mario33 Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 2 minuty temu, mario33 napisał: Obsługa wyciągu musi mieć refleks, żeby wcisnąć w razie potrzeby stop awaryjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) . Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 Cześć Dlatego trzeba mieć szacunek dla tych Panów, którzy naprawdę nie siedzą tam dla jajec. Mnie osobiście te filmiki raczej nie bawią. Przeraża mnie absolutny brak myślenia i całkowita olewka. Wyobraźcie sobie tych ludzi na stoku w czasie jazdy... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 W dniu 29.01.2022 o 13:24, Mitek napisał: Cześć Dlatego trzeba mieć szacunek dla tych Panów, którzy naprawdę nie siedzą tam dla jajec. Mnie osobiście te filmiki raczej nie bawią. Przeraża mnie absolutny brak myślenia i całkowita olewka. Wyobraźcie sobie tych ludzi na stoku w czasie jazdy... Pozdro Mnie ostatnio przeraził facet w rasowych gigantkach ubrany w strój klubowy (zasłyszane z krzesła, że byli tam wśród nich instruktorzy) zjeżdżający w Bieszczad.ski na absolutną i nieskazitelną kreskę od samej góry do samego dołu w sobotę, ok. g. 10.30 przy dobrej pogodzie i przy pełnym wypełnieniu stoku (brak pustych krzeseł na wyciągu). W połowie około 1km trasy miał około 80km/h. Kawał chłopa to był 😞 ... IMHO potencjalny morderca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi