SzymQ Napisano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 Hej, Bardzo mi się podoba sam nose butter, ale to co na widać na filmie... to już nie wiem jak wyrazić swój zachwyt... 😮 2 3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 Hipnotyzujące... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2023 W dniu 28.07.2022 o 12:49, twierdzakrasnali napisał: Imponujący trick! Nie każdy miałby nie tyle odwagi ale i zdolności aby wykonać takie cudo! _________________ https://www.medipakiet.pl/blog/konsekwencje-braku-ubezpieczenia-zdrowotnego/ Trzeba zacząć od czegoś prostrzego. To proste! Na naukę nigdy nie za późno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Ja chyba mam nowego narciarskiego idola. Jeszcze anonimowy, ale już udowadnia światu, że wyważenie jest przereklamowane. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Dobre na choroby kręgosłupa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 14 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 2 minutes ago, mig said: Dobre na choroby kręgosłupa? Niestety poziom trudności tego ćwiczenia przerasta statystycznego teoretyka. Dopiero kiedy znajdzie się praktyk, który to wykona, będziemy mogli poznać wszystkie dobroczynne skutki 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 Będzie problem, bo filmiki z co ciekawszych ewolucji urywają się w "ostatnim momencie". Rzadko widać tą kotlowanine po kontakcie ze sniegiem.... 😉 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 W dniu 14.02.2023 o 08:14, SzymQ napisał: Ja chyba mam nowego narciarskiego idola. Jeszcze anonimowy, ale już udowadnia światu, że wyważenie jest przereklamowane. Trzeba mieć mocne plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 1 godzinę temu, star napisał: Trzeba mieć mocne plecy. Wystarczy żółwik🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, labas napisał: Wystarczy żółwik🤣 Dobry żółwik nie jest zły. Bez kitu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Godzinę temu, labas napisał: Wystarczy żółwik🤣 Te mocne plecy są to po to żeby dostać się na dobry oddział ortopedyczny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 3 minuty temu, star napisał: Te mocne plecy są to po to żeby dostać się na dobry oddział ortopedyczny. Żebyś wiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 23 minutes ago, Kubis said: Dobry żółwik nie jest zły. Bez kitu, polecam A jakiś rozsądny kompromis cena/jakość dla tego typu rozwiązań? Dostałem propozycję zbroi za 300EUR i jeszcze się waham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 11 minut temu, SzymQ napisał: A jakiś rozsądny kompromis cena/jakość dla tego typu rozwiązań? Dostałem propozycję zbroi za 300EUR i jeszcze się waham... Żółw z Decathlon. Cała zbroja nie potrzebna, bez jaj. To nie DH na rowerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Wersja włoska prawie alpejska bo z Mediolanu, w dodatku produkcja Iberyjska... Prawie za drobne. https://aleprezent.com.pl/pelna-historyczna-mediolanska-gotycka-zbroja-rycerska-ws300018.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 29 minutes ago, mig said: Wersja włoska prawie alpejska bo z Mediolanu, w dodatku produkcja Iberyjska... Prawie za drobne. https://aleprezent.com.pl/pelna-historyczna-mediolanska-gotycka-zbroja-rycerska-ws300018.html Ale to która ostatecznie? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 ta włoska to podróba. Ale cena ok.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi