dorota00 Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Cześć, czy polecacie jakiś sklep na terenie Śląska (najlepiej okolice Katowic lub Gliwic), w którym wykonują bootfitting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Cześć, polecam xtreme-shop w Rudzie Śląskiej. Buty u nich kupione dopasują gratis, nie wiem jak z innymi - pewnie kwestia dogadania. Ja u nich kupiłam i po pierwszym wyjściu na śnieg wróciłam na dopasowanie, wszystko gra jak do tej pory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylon Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 On 1/28/2022 at 8:39 PM, zając said: Cześć, polecam xtreme-shop w Rudzie Śląskiej. Buty u nich kupione dopasują gratis, nie wiem jak z innymi - pewnie kwestia dogadania. Ja u nich kupiłam i po pierwszym wyjściu na śnieg wróciłam na dopasowanie, wszystko gra jak do tej pory. Jasne. Wszedłem do nich do sklepu i potraktowali jak powietrze. Owszem, gość zajął się robieniem komuś wkładek do butów, ale ja byłem niewidzialny. Ani me, anie be, ani ile to potrwa, ani po co w ogóle przyszedłem i czy mam czekać czy nie. Rozumiem, że może robić tylko jedną rzecz na raz, i chwała za to, najgorsze co można jednak zrobić, to zignorować klienta, który siedzi jak kołek. Więc wyszedłem. I NIGDY tam nie wrócę, choćby miał to być ostatni taki sklep na Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 4 minuty temu, kylon napisał: Jasne. Wszedłem do nich do sklepu i potraktowali jak powietrze. Owszem, gość zajął się robieniem komuś wkładek do butów, ale ja byłem niewidzialny. Ani me, anie be, ani ile to potrwa, ani po co w ogóle przyszedłem i czy mam czekać czy nie. Rozumiem, że może robić tylko jedną rzecz na raz, i chwała za to, najgorsze co można jednak zrobić, to zignorować klienta, który siedzi jak kołek. Więc wyszedłem. I NIGDY tam nie wrócę, choćby miał to być ostatni taki sklep na Ziemi. Zapomniałeś napisać jaki sklep reprezentujesz..... ;-)) jeden post i od razu skrajnie krytyczny, daruj, ale to mało wiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 2 godziny temu, mig napisał: Zapomniałeś napisać jaki sklep reprezentujesz..... ;-)) jeden post i od razu skrajnie krytyczny, daruj, ale to mało wiarygodne. Może widzieli że weszła konkurencja 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 Zawsze jest możliwa jakaś wpadka, ja opisałam własne doświadczenia, więc cóż - może ktoś akurat źle trafił. Serwis mają dobry w każdym razie, potwierdzam co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 (edytowane) Mało elastyczni w negocjacjach cenowych w sklepie jak i na giełdzie w narciarskiej w Katowicach gdzie są od zawsze . Zareklamuję sklep z Chorzowa tu można 😉 pełna profeska z butami i nie tylko, stacjonarnie i giełda 👍 jeśli pokażesz najtańszą ofertę z netu kupisz u nich po tej samej cenie. Edytowane 19 Marca 2023 przez Mikoski 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi