Grzechotnik:) Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Sam sobie odpowiem Na Azotach czynna główna trasa. Według zapewnień na stronie warunki bardzo dobre. Według mnie wyśmienite na całej szerokości. Na Słotwinach trasa po lewej stronie wyciągu warunki bardzo dobre. Trasa po lewej stronie, obok orczyka ma sporo przetarć, zwłaszcza w górnej części. Tak to wygląda: Warunki trudne, ale lawirując pomiędzy wystającą trawą, da sie zjechać bez uszczerbku dla nart. Wyjazd udany i tylko ta tabliczka na parkingu o opłacie 8 zł jest irytująca. Czasy się zmieniły panowie i nikt nie lubi być traktowany jak frajer z wypchanym portfelem. To już lepiej zrobić jak na Czantorii, cenę za parking wliczyć w karnet. Niby to samo a jednak ładniej i grzeczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Jeśli ktoś zachodziłby w głowę, jak tam sytuacja na Słotwinach, to o 8.20 wyglądała następująco: Nie wziąłem nart z domu i przepraszałem się ze snowboardem. Tej pogody nie można było przepuścić. Śniegowo całkiem przyzwoicie, trasa „czerwona” czynna cała, niebieska częściowo. W środkowej i końcowej części stoku można przy odrobinie nieuwagi uszkodzić ślizg na kamieniach. Nie jest to nic, czego nie dałoby się ominąć, ale wracając słyszałem, jak gość narzekał synowi, że przerysował ślizg. Orczyk nie działał. Większa liczba ludzi pojawiła się dopiero koło 10.20. Aktualizacja z 03.01.2015 - Orczyk już chodzi. Użytkownik bakkz edytował ten post 03 styczeń 2015 - 16:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Słotwiny startują 15 grudnia:"Rozwiewając wszelkie wątpliwości możemy uroczyście ogłosić, że już w najbliższą sobotę (15 grudnia) od godziny 8:00 startujemy z nowym sezonem narciarskim.Czynna będzie kolej krzesełkowa oraz wyciąg narciarski "pod lasem". Kompleks będzie czynny do godziny 20:00." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 Udany dzień na Słotwinach, stok przygotowany dobrze, bez kamieni czy przetarć, mało ludzi jak na niedziele, żadnych kolejek, luz na trasie.Oficjalnie czynna główna trasa po lewej stronie (patrząc od dołu) oraz wyciąg talerzykowy pod lasem. Trasa szersza po prawej stronie naśnieżana, ratrak ją ubił ale na większości jest to ubity tylko naturalny śnieg i miejscami wychodzi trawa i kamienie, oczywiście śmiałków do jazdy po niej nie brakowało - cóż, nie każdy dba o sprzęt, może im nie szkoda.Jutro stacja nieczynna - brak prądu. Od wtorku do czwartku czynna w godzinach 8-16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Ze względu na obawy przed feryjnymi tłumami, dzisiaj wybór padł na dolne Słotwiny u Tabaszewskiego. Warun petarda, śniegu w Krynicy mnóstwo. Ludzi jak na ferie nie za wiele - przynajmniej do 11:00 jak wyjeżdżaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Niestety tragiczny wypadek. http://m.sadeczanin....-arena-nie-zyje Na innej stronce doczytałem że prawdopodobnie chciał wyczyścićz lodu bęben wyciągu tasmowego dla dzieci.I wciągnęło mu rękę.Czy tak było to zbadają odpowiednie służby. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Niestety tragiczny wypadek. http://m.sadeczanin....-arena-nie-zyje Na innej stronce doczytałem że prawdopodobnie chciał wyczyścićz lodu bęben wyciągu tasmowego dla dzieci.I wciągnęło mu rękę.Czy tak było to zbadają odpowiednie służby. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Ojej PS: 65lat = wiek sredni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Niestety tragiczny wypadek. http://m.sadeczanin....-arena-nie-zyje Na innej stronce doczytałem że prawdopodobnie chciał wyczyścićz lodu bęben wyciągu tasmowego dla dzieci.I wciągnęło mu rękę.Czy tak było to zbadają odpowiednie służby. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka To bardziej w temacie Areny na Słotwinach (dawne Azoty) http://www.skiforum....-azoty-krynica/ Wdziałem właśnie dzisiaj informacje na fb że wyciąg dla początkujących nieczynny do odwołania... już wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Bardzo smutne...Niech odpoczywa w pokoju. Jak źle to nie zabrzmi, zawsze jest mi po dwakroć smutno z powodu śmierci w trakcie wykonywania obowiązków służbowych. Facet ciężko tyra by wykarmić rodzinę i ginie... A temat rzeczywiście dotyczy dawnych Słotwin Azoty (obecnie Arena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Macie rację oczywiście.Faktycznie to Arena. Jedna ze 5 stacji Logo z "Pingwinem" czyli Czarny Groń , Kasina , Kurza Góra , Skolnity.Chociaż mniejsza z tym i nie zmienia to faktu że przykra bardzo sytuacja. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu.Nie. Widziałem załączona reklamówkę. Mam mocno nie po drodze ( na szczescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Ale, że w jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Ah, legendarny polski gust i poczucie estetyki Dodatkowo stare jabłonki i grusze pod piłe, bydziemy mieli tuuuuje i sie łogrodzimy króliczym płotkiem z kastoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Słotwiny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Niestety tragiczny wypadek. http://m.sadeczanin....-arena-nie-zyje Na innej stronce doczytałem że prawdopodobnie chciał wyczyścićz lodu bęben wyciągu tasmowego dla dzieci.I wciągnęło mu rękę.Czy tak było to zbadają odpowiednie służby. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka To bardziej w temacie Areny na Słotwinach (dawne Azoty) http://www.skiforum....-azoty-krynica/ Wdziałem właśnie dzisiaj informacje na fb że wyciąg dla początkujących nieczynny do odwołania... już wiadomo dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Bardzo smutne...Niech odpoczywa w pokoju. Jak źle to nie zabrzmi, zawsze jest mi po dwakroć smutno z powodu śmierci w trakcie wykonywania obowiązków służbowych. Facet ciężko tyra by wykarmić rodzinę i ginie... A temat rzeczywiście dotyczy dawnych Słotwin Azoty (obecnie Arena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Macie rację oczywiście.Faktycznie to Arena. Jedna ze 5 stacji Logo z "Pingwinem" czyli Czarny Groń , Kasina , Kurza Góra , Skolnity.Chociaż mniejsza z tym i nie zmienia to faktu że przykra bardzo sytuacja. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu.Nie. Widziałem załączona reklamówkę. Mam mocno nie po drodze ( na szczescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Ale, że w jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Ah, legendarny polski gust i poczucie estetyki Dodatkowo stare jabłonki i grusze pod piłe, bydziemy mieli tuuuuje i sie łogrodzimy króliczym płotkiem z kastoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Słotwiny
FerraEnzo Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Bardzo smutne...Niech odpoczywa w pokoju. Jak źle to nie zabrzmi, zawsze jest mi po dwakroć smutno z powodu śmierci w trakcie wykonywania obowiązków służbowych. Facet ciężko tyra by wykarmić rodzinę i ginie... A temat rzeczywiście dotyczy dawnych Słotwin Azoty (obecnie Arena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakar Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Macie rację oczywiście.Faktycznie to Arena. Jedna ze 5 stacji Logo z "Pingwinem" czyli Czarny Groń , Kasina , Kurza Góra , Skolnity.Chociaż mniejsza z tym i nie zmienia to faktu że przykra bardzo sytuacja. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu.Nie. Widziałem załączona reklamówkę. Mam mocno nie po drodze ( na szczescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Ale, że w jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Ah, legendarny polski gust i poczucie estetyki Dodatkowo stare jabłonki i grusze pod piłe, bydziemy mieli tuuuuje i sie łogrodzimy króliczym płotkiem z kastoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Słotwiny
mig Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Byłeś tam i widziałeś? Ja byłem w marcu w trakcie budowy i wg mnie nie zeszpeciło to krajobrazu.Nie. Widziałem załączona reklamówkę. Mam mocno nie po drodze ( na szczescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Narzekano na okaleczenie Skrzycznego nową trasą.... wg mnie to mały pikuś przy tym cudactwie.... https://wiezawidokow...-wiezy/galeria/ Mam nadzieję, że na Skolnitach własciciel (ten sam) nie postawi czegoś podobnego. Widok na Hotel Gołębiewski wystarczy..... ;-( Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Trasa ze Zbójnickiej Kopy to jeszcze pikus W Szczyrku odkryto nowy, nieznany zamek! Historycy sztuki nie mogą ustalić w jakim stylu wzniesiono tą budowlę: Ale, że w jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Ah, legendarny polski gust i poczucie estetyki Dodatkowo stare jabłonki i grusze pod piłe, bydziemy mieli tuuuuje i sie łogrodzimy króliczym płotkiem z kastoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
Baltazar Gabka Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 jakim celu? No (chyba) dla piniędzy Ah, legendarny polski gust i poczucie estetyki Dodatkowo stare jabłonki i grusze pod piłe, bydziemy mieli tuuuuje i sie łogrodzimy króliczym płotkiem z kastoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 2 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
moruniek Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Słotwiny Arena się dozbraja, a już do tej pory wyglądało to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 4 godziny temu, grimson napisał: Bidy ni ma, skoro jest $$$ na inwestycje. No nie wim ..., nie wim ... Nagroda za prawidłowy typ bidna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Słotwiny też wystartowały z naśnieżaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Od dziś black week i jak co roku promocja na karnet -50%. Nie wiem czemu ale w tym roku się zastanawiam...hmm może wpływ Moruńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Ja kupiłem vouchery właśnie - ale ofertę sezonową mają nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 2 godziny temu, Gabrik napisał: Tak, tylko w moim przeświadczeniu sezonówki są fajne dla mieszkających odpowiednio blisko. Jak mam ponad 400 km właściwie do większości ON, to wolę sobie pojechać w różne miejsca. Choć na ten moment w Polsce najbardziej pasuje mi Jurgów. Polubiłem to miejsce. Cześć Dokładnie. To jest zawsze uwiązanie i zobowiązanie, nawet przed samym sobą. Gdybym miał pod blokiem... to jeździłbym za darmo. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To też nie tak łatwo..... W promieniu 50 km jest 9 ośrodków a 80km kilkanaście. Zwykle małych. Który zasługuje na sezonowke? Tylko nie piszcie że TMR... wystarczą mi ich bełkotliwe reklamy... 😉 Na razie 4 dni na Czantorii po 60 na dzien.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi