kordiankw Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 9 minut temu, Jan napisał: to wrzucaj, poczytamy i kasę zaoszczędzimy Poważnie? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 7 minut temu, kordiankw napisał: Poważnie? oczywiście - wiesz że jestem fanem największego gwiazdora na forach narciarskich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 2 godziny temu, Jan napisał: to wrzucaj, poczytamy i kasę zaoszczędzimy Wrzucam jedną stronę abyś kupił książkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 2 godziny temu, Jan napisał: oczywiście - wiesz że jestem fanem największego gwiazdora na forach narciarskich Pierwsze słyszę. No chyba, ze w kuluarach o tym opowiadasz, nawet bym się nie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 9 minut temu, star napisał: Pierwsze słyszę. No chyba, ze w kuluarach o tym opowiadasz, nawet bym się nie zdziwił. Przecież sam sobie wybrałeś nick 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Zawsze można pożyczyć z biblioteki jak jest dostępna i nie ma się ochoty kupować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) 7 minut temu, kordiankw napisał: Przecież sam sobie wybrałeś nick 😄 Geneza tego nicku nie jest taka prosta, ale to dla osób domyślnych, nie prostolinijnych emigrantów, których nawet na zakup książki w pl nie stać. Edytowane 5 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) 9 minut temu, kordiankw napisał: Przecież sam sobie wybrałeś nick 😄 Przecież ciebie też nikt nie rymuje z chamem;-) bez obrazy sorry za romantyczne wstawki, ale Mitek mnie nieco zainspirował... Edytowane 5 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 5 minut temu, star napisał: Geneza tego nicku nie jest taka prosta, ale to dla osób domyślnych, nie prostolinijnych emigrantów, których nawet na zakup książki w pl nie stać. Star - gwiazda, to chyba nie takie skomplikowane. A genezy można się łatwo domyślić, kilka razy linkowałeś stronę z winem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 8 minut temu, star napisał: Przecież ciebie też nikt nie rymuje z chamem;-) Geneza mojego nicku jest bardziej skomplikowana 🙂 , a utwór Kruczkowskiego przerabiałem chyba w szkole średniej o ile mnie pamięć nie myli. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 15 minut temu, kordiankw napisał: Star - gwiazda, to chyba nie takie skomplikowane. A genezy można się łatwo domyślić, kilka razy linkowałeś stronę z winem. To tez skutek nie przyczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 1 hour ago, star said: To tez skutek nie przyczyna... A który nick jest oryginalny star czy sstar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Godzinę temu, SzymQ napisał: A który nick jest oryginalny star czy sstar? Ciężko powiedzieć najpierw był sstar choć tylko dlatego, ze star był zajęty, bez zwiazku z motoryzacja czy super tarem, ze się tak wyrażę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 8 minutes ago, star said: Ciężko powiedzieć najpierw był sstar choć tylko dlatego, ze star był zajęty, bez zwiazku z motoryzacja czy super tarem, ze się tak wyrażę. W takim razie geneza Twojego nicka raczej nie będzie sekretem człowieku dwojga imion o nieznanym nazwisku. nntar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 (edytowane) 10 minut temu, SzymQ napisał: W takim razie geneza Twojego nicka raczej nie będzie sekretem człowieku dwojga imion o nieznanym nazwisku. nntar? Nie z pakowaniem nie ma nic wspólnego... w sumie geneza dość trywialna do bólu, ale chyba nie do odgadnięcia... z megalomania nie ma nic wspólnego, ani z gwiazdami, mimo, ze do nich mi blisko np Sagittarius A*, ale to tez nie moj znak zodiaku;-) ani tytuł pewnego musicalu Edytowane 5 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 (edytowane) Do prozy Malczewskiego film w stylu Sherlocka Holmesa Guya Ritchiego https://www.rp.pl/plus-minus/art2282091-ingmar-villquist-joseph-conrad-spotkal-sie-w-zakopanem-z-jozefem-pilsudzkim Edytowane 19 Listopada 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) Nie wiem czy ktoś znał okoliczności zdobycia Everestu okupionego śmiercią Tadeusza Kudelskiego http://pza.org.pl/download/taternik/324026.pdf Muskat o tym jako zginął Riko Malczyk, trawersując VI piętro... jest też o wiosennym Ski alpinizmie Austrii. Edytowane 25 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 12 minut temu, star napisał: Nie wiem czy ktoś znał okoliczności zdobycia Everestu okupionego śmiercią Tadeusza Kudelskiego http://pza.org.pl/download/taternik/324026.pdf Muskat o tym jako zginął Riko Malczyk, trawersując VI piętro... jest też o wiosennym Ski alpinizmie Austrii. dzięki za prasówkę - byłem w latach 80 na pokazie slajdów Kudelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 (edytowane) 40 minut temu, Jan napisał: dzięki za prasówkę - byłem w latach 80 na pokazie slajdów Kudelskiego I jak wrażenia? Przy okazji http://pza.org.pl/download/taternik/315582.pdf akurat mi się napatoczył. Makalu nowa droga Kurtyka tam piszą. Wiesz kim jest Łojant ze wspinania.pl zwany i znany jako Urbano? Był z Kurczabem pod k2, Urbański? Edytowane 25 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) Takie combo https://wspinanie.pl/2023/11/21-kfg-laureaci-krakow-climbing-award-i-krakow-mountain-award/ Edytowane 26 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Kontrowersyjna autorka i podmiot liryczny tudzież https://przegladsportowy.onet.pl/alpinizm/pod-szczytem-k2-znalezli-fragmenty-cial-w-bucie-byla-kosc-temat-tabu/pqxevk4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Jeremy Heitz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Podczepię z SO... https://www.skionline.pl/forum/topic/42009-polska-warunki-narciarskie-2324/page/8/#comment-396552 Edytowane 30 Grudnia 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia Takie tam https://forum.wspinanie.pl/read.php?7,716993,717287#msg-717287 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia (edytowane) To jeszcze Łuszczek... https://pl.wikipedia.org/wiki/Izydor_Gąsienica-Łuszczek Stoi pomiędzy Franciszkiem Gut-Szczerbą a Janem Schindlerem. Grupa olimpijska Centrum Wyszkolenia Narciarskiego, Zakopane, 1933r. "NARCIARZE – nie łamcie nóg – łamcie narty." Nr 50, Międzynarodowe Narciarskie Mistrzostwa Polski, Zakopane, 1932r. Edytowane 5 Stycznia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi