Dark1967 Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Austria Flachau Skiamade W terminie 12 - 19.02.2022 mam zarezerwowany apartament dla 3 osób. W tej chwili mam 1 wolne miejsca. Zapewniam transport. Wyjazd samochodem w nocy 11/12/02/2022 z centrum Polski. Odległość to około 900 km. Mieszkanie znajduje się w domu apartamentowym "Dachstein" w dzielnicy Reitdorf Flachau, 1.5 km od tras narciarskich (na stoki jeżdżę autem). Jazda we Flachau, Wagrain, Alpendorf, Zauchensee i Schladming (6 dni jazdy). Miejsce sprawdzone. Byłem tam już kilka razy i mieszkałem w tym apartamencie. Koszty dzielone na trzy osoby (noclegi i koszty przejazdu). Dla zainteresowanych służę większą ilością informacji, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark1967 Napisano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Po ostatnich opadach śniegu dzisiaj we Flachau na górze 205, a na dole 125 cm śniegu. Flachau 03_02_2022.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi