Łukasz Napisano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Dzień dobry, stoję przed dylematem zakupu nart dla 13 latki wzrost 166 waga 55 kg umiejętności średnio zaawansowany. Dokładnie chodzi mi o długość nart oraz czy mogę kupić jej narty np. freestylowe które mają większy promień skrętu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 3 minuty temu, Łukasz napisał: Dzień dobry, stoję przed dylematem zakupu nart dla 13 latki wzrost 166 waga 55 kg umiejętności średnio zaawansowany. Dokładnie chodzi mi o długość nart oraz czy mogę kupić jej narty np. freestylowe które mają większy promień skrętu . Cześć A koleżanka jeździ w parku, że chcesz jej kupić narty FR (promień nie ma tu nic do rzeczy)? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Jeździ po zwykłych stokach, zastanawiałem się czy na zwykłe stoki nie będzie mieć za ciężko na takich co mają np 20 promień skretu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Zastanawiam się nad takimi modelami. Volkl Unlimited 149cm Narty Rossignol oversize concept 150cm Rossignol Passion 154 cm Rossignol B2 148 cm Atomic CLOUD 149 cm Oraz czy takie Rossignol s4 pro Andy Howell 148cm były by ok. Która dł była by dla niej odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Każde narty AM/AR o długości ok 160 cm, tak do drugiego modelu producenta. Mogą być damskie modele ale to tylko kwestia gustu. Nie kupuj twintipow czy innych dziwadeł. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 2 godziny temu, mig napisał: Każde narty AM/AR o długości ok 160 cm, tak do drugiego modelu producenta. Mogą być damskie modele ale to tylko kwestia gustu. Nie kupuj twintipow czy innych dziwadeł. Co oznacza do drugiego modelu producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, Łukasz napisał: Co oznacza do drugiego modelu producenta Drugi od najlepszego w kategorii w katalogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi