star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) 13 minut temu, Lexi napisał: Nikomu nie każe ich czytać.. Czyli żeby okazać zrozumienie trzeba dać lajki ... dobra dam Ci kilka (bez zrozumienia... tak z czystej sympatii) Nie trzeba ale można. Ale nie tym pisałem. Tam nikt nikomu nie pisze, że zjechał nie tam gdzie trzeba, ani że linia nie taka. Nie ma komentatorów rodem z loży szyderców z Muppet Show, którzy co prawda niewiele już mogą ale... w co wpisuje się świetnie wierszyk zapodany przez Marcisza. ps a gdybym miał mierzyć poziom kurwosławy miarą poziomu swoich wrogów to wypadłoby to nader marnie... plexi robisz z siebie schizofrenika weź się określ chłopie nie dawaj tych lajków jak cię te moje linki rażą a co do linków to nie raz mnie tu proszono abym coś znalazł na forum i wtedy linki były dobre taka mentalność Kalego Edytowane 20 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 8 minut temu, star napisał: Nie trzeba ale można. Dałem lajki z dołu do góry ...a potem się "kapłem" że to miało być na innym forum... nie będę "odznaczał" może Ci się cieplej zrobi mimo (pomimo) [niech se Szymek wybierze] rozdartych szat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, Lexi napisał: Dałem lajki z dołu do góry ...a potem się "kapłem" że to miało być na innym forum... nie będę "odznaczał" może Ci się cieplej zrobi mimo (pomimo) [niech se Szymek wybierze] rozdartych szat. Dobra dobra makiawelizm czystej wody, a w temacie jak zwykle nic do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 3 minuty temu, star napisał: Dobra dobra makiawelizm czystej wody, a w temacie jak zwykle nic do powiedzenia. I tutaj postawie kropkę - bez diagnozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) 6 minut temu, Lexi napisał: I tutaj postawie kropkę - bez diagnozy. Nie no zdiagnozowany w pełni jesteś. Też kropka. ps jakbyś nie ogarniał to przejrzyj swoje posty w tym temacie. Edytowane 20 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego Widzę, że nic się nie zmieniło na forum przez kilka lat,ciagłe wojenki i dowalanie drugiemu. Kilka lat temu zbojkotowałem pisanie na forum po wieloletnim uczestnictwie i wiele osób które miały coś ciekawego do powiedzenia jak Kowal też miały dość i odeszły. Ciekawe ile teraz wytrzymam😁 To że Sstar jest zafiksowany na punkcie gór w każdej ich postaci,to każdy wie,ale nie sprowokowany jako pierwszy po nikim nie jedzie i nie obraża. Wolę czytać Jego wrzutki niż wieczne przepychanki. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 12 minut temu, Edwin napisał: Widzę, że nic się nie zmieniło na forum przez kilka lat,ciagłe wojenki i dowalanie drugiemu. Kilka lat temu zbojkotowałem pisanie na forum po wieloletnim uczestnictwie i wiele osób które miały coś ciekawego do powiedzenia jak Kowal też miały dość i odeszły. Ciekawe ile teraz wytrzymam😁 To że Sstar jest zafiksowany na punkcie gór w każdej ich postaci,to każdy wie,ale nie sprowokowany jako pierwszy po nikim nie jedzie i nie obraża. Wolę czytać Jego wrzutki niż wieczne przepychanki. Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 15 minut temu, Edwin napisał: Widzę, że nic się nie zmieniło na forum przez kilka lat,ciagłe wojenki i dowalanie drugiemu. Kilka lat temu zbojkotowałem pisanie na forum po wieloletnim uczestnictwie i wiele osób które miały coś ciekawego do powiedzenia jak Kowal też miały dość i odeszły. Ciekawe ile teraz wytrzymam😁 To że Sstar jest zafiksowany na punkcie gór w każdej ich postaci,to każdy wie,ale nie sprowokowany jako pierwszy po nikim nie jedzie i nie obraża. Wolę czytać Jego wrzutki niż wieczne przepychanki. przecież my wszyscy bardzo lubimy @stara i nikt GO jeszcze chyba nie obraził. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 2 minuty temu, kordiankw napisał: 5 jak odejmiesz admina to 3 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 33 minuty temu, kordiankw napisał: Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. Mierzymy jakością nie ilością. Chyba, że mam zwiększyć ilość linków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) 31 minut temu, Jan napisał: jak odejmiesz admina to 3 😁 A co ten admin to schizofrenik? Jak ty odejmujesz 5-1? Ja bym chętnie tam jakieś linki powklejał. Wszak mi za to płacą. Ale hasło zapomniałem. Edytowane 20 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 36 minut temu, kordiankw napisał: Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. To fakt. Tego brakuje na innych forach, wróciłby jeszcze Fred i zrobił porządek;-) Namawiałem ale nieskutecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, star napisał: A co ten admin to schizofrenik? Jak ty odejmujesz 5-1? Ja bym chętnie tam jakieś linki powklejał. Wszak mi za to płacą. Ale hasło zapomniałem. Admin to jak dwóch forumowiczów. A admin z KN jest twoim głównym interlokutorem w tym wątku, wystarczy prośba i ci je zresetuje 😃. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 40 minut temu, kordiankw napisał: Przecież te wojenki powodują, że to forum żyje. Wspomniany tu Jan Koval udziela się na KN, na którym jest aktywnych może z 5 forumowiczów. Lizania w d... i cukrownia za każdym razem też nie lubię,żeby była jasność 😄a jak ktoś celnie,słusznie i z klasą bez obrażania zripostuje kogoś,to i się pośmiać można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego (edytowane) 16 minut temu, star napisał: To fakt. Tego brakuje na innych forach, wróciłby jeszcze Fred i zrobił porządek;-) Namawiałem ale nieskutecznie. 10 lat temu człowiek bez forum żyć nie mógł. Fajnie było😄😄 A o tym ilu fajnych ludzi się poznało dzięki forum nie wspomnę Edytowane 20 Lutego przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 26 minut temu, Edwin napisał: Lizania w d... i cukrownia za każdym razem też nie lubię,żeby była jasność 😄a jak ktoś celnie,słusznie i z klasą bez obrażania zripostuje kogoś,to i się pośmiać można. Jeszcze jakieś życzenia i wymagania?… 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 17 minut temu, Lexi napisał: Jeszcze jakieś życzenia i wymagania?… 🙂 Wymagań żadnych nie mam,bo i na nie nie mam wpływu😄 A życzenia i owszem,chciałbym śmigać na nartach tak jak kiedyś i żeby nic zdrowotnie nie dolegało😁😁pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 32 minuty temu, Lexi napisał: Jeszcze jakieś życzenia i wymagania?… 🙂 żeby emerytura punktualnie wpływała i 13,14,15stki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 8 minut temu, Edwin napisał: Wymagań żadnych nie mam,bo i na nie nie mam wpływu😄 A życzenia i owszem,chciałbym śmigać na nartach tak jak kiedyś i żeby nic zdrowotnie nie dolegało😁😁pozdrowionka Zgadzam się - chcialbym Ci "lajka" dodać ale wszystkie dziś dałem "starowi' coby go "ogrzać".. nawet nie wiedziałem że limit jest. 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 2 minuty temu, Jan napisał: żeby emerytura punktualnie wpływała i 13,14,15stki Mnie to jeszcze nie dotyczy dopiero 55 .a na emeryturę nie liczę,bo będzie gówniana, wolę na siebie liczyć 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 36 minut temu, Jan napisał: żeby emerytura punktualnie wpływała i 13,14,15stki To u Niemców wypłacają 15stki? Lepiej żeby 14 i 15stka nie przysługiwała, świadczy to o odpowiednio wysokiej emeryturze 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 14 minut temu, kordiankw napisał: To u Niemców wypłacają 15stki? Lepiej żeby 14 i 15stka nie przysługiwała, świadczy to o odpowiednio wysokiej emeryturze 😉. oczywiście, tylko inaczej się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lutego Udostępnij Napisano 20 Lutego 5 godzin temu, star napisał: No widzisz. Szacun. Nie czytałem. Ale wydaje mi się, że o niebo wolałbym Malczewskiego czytać, choć u niego faktów jak na lekarstwo, raczej ciekawostki. No ale co kto woli. Na brytanie pisał poeta Jusza, z KW Warszawa, świetnie się to czytało. PS szacun, że przynajmniej jako jeden z niewielu napisałeś co czytasz, co ci się podoba, a nie jedziesz komentarzami w stylu 'twoja stara pierze w rzece, a stara stara to już na pewno' Chyba nie do dostania. Czytam zawsze kilka książek jednocześnie. Obecnie padło na Tatry bo równolegle z Chwaścińskim czytam "Trzecią granicę" ale to raczej taka przyjemność związana z obrazami i Panem Andrzejem Wasilewiczem. A oprócz tego lezy tam jeszcze trochę, nawet Joubert przesłany mi przez Michała (dzięki serdeczne raz jeszcze). Ze "starą... " nie wiem o co chodzi i nie rozumiem dlatego też wolę jak ktoś mi napisze: pierdolisz kmiotku. Co do dyskusji o pryncypiach to ja chciałem tylko wspomnieć, że ja piszę praktycznie wyłącznie z własnego doświadczenia o rzeczach, które w jakiś sposób sprawdziłem. nie potrzebuję tego niczym popierać czy potwierdzać. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca (edytowane) Maryna 24 w SG https://przegladsportowy.onet.pl/sporty-zimowe/narciarstwo-alpejskie/maryna-gasienica-daniel-z-punktami-w-pucharze-swiata/0pjfk70 oraz https://eurosport.tvn24.pl/narciarstwo-alpejskie/kvitfjell-1/2023-2024/maryna-gasienica-daniel-z-punktami-w-supergigancie-w-kvitfjell.-triumf-gut-behrami_sto10044826/story.shtml Zuzanna w Gruzji słabiej tym razem https://www.freerideworldtour.com/events/2024-georgia-pro/ ale punktów z poprzednich startów wystarczyło na finały w których wystąpi, punkty z najsłabszego, dla Zuzy to Gruzja, skasowane zostały. Edytowane 3 Marca przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca Tatry i Podhale… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi