lekka mżawka. Jak godzina to drobny deszcz. Generalnie nic strasznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 8 hours ago, Gabrik said: Nie chcę się doszkalać.. 1 do 3 mm deszczu, to mżawka,prysznic czy nic nie znaczący opad??? Czy to znaczy Pawle, że się widzimy na Słotwinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 2 godziny temu, netmare napisał: Czy to znaczy Pawle, że się widzimy na Słotwinach? Gdzieś muszę pojechać, ale monitoruję pogodę...Słotwiny Arena, to mój pierwszy ośrodek gdzie spędziłem swój pierwszy 6 dniowy wyjazd. Lubię tam być raz na sezon, bo to taki mój punkt odniesienia. Jutro chyba zdecyduję...prognozowo dobrze Zieleniec wygląda (mróz prawie bez deszczu). Dziś też Mosornym zostałem kuszony, ale muszę o żonie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 6 minutes ago, Gabrik said: Gdzieś muszę pojechać, ale monitoruję pogodę...Słotwiny Arena, to mój pierwszy ośrodek gdzie spędziłem swój pierwszy 6 dniowy wyjazd. Lubię tam być raz na sezon, bo to taki mój punkt odniesienia. Jutro chyba zdecyduję...prognozowo dobrze Zieleniec wygląda (mróz prawie bez deszczu). Dziś też Mosornym zostałem kuszony, ale muszę o żonie myśleć. Jakbyś jechał na Słotwiny to daj znać 🙂 O ile dobrze kojarzę podejście Twojej żony, to im trudniej tym lepiej... Sugerujesz, że Mosorny zbyt łatwy?! 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 4 minuty temu, netmare napisał: Jakbyś jechał na Słotwiny to daj znać 🙂 O ile dobrze kojarzę podejście Twojej żony, to im trudniej tym lepiej... Sugerujesz, że Mosorny zbyt łatwy?! 😉 Tak, nastąpiło w niej przełamanie. Właśnie rozmawialiśmy i generalnie strach bym wspomagany przez "przestrzeń gór", sam widok ją paraliżował. Myślę, że Mosornego mogłaby jednak nie pokonać 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 Jak będziecie, to się odzywajcie. My od soboty (ja z synem). Jaworzyna też kusi, chodzi cała, a to zdarza się raz na kilka lat. Warto podjechać, zobaczyć, ocenić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 16 minut temu, moruniek napisał: Jak będziecie, to się odzywajcie. My od soboty (ja z synem). Jaworzyna też kusi, chodzi cała, a to zdarza się raz na kilka lat. Warto podjechać, zobaczyć, ocenić. Na Jaworzynie byłem tylko widokowo chyba 2 lata w tył. Wówczas ta trasa pod gondolą wydawała się być czarną...dziurą, śmiercionośnie stromą. Może dziś już jest czerwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2022 3 minuty temu, Gabrik napisał: Na Jaworzynie byłem tylko widokowo chyba 2 lata w tył. Wówczas ta trasa pod gondolą wydawała się być czarną...dziurą, śmiercionośnie stromą. Może dziś już jest czerwona? Sądzę, że raczej już niebieska. Szybko się uczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 No dzisiaj to warun jak byk… IMG_0982.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 1 godzinę temu, mario33 napisał: No dzisiaj to warun jak byk… IMG_0982.MOV 13 MB · 2 pobrania Już na nartach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Cześć Jak ja widzę takie porozrzucane narty na stoku to mnie po prostu krew zalewa. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Jak ja widzę takie porozrzucane narty na stoku to mnie po prostu krew zalewa. Pozdro Mitek to mało powiedziane. Napiszę wieczorem co tu się dzieje… 🥺 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Godzinę temu, mario33 napisał: Mitek to mało powiedziane. Napiszę wieczorem co tu się dzieje… 🥺 Cześć Widziałem kiedyś chłopca, który twarzą uderzył w wiązania nart leżących na śniegu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 Jest ktoś na Azotach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 11 hours ago, KrzysiekK said: Jest ktoś na Azotach? Jeśli azoty i arena to to samo, to ja od jutra tam jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2022 1 minutę temu, netmare napisał: Jeśli azoty i arena to to samo, to ja od jutra tam jeżdżę. Nie, to nie jest to samo. Arena to ten kolorowy ośrodek. Stok główny i Slotwinka polaczone w jeden kompleks. Nie chciałem tam dziś bo były testy nart i imprezy, chyba na miednicach... Ujeżdżałem te drugą stacje z krzesłem baaardzo wolnym i podwójnym orczykiem na głównej trasie. Byłem tylko dziś. Mam z 2.5h tam. Szkoda brac więcej niż 3h. Potem było już miękko i wychodziła baza. Ja jutro pass. Szkoda 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Słotwiny Arena zaprasza w Święta na narty. Godziny pracy w Święta Wielkanocne W Święta Wielkanocne Słotwiny Arena i Wieża widokowa są czynne. Zapraszamy w godzinach: Niedziela, 17.04.2022 od 10.00 do 18.00 Poniedziałek, 18.04.2022 od 9.00 do 18.00. Spędź Święta aktywnie w sercu Beskidu Sądeckiego! #złapoddech A dziś wygląda to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi