witek_w2 Napisano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) tak jak w temacie rano w sobotę wyjazd, powrót w niedziele po nartach, 1 nocleg do ogarnięcia i zrzutka na paliwo :) w najbliższy weekend: 15-16.01.2022 chętnie się wybiorę, czy może ktoś jeszcze??? Edytowane 10 Stycznia 2022 przez witek_w2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Ja mogę Szczyrk, ale tylko na niedziele 5.00 start ze zjazdu w Łyszkowicach na A2, Powrót po nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 W ten weekend nie mogę ale na przyszłość możemy celować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Na sobotę i niedzielę? Czy samą niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 31 minut temu, Gabrik napisał: Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Bardzo polecam Szczyrk👍 tylko jak już wiele razy pisano trzeba zrobić to sposobem TMR połączyć z COS 😏 lepszych, dłuższych i tak różnorodnych tras ciężko szukać w Polsce , faktem jest że Słowacy podejściem do nartowania mnie wq...m i w ostatnich latach rzadko tam bywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 49 minut temu, Gabrik napisał: Sobota+niedziela fajniej, z tym, że jestem antyszczyrkowski :). Natomiast każdy wariant do rozpatrzenia . Dopóki nie dopakuje śniegu na Pilsko, to dla mnie jest tylko opcja Szczyrk i Czantoria Na Czantorii byłem teraz w niedzielę, więc zostaje Szczyrk, tylko już ferie ruszają i nie wiem czy da się tam pojeździć, 30-40 min nie chce mi się stać w kolejkach. Co do Cosu, jak orczyk nie ruszy, to trochę nuda robić wyprawę na górę, przedostawać tam się dla krótkiego krzesła, takiego jak wszędzie dookoła w Wisłach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Ktoś chętny na niedzielny wypadzik na Czantorię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi