Skocz do zawartości

Pięcistawy

star

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.02.2024 o 12:30, Lexi napisał:

Nikomu nie każe ich czytać.. 

Czyli żeby okazać zrozumienie trzeba dać lajki ... dobra dam Ci kilka (bez zrozumienia... tak z czystej sympatii)

Rozwiń  

Nie trzeba ale można. Ale nie tym pisałem. Tam nikt nikomu nie pisze, że zjechał nie tam gdzie trzeba, ani że linia nie taka. Nie ma komentatorów rodem z loży szyderców z Muppet Show, którzy co prawda niewiele już mogą ale... w co wpisuje się świetnie wierszyk zapodany przez Marcisza.

ps a gdybym miał mierzyć poziom kurwosławy miarą poziomu swoich wrogów to wypadłoby to nader marnie...

plexi robisz z siebie schizofrenika weź się określ chłopie nie dawaj tych lajków jak cię te moje linki rażą

a co do linków to nie raz mnie tu proszono abym coś znalazł na forum i wtedy linki były dobre taka mentalność Kalego 

Edytowane przez star

W dniu 20.02.2024 o 12:43, Lexi napisał:

Dałem lajki z dołu do góry ...a potem się "kapłem" że to miało być na innym forum... nie będę "odznaczał" może Ci się cieplej zrobi mimo (pomimo) [niech se Szymek wybierze] rozdartych szat.

Rozwiń  

Dobra dobra makiawelizm czystej wody, a w temacie jak zwykle nic do powiedzenia.

Widzę, że nic się nie zmieniło na forum przez kilka lat,ciagłe wojenki i dowalanie drugiemu.

Kilka lat temu zbojkotowałem pisanie na forum po wieloletnim uczestnictwie i wiele osób które miały coś ciekawego do powiedzenia jak Kowal też miały dość i odeszły. Ciekawe ile teraz wytrzymam😁

To że Sstar jest zafiksowany na punkcie gór w każdej ich postaci,to każdy wie,ale nie sprowokowany jako pierwszy po nikim nie jedzie i nie obraża. Wolę czytać Jego wrzutki niż wieczne przepychanki.

• Like 1
  • Thanks 3

W dniu 20.02.2024 o 13:53, Edwin napisał:

Widzę, że nic się nie zmieniło na forum przez kilka lat,ciagłe wojenki i dowalanie drugiemu.

Kilka lat temu zbojkotowałem pisanie na forum po wieloletnim uczestnictwie i wiele osób które miały coś ciekawego do powiedzenia jak Kowal też miały dość i odeszły. Ciekawe ile teraz wytrzymam😁

To że Sstar jest zafiksowany na punkcie gór w każdej ich postaci,to każdy wie,ale nie sprowokowany jako pierwszy po nikim nie jedzie i nie obraża. Wolę czytać Jego wrzutki niż wieczne przepychanki.

Rozwiń  

Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. 

• Haha 3

W dniu 20.02.2024 o 13:53, Edwin napisał:

Rozwiń  

przecież my wszyscy bardzo lubimy @stara i nikt GO jeszcze chyba nie obraził.

• Like 1
  • Haha 1

W dniu 20.02.2024 o 14:09, kordiankw napisał:

Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. 

Rozwiń  

To fakt. Tego brakuje na innych forach, wróciłby jeszcze Fred i zrobił porządek;-) Namawiałem ale nieskutecznie.

• Like 1

W dniu 20.02.2024 o 14:44, star napisał:

A co ten admin to schizofrenik? Jak ty odejmujesz 5-1? Ja bym chętnie tam jakieś linki powklejał. Wszak mi za to płacą. Ale hasło zapomniałem.

Rozwiń  

Admin to jak dwóch forumowiczów. A admin z KN jest twoim głównym interlokutorem w tym wątku, wystarczy prośba i ci je zresetuje 😃.

W dniu 20.02.2024 o 14:09, kordiankw napisał:

Rozwiń  

Lizania w d... i cukrownia za każdym razem też nie lubię,żeby była jasność 😄a jak ktoś celnie,słusznie i z klasą bez obrażania zripostuje kogoś,to i się pośmiać można. 

• Like 1

W dniu 20.02.2024 o 14:46, star napisał:

To fakt. Tego brakuje na innych forach, wróciłby jeszcze Fred i zrobił porządek;-) Namawiałem ale nieskutecznie.

Rozwiń  

10 lat temu człowiek bez forum żyć nie mógł. Fajnie było😄😄

A o tym ilu fajnych ludzi się poznało dzięki forum nie wspomnę 

Edytowane przez Edwin
  • Like 1

W dniu 20.02.2024 o 15:47, Edwin napisał:

Wymagań żadnych nie mam,bo i na nie nie mam wpływu😄

A życzenia i owszem,chciałbym śmigać na nartach tak jak kiedyś i żeby nic zdrowotnie nie dolegało😁😁pozdrowionka

Rozwiń  

Zgadzam się - chcialbym Ci "lajka" dodać ale wszystkie dziś dałem "starowi' coby go "ogrzać".. nawet nie wiedziałem że limit jest. 🙂

• Haha 3

W dniu 20.02.2024 o 11:28, star napisał:

No widzisz. Szacun. Nie czytałem. Ale wydaje mi się, że o niebo wolałbym Malczewskiego czytać, choć u niego faktów jak na lekarstwo, raczej ciekawostki. No ale co kto woli. Na brytanie pisał poeta Jusza, z KW Warszawa, świetnie się to czytało. PS szacun, że przynajmniej jako jeden z niewielu napisałeś co czytasz, co ci się podoba, a nie jedziesz komentarzami w stylu 'twoja stara pierze w rzece, a stara stara to już na pewno'

Rozwiń  

Chyba nie do dostania. Czytam zawsze kilka książek jednocześnie. Obecnie padło na Tatry bo równolegle z Chwaścińskim czytam "Trzecią granicę" ale to raczej taka przyjemność związana z obrazami i Panem Andrzejem Wasilewiczem.

A oprócz tego lezy tam jeszcze trochę, nawet Joubert przesłany mi przez Michała (dzięki serdeczne raz jeszcze).

Ze "starą... " nie wiem o co chodzi i nie rozumiem dlatego też wolę jak ktoś mi napisze: pierdolisz kmiotku.

Co do dyskusji o pryncypiach to ja chciałem tylko wspomnieć, że ja piszę praktycznie wyłącznie z własnego doświadczenia o rzeczach, które w jakiś sposób sprawdziłem. nie potrzebuję tego niczym popierać czy potwierdzać.

Pozdro

• Thanks 1

• 2 tygodnie później...

Maryna 24 w SG https://przegladsportowy.onet.pl/sporty-zimowe/narciarstwo-alpejskie/maryna-gasienica-daniel-z-punktami-w-pucharze-swiata/0pjfk70 oraz https://eurosport.tvn24.pl/narciarstwo-alpejskie/kvitfjell-1/2023-2024/maryna-gasienica-daniel-z-punktami-w-supergigancie-w-kvitfjell.-triumf-gut-behrami_sto10044826/story.shtml Zuzanna w Gruzji słabiej tym razem https://www.freerideworldtour.com/events/2024-georgia-pro/ ale punktów z poprzednich startów wystarczyło na finały w których wystąpi, punkty z najsłabszego, dla Zuzy to Gruzja, skasowane zostały.

Edytowane przez star