4moments Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Wiek - 23 Wzrost - 190cm Waga - 85kg Doświadczenie - średnie Styl jazdy - zabawa, wyjazdy poza trasę. Czy ten narty - ROSSIGNOL EXPERIENCE 84 AI - w długości 176cm będą odpowiednie, czy może warto wybrać dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 Przy szybkiej jeździe pewniej pojadą 184 , ale przy twojej wadze 176 też będą dobre.🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4moments Napisano 31 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Kuba99 napisał: Przy szybkiej jeździe pewniej pojadą 184 , ale przy twojej wadze 176 też będą dobre.🙂 Moja waga to 75kg 😉 mam fischery motive 175cm tylko węższe pod butem bo 76, i przy większych prędkościach trochę dzioby klapią, ale to bardziej wina rockera. Teraz chcę dobrać cos dla syna, który lubi wyjechać też poza trasę. Dzięki za wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi