janio1960 Napisano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 witam jestem zainteresowany wyjazdem prywatnie do Austrii na 5-6 dni jazdy ,w okresie np.21-01 , jestem zaszczepiony ,przypominającą tez -może ktos ma wolne miejsce w aucie ,ewentualnie dysponuje samochodem można się dogadać jestem otwarty na propozycję (Podkarpacie ) Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arnoldd Napisano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Witam Jadę na pięć dni od wtorku - środy zależy od prognoz pogody Okolice Zillertal Jak na razie sam. Śląskie Tel 6 zero cztery 2 4 siedem osiem zero 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio1960 Napisano 8 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 W jakim terminie jedziesz Ja mogę po 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi