moruniek Napisano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2022 Na Jaworzynie Krynickiej, wieszają kanapy na nowym wyciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) Nie wiem, czy jestem ślepy, czy pozmieniali stronę i nie pokazują czynnych tras narciarskich. Czy kolejna cwaniacka polityka ośrodka, przyjedźcie, jak już będziecie to pojeździcie z braku laku tym orczykiem na górze. Albo snuje teorie spiskowe, mam nadzieje,że to II. Jakaś ze mnie maruda si zrobiła, chyba po 40ciestce tak juz musu być. Najpierw na Son wylałem żale, ale nic nowego nie odkryłem to co zawsze Następnie na Zasadę, za brak karnetów dziennych Teraz obrywa się Jaworzynie, Z tego wszystkiego, I raz sylwester nad morzem, żona będzie jod wdychać, w końcu po jej jest Edytowane 22 Grudnia 2022 przez Robur82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 Sorki, znalazłem info odnośnie czynnych tras na Jaworzynie https://jaworzynakrynicka.pl/wydarzenia/aktualnosci/od-17-grudnia-zapraszamy-na-narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bob Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Czy ktoś wie co budują na szczycie Jaworzyny w kierunku na Runek, schronisko? Na stronie PTTK pojawiła się informacja o zmianie przebiegu szlaku z powodu budowy wyciągu! Jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 3 godziny temu, Bob napisał: Czy ktoś wie co budują na szczycie Jaworzyny w kierunku na Runek, schronisko? Na stronie PTTK pojawiła się informacja o zmianie przebiegu szlaku z powodu budowy wyciągu! Jakiego? Reaktywacja trasy nr 7 i kanapa 6 osobowa na trasie nr 2. Do zagospodarowania mają starą kanapę z trasy nr 6. Ta miała iść na trasę nr 5, ale aktualnie trwają konsultacje z klubami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bob Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 Dzięki. Bardzo to ciekawe i dobrze, że się coś dzieje. Mam nadzieję, że z tą kanapą na 2-ce zdążą przed sezonem. Ta 7-ka to tylko do odbicia na schronisko czy może gdzieś dalej w dół? Na stronie Jaworzyny nic nie piszą, chyba się boją ekologów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Lipca 2023 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2023 2 minuty temu, Bob napisał: Na stronie Jaworzyny nic nie piszą, chyba się boją ekologów. I wysokiej klasy specjalistów na forach narciarskich, którzy wiedzą lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarson44 Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Witam, wybieram sie w tym roku na Jaworzynę i mam pytanie dot. jazd noncych (18-21) czy w tym czasie dostepne sa trasy 6 i 1 czy sama 6 bo na mapce na zolto sa obydwie trasy. Jak to wyglada z ratrakowaniem?? I ogolnie jak oceniacie osrodek, wasza opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 1 minutę temu, Narciarson44 napisał: Witam, wybieram sie w tym roku na Jaworzynę i mam pytanie dot. jazd noncych (18-21) czy w tym czasie dostepne sa trasy 6 i 1 czy sama 6 bo na mapce na zolto sa obydwie trasy. Jak to wyglada z ratrakowaniem?? I ogolnie jak oceniacie osrodek, wasza opinia? Na wieczornej jest ratrakowana 6. 1 pozostaje taka jak po całym dniu. Moim zdaniem ośrodek warto zobaczyć za dnia, od rana. Wtedy pokaże cały swój urok. Celuje w duży opad naturalnego, będzie epicko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarson44 Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Dziekuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 CZeść Myślę, że pytający zna ośrodek znakomicie, chodzi mu o światła jedynie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi