karoldz1 Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Cześć, Szukam przedszkola narciarskiego na podhalu, najlepiej w Zakopanym. Co znalazłem w samym Zakopanym to strama pod nosalem, ale tam jest tak płasko że prawie nie trzeba instruktora 😉 Jest coś godnego polecenia. Dziecko praktycznie zerowe ale zjedzie pługiem z bardzo prostego stoku zjedzie. Przedszkole narciarskie mam na myśli kurs dla 7 latka (ewentualnie 4 latki ale nie mam przekonania do posyłania jej) z 2 do 6 godzin dziennie jeżdżenia na nartach i innych zabaw na stoku. Edytowane 29 Stycznia 2022 przez karoldz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Cześć Instruktor się przyda nawet na płaskim, nie mówiąc o podchodzeniu. Strama to renomowana firma. 4-latkę oczywiście też posłać koniecznie aby nie zmarnowała tych 3 lat. Już ze dwa zresztą ma w plecy narciarsko. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, karoldz1 napisał: Cześć, Szukam przedszkola narciarskiego na podhalu, najlepiej w Zakopanym. Co znalazłem w samym Zakopanym to strama pod nosalem, ale tam jest tak płasko że prawie nie trzeba instruktora 😉 Jest coś godnego polecenia. Dziecko praktycznie zerowe ale zjedzie pługiem z bardzo prostego stoku zjedzie. Przedszkole narciarskie mam na myśli kurs dla 7 latka (ewentualnie 4 latki ale nie mam przekonania do posyłania jej) z 2 do 6 godzin dziennie jeżdżenia na nartach i innych zabaw na stoku. Zainteresuj się bliżej nauką swoich dzieci, właśnie pod Nosalem. Ta szkółka ma coś wspólnego z naszymi byłymi świetnymi zawodniczkami(Tlałkówny). Nie wiesz co wyrośnie z Twojego dziecka. Podsyłam Ci dwa filmy. Ten chłopczyk ma dokładnie cztery i pół roku. To jest ten sam malec, co na zdjęciu, gdy miał dwa i pół roku. Jeździ ciągle na nartach i ma obecnie 16 lat. Nie było możliwości, by go zapisać do szkółki, gdy miał te cztery i pół roku. Nie wiadmo, jakby jeździł zawodniczo i jaki by poziom osiągnął. To są tylko spekulacje. W każdym razie ma wielką frajdę z nart. https://youtu.be/IMuUIQXH7To https://www.youtube.com/watch?v=WQZf7EgqmMg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi