misiekkrk Napisano 20 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 dokłądnie najlepsze nartowanie na jaworzynie jest od 9 do 11 pużniej już tylko gorzej chociaż ja tylko tak byłem 2 razy jakoś nie miałem zaparcia żeby wstawać o 5 rano żeby dojechać na sztruksik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ado Napisano 15 Marca 2012 Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jeździłem na Jaworzynie przy +17, na Szymoszkowej przy +21. Rano stok jest zmrożony, pożniej trochę płynie. Jak najbardziej da się jeździć. Pamiętaj, że obecne stoki to takie sztuczne lodowce. Wiele dni na plusie musi być aby to się stopiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ado Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ja się zakładam, że się będzie dało jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ado Napisano 26 Marca 2012 Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dopiero 25/03 skończył się na Jaworzynie sezon narciarski. Z tego co widać w kamerach to da się jeszcze zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Byłem dziś na Jaworzynie, fajna cena bo promocyjne 50 zł za godziny 9 do 15 to nieźle, szkoda tylko że za parking i kibelek trzeba osobno płacić. Ludzi bardzo mało, czynne trasy I i III ale i tak fajnie. Ile zajął ci dojazd z TG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik:) Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Ja zawsze biorę karnet od 9 do 15. Do tego dolicz sobie 10 zł za parking i przygotuj kilka dwuzłotowych monet za kibelek. Inne karnety są nieopłacalne. Możesz kupić 4-ro godzinny, masz 5 zł mniej, ale jeżeli będą otwarte wszystkie trasy, to w tygodniu, aż do 15 przez 6 godzin możesz cieszyć się niezłymi warunkami. Słotwiny sobie odpuść (chociażby ze względu na płatny parking). Już lepiej wybierz się do Dwóch Dolin lub Tylicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 i przygotuj kilka dwuzłotowych monet za kibelek..Proponuję przy tak częstym używaniu kibelka wydać te kilka dwuzłotówek na piwo u Szanownego Pana Wacława Golca - kibelek za darmo:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Karnet obowiązuje na cały ośrodek. - wszystkie wyciągi. Kolejek wielkich nie ma w tygodniu. Największe są rano przy uruchomieniu gondoli o 9. Warto wtedy podjechać krzesłem które znajduje się zaraz przed główną stacją, a tam już możesz zjechać na czarną V, lub łącznik - trasę IV.A byłeś tam? Z tego co pamiętam (a dosyć często tam jeżdżę) to rano zawsze był "luz" Kolejki zaczynały się około godziny 10-11 (do tej godziny najczęściej jeździ się "na okrągło") Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 2.Wsiadaj w autobus, nie musisz myśleć o parkingu/samochodzie koszt 2-3pln pod sam stok 3.Dogadaj się z człowiekiem z wypożyczalni że codziennie będziesz odbierał sprzęt od niego. Problem transportu i przechowywania nart u Ciebie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Dzięki za te szybkie odpowiedzi. tak też myślę że dogadam się z kolesiem odnośnie zostawiania sprzętu. Z dojazdem jeszcze pomyślę. Będziemy w 5 osób daleko do jazdy niby nie będzie a zawsze to samochód jest pod ręką a 10zł na dzień jest do przyjęcia.Myślałem że jedziesz sam i wziąłeś sobie w dobrej cenie apartament dla 6 os. (ile kosztuje w sezonie?), przy 5 osobach w samochodzie bez boxa to narty na sankach za samochodem. Chociaż nie wiem czy nie lepszym kierunkiem będą Słotwiny na naukę, tańsze karnety a droga samochodem porównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ado Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Tylko w Szczawnicy jest w zasadzie jedna trasa. Fajna, ale jedna. Ta rodzinna i stok na górze to raczej na rozgrzewkę tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Byłam wczoraj na Jaworzynie ....no chyba najpiękniejszy dzień w tym sezonie ...słońce ...mrozik... . Ludzi nie za duzo... Jedynie troche do gondolki troche kolejki i na czarnej trasie długo .A tak to stół cały dzień ...ja się na walke z muldami nastawiłam a tu klops Piękniutko a podobno 1 czy 2.04 zamykają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Pojawił się nowy cennik karnetów na sezon zimowy. Drogo, cennik bez rozdzielenia na przed sezonem, w sezonie, po sezonie... Nowość - karnet sezonowy http://www.jaworzyna.../cennik-zimowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Fajna sezonówka Dokładasz 250 euro (50% do wartości sezonówki na Jaworzynie) i masz sezonówkę na cały Tyrol Po prostu (jak to mówią w Krakowie) Ameryka A tak na poważnie to nie wiem kto jest zainteresowany taką sezonówką? Instruktorzy szkolący na Jaworzynie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 13 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Fajna sezonówka Dokładasz 250 euro (50% do wartości sezonówki na Jaworzynie) i masz sezonówkę na cały Tyrol Po prostu (jak to mówią w Krakowie) Ameryka A tak na poważnie to nie wiem kto jest zainteresowany taką sezonówką? Instruktorzy szkolący na Jaworzynie? Pozdrawiam Nawet nie tyle, prawie 200e... a jakie warunki, trasy... a długość sezonu to już w ogole... Porażka z tą Jaworzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MrJasiek Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Fajna sezonówka Dokładasz 250 euro (50% do wartości sezonówki na Jaworzynie) i masz sezonówkę na cały Tyrol Po prostu (jak to mówią w Krakowie) Ameryka A tak na poważnie to nie wiem kto jest zainteresowany taką sezonówką? Instruktorzy szkolący na Jaworzynie? Pozdrawiam Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Szkoda, że marketing nasz Beskid Sądecki, omija tak szerokim łukiem... Dla mnie Sotwiny i Jaworzyna to początek . Tu też moje dzieci swoje pierwsze kroki stawiają, ale na dłuższe pobyty ... niestety, za drogo. Poza tym brak karnetów rodzinnych 2+2 ... Tu Czesi polityką wsparcia rodzin biją nas na głowę, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. to w Szczyrku SON po zmianach będzie pewnie 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nowość - karnet sezonowy http://www.jaworzyna.../cennik-zimowy/ Dla odmiany na Pilsku sezonówka przeszło dwa razy tańsza. http://www.pilsko.org/?q=node/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak dla porównania:SLOVAKIA SUPER SKIPASS Całosezonowy 350 € - kupiony do 20 grudnia 390 € - kupiony po 20 grudnia Około 1500 zł (przy skipassie kupionym wcześniej) i można jeździć cały sezon w 7 największych ośrodkach Słowackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 chyba cos im sie popierd....o w tych główkach. Brak karnetu 2h uwazam za skandal. Kible i parking pewnie tez beda nadal płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chętnie bym pojeździł w tym ośrodku,bo nigdy tam nie byłem, ale porównując z Wielką Raczą na Słowacji,która w tym roku obniżyła ceny karnetów do 20 E za dzień ,to Racza dla mnie wygrywa. Darmowe parkingi ,czyste darmowe kibelki, skibus z dolnych parkingów,piwko lane za 1-1,5 Euro , dużo bliżej , mniej ludzi ,dobra infrastruktura ,trasy w dobrym stanie ,dobrze przygotowane, a ilość tras i długość podobna ,nawet nie wiem ,czy na Raczy nie jest więcej,szkoda ,bo pieniądze wielu osób znów zostaną za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. dolicz jeszcze 10 zł za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Jaworzyna Krynicka × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MrJasiek Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Fajna sezonówka Dokładasz 250 euro (50% do wartości sezonówki na Jaworzynie) i masz sezonówkę na cały Tyrol Po prostu (jak to mówią w Krakowie) Ameryka A tak na poważnie to nie wiem kto jest zainteresowany taką sezonówką? Instruktorzy szkolący na Jaworzynie? Pozdrawiam Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Szkoda, że marketing nasz Beskid Sądecki, omija tak szerokim łukiem... Dla mnie Sotwiny i Jaworzyna to początek . Tu też moje dzieci swoje pierwsze kroki stawiają, ale na dłuższe pobyty ... niestety, za drogo. Poza tym brak karnetów rodzinnych 2+2 ... Tu Czesi polityką wsparcia rodzin biją nas na głowę, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. to w Szczyrku SON po zmianach będzie pewnie 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nowość - karnet sezonowy http://www.jaworzyna.../cennik-zimowy/ Dla odmiany na Pilsku sezonówka przeszło dwa razy tańsza. http://www.pilsko.org/?q=node/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak dla porównania:SLOVAKIA SUPER SKIPASS Całosezonowy 350 € - kupiony do 20 grudnia 390 € - kupiony po 20 grudnia Około 1500 zł (przy skipassie kupionym wcześniej) i można jeździć cały sezon w 7 największych ośrodkach Słowackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 chyba cos im sie popierd....o w tych główkach. Brak karnetu 2h uwazam za skandal. Kible i parking pewnie tez beda nadal płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chętnie bym pojeździł w tym ośrodku,bo nigdy tam nie byłem, ale porównując z Wielką Raczą na Słowacji,która w tym roku obniżyła ceny karnetów do 20 E za dzień ,to Racza dla mnie wygrywa. Darmowe parkingi ,czyste darmowe kibelki, skibus z dolnych parkingów,piwko lane za 1-1,5 Euro , dużo bliżej , mniej ludzi ,dobra infrastruktura ,trasy w dobrym stanie ,dobrze przygotowane, a ilość tras i długość podobna ,nawet nie wiem ,czy na Raczy nie jest więcej,szkoda ,bo pieniądze wielu osób znów zostaną za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. dolicz jeszcze 10 zł za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Jaworzyna Krynicka
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Szkoda, że marketing nasz Beskid Sądecki, omija tak szerokim łukiem... Dla mnie Sotwiny i Jaworzyna to początek . Tu też moje dzieci swoje pierwsze kroki stawiają, ale na dłuższe pobyty ... niestety, za drogo. Poza tym brak karnetów rodzinnych 2+2 ... Tu Czesi polityką wsparcia rodzin biją nas na głowę, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. to w Szczyrku SON po zmianach będzie pewnie 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ravick97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nowość - karnet sezonowy http://www.jaworzyna.../cennik-zimowy/ Dla odmiany na Pilsku sezonówka przeszło dwa razy tańsza. http://www.pilsko.org/?q=node/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak dla porównania:SLOVAKIA SUPER SKIPASS Całosezonowy 350 € - kupiony do 20 grudnia 390 € - kupiony po 20 grudnia Około 1500 zł (przy skipassie kupionym wcześniej) i można jeździć cały sezon w 7 największych ośrodkach Słowackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 chyba cos im sie popierd....o w tych główkach. Brak karnetu 2h uwazam za skandal. Kible i parking pewnie tez beda nadal płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chętnie bym pojeździł w tym ośrodku,bo nigdy tam nie byłem, ale porównując z Wielką Raczą na Słowacji,która w tym roku obniżyła ceny karnetów do 20 E za dzień ,to Racza dla mnie wygrywa. Darmowe parkingi ,czyste darmowe kibelki, skibus z dolnych parkingów,piwko lane za 1-1,5 Euro , dużo bliżej , mniej ludzi ,dobra infrastruktura ,trasy w dobrym stanie ,dobrze przygotowane, a ilość tras i długość podobna ,nawet nie wiem ,czy na Raczy nie jest więcej,szkoda ,bo pieniądze wielu osób znów zostaną za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. dolicz jeszcze 10 zł za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Jaworzyna Krynicka
ravick97 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Nowość - karnet sezonowy http://www.jaworzyna.../cennik-zimowy/ Dla odmiany na Pilsku sezonówka przeszło dwa razy tańsza. http://www.pilsko.org/?q=node/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak dla porównania:SLOVAKIA SUPER SKIPASS Całosezonowy 350 € - kupiony do 20 grudnia 390 € - kupiony po 20 grudnia Około 1500 zł (przy skipassie kupionym wcześniej) i można jeździć cały sezon w 7 największych ośrodkach Słowackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 chyba cos im sie popierd....o w tych główkach. Brak karnetu 2h uwazam za skandal. Kible i parking pewnie tez beda nadal płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chętnie bym pojeździł w tym ośrodku,bo nigdy tam nie byłem, ale porównując z Wielką Raczą na Słowacji,która w tym roku obniżyła ceny karnetów do 20 E za dzień ,to Racza dla mnie wygrywa. Darmowe parkingi ,czyste darmowe kibelki, skibus z dolnych parkingów,piwko lane za 1-1,5 Euro , dużo bliżej , mniej ludzi ,dobra infrastruktura ,trasy w dobrym stanie ,dobrze przygotowane, a ilość tras i długość podobna ,nawet nie wiem ,czy na Raczy nie jest więcej,szkoda ,bo pieniądze wielu osób znów zostaną za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. dolicz jeszcze 10 zł za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
pawelb91 Napisano 14 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Tak dla porównania:SLOVAKIA SUPER SKIPASS Całosezonowy 350 € - kupiony do 20 grudnia 390 € - kupiony po 20 grudnia Około 1500 zł (przy skipassie kupionym wcześniej) i można jeździć cały sezon w 7 największych ośrodkach Słowackich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tencogoniema Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 chyba cos im sie popierd....o w tych główkach. Brak karnetu 2h uwazam za skandal. Kible i parking pewnie tez beda nadal płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Chętnie bym pojeździł w tym ośrodku,bo nigdy tam nie byłem, ale porównując z Wielką Raczą na Słowacji,która w tym roku obniżyła ceny karnetów do 20 E za dzień ,to Racza dla mnie wygrywa. Darmowe parkingi ,czyste darmowe kibelki, skibus z dolnych parkingów,piwko lane za 1-1,5 Euro , dużo bliżej , mniej ludzi ,dobra infrastruktura ,trasy w dobrym stanie ,dobrze przygotowane, a ilość tras i długość podobna ,nawet nie wiem ,czy na Raczy nie jest więcej,szkoda ,bo pieniądze wielu osób znów zostaną za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Śmiech na sali z ceną sezonówki! 105 zł za dzień ... trochę jest, ale Jaworzyna jest fajną stacją więc może i warto. dolicz jeszcze 10 zł za parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 13 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
wiesio Napisano 15 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Cena jest zajebista, ale z drugiej strony jest to (moim osobistym zdaniem) najlepsza górka narciarska w Polsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tencogoniema Napisano 18 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 tez tak mam Jasiu ale te ceny to juz przesada kilka osob protestuje na facebooku wiec dorzucam https://www.facebook...7876066?fref=ts Użytkownik jark edytował ten post 18 listopad 2014 - 20:01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi