KamaG Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 Troszkę w temacie choć nie do końca 😉: gdzie można objechać tyczki amatorsko? Są na stałe na jakichś stokach wystawione? Raz spotkałam w Tatrzańskiej Łomnicy i oczywiście pojeździłam - popróbowałam raczej 😁. I nie wchodzą w grę "ruchome" na Kotelnicy w sezonie, bo ani umiejętności ani odwagi nie starcza na takie wyzwanie 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 9 minut temu, KamaG napisał: Troszkę w temacie choć nie do końca 😉: gdzie można objechać tyczki amatorsko? Są na stałe na jakichś stokach wystawione? Raz spotkałam w Tatrzańskiej Łomnicy i oczywiście pojeździłam - popróbowałam raczej 😁. I nie wchodzą w grę "ruchome" na Kotelnicy w sezonie, bo ani umiejętności ani odwagi nie starcza na takie wyzwanie 😄 W Jaworkach z pomiarem czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 4 godziny temu, Mikoski napisał: Twój post to chyba nie do mnie miał być adresowany nic nie pisałem w tym temacie 😳 ja prawie nigdy nie piszę o technice bo się nie znam, nie potrafię jeździć ale bardzo lubię. Spoko, z Markiem Cię nauczymy techniki i jeżdżenia. Tylko kto wie, czy nadal będziesz lubił, jak każą myśleć o tych angulacjach i wsadzaniu różnych części ciała. Dotąd byłeś szczęśliwy jak dzieciak. Wszystko się zmieni😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Mikoski napisał: 😳 Dubel, 😁 Edytowane 24 Lutego 2022 przez Chertan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2022 25 minut temu, Chertan napisał: Spoko, z Markiem Cię nauczymy techniki i jeżdżenia. Tylko kto wie, czy nadal będziesz lubił, jak każą myśleć o tych angulacjach i wsadzaniu różnych części ciała. Dotąd byłeś szczęśliwy jak dzieciak. Wszystko się zmieni😁 Chcecie uczyć jeździć na nartach Damiana??? No to naprawdę jest nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 10 godzin temu, Mitek napisał: Chcecie uczyć jeździć na nartach Damiana??? No to naprawdę jest nieźle... Przecież napisał, że nie umie.😛 Nie można kolegi w potrzebie zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 10 godzin temu, Mitek napisał: Chcecie uczyć jeździć na nartach Damiana??? No to naprawdę jest nieźle... Cześć Początkowo chcieliśmy dać mu dwie różne dla odmiany np: lewa master a prawa SL, ale chyba sobie poradzi więc będzie master + deska - to może być wyzwanie - ja np. nie widziałem takiej próby osobiście 🙂 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 25 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2022 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cześć Początkowo chcieliśmy dać mu dwie różne dla odmiany np: lewa master a prawa SL, ale chyba sobie poradzi więc będzie master + deska - to może być wyzwanie - ja np. nie widziałem takiej próby osobiście 🙂 pozdrawiam Mitka tym nie zdziwisz, regularnie jeździ na różnych nartach na każdej nodze. Chociaż z deską pewnie nie próbował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi