kwiateq97 Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Hej, chciałabym się poradzić w doborze nart. Oceniam swój poziom jazdy na bardzo dobry, w subiektywnej skali 9/10. Mam 25 lat, 178 cm wzrostu i 69 kg. Lubię dynamiczną, dość szybką jazdę, w okolicach 60-70 km/h. Szukam nart dość uniwersalnych zarówno na twardy stok jak i mokry, kopny śnieg, które pozwalają na dynamiczne, szybkie skręty. Testowałam ostatnio Salomony s race MT ale słabo radziły sobie w kopnym śniegu. Obecnie rozważam zakup Salomon s force bold 170 cm (z racji obejrzanych recenzji) bądź Salomon s race Rush sl 165 lub 170 cm 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 Cześć, bez urazy - poziom 9 to poziom zawodniczy i instruktorski. Przy takim poziomie narciarz jest zorientowany i świadomy tego, czego potrzebuje. Oczywiście można być zawodnikiem, objeżdżać narty komórkowe i nie znać się na innym sprzęcie. Bezsensowne jest porównywanie bold (allm frontside)z Sl, czyli narta slaomowa, na kopny, czy mokry śnieg. Te Salomony s race mt były narta optymalna do wszystkiego. Nie obraz się, ale chyba czas zweryfikować umiejętności. Pzdr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 3 godziny temu, kwiateq97 napisał: Oceniam swój poziom jazdy na bardzo dobry, w subiektywnej skali 9/10. I wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 6 godzin temu, kwiateq97 napisał: Hej, chciałabym się poradzić w doborze nart. Oceniam swój poziom jazdy na bardzo dobry, w subiektywnej skali 9/10. Mam 25 lat, 178 cm wzrostu i 69 kg. Lubię dynamiczną, dość szybką jazdę, w okolicach 60-70 km/h. Szukam nart dość uniwersalnych zarówno na twardy stok jak i mokry, kopny śnieg, które pozwalają na dynamiczne, szybkie skręty. Testowałam ostatnio Salomony s race MT ale słabo radziły sobie w kopnym śniegu. Obecnie rozważam zakup Salomon s force bold 170 cm (z racji obejrzanych recenzji) bądź Salomon s race Rush sl 165 lub 170 cm Cześć Narta słabo sobie radziła??? i samoocena 9??? Jak tu można nawet próbować doradzać. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2022 8 godzin temu, kwiateq97 napisał: Oceniam swój poziom jazdy na bardzo dobry, w subiektywnej skali 9/10. Mam 25 lat, 178 cm wzrostu i 69 kg. Lubię dynamiczną, dość szybką jazdę, w okolicach 60-70 km/h. Szukam nart dość uniwersalnych zarówno na twardy stok jak i mokry, kopny śnieg, które pozwalają na dynamiczne, szybkie skręty. :D:D multitule w obi , casto. coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi