mario33 Napisano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2022 Taki sygnalizator dla admina jakichś wyzwań z działaniem silnika forum. mnie np. wątki się nie sortują wg ostatnich wpisów. I w ogóle zmiana sposobu sortowania nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Nie wiem gdzie to umieścić, mam taki oto problem, czasem nie mogę dodawać reakcji (Like), czy też tak macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Tez tak mialem. Na drugi dzień już działało. <zdziwiony> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Godzinę temu, mig napisał: Tez tak mialem. Na drugi dzień już działało. <zdziwiony> Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Sprawa enigmatyczna, bo miewam wielokrotnie takie info, następnie za godzinę już nie ma, a potem znowu blokada. Jak wejdę z innej przeglądarki to mogę ponownie reagować. Następnego dnia zawsze działa. Tak jakby narzucone były jakieś limity, choć admin pisał mi, że takowych nie ma odgórnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Ja miałam zawsze opis, ze mam limit na bodajże 5 lajkow emocje widać towar deficytowy i trzeba reglamentować 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 No takie czasy…co zrobisz… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiForum Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 Bo dobra, z 10 zwiększyłem na 30 dziennie.... 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Marca 2022 Udostępnij Napisano 5 Marca 2022 U mnie też nie działa sortowanie wg najnowszych wpisów, czasami temat mimo odpowiedzi znajduje się na drugiej stronie listy wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 19:47 Udostępnij Napisano Sobota o 19:47 Do administracji, jest jakaś szansa na usunięcie usterki? Nie da się dodać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 20:16 Udostępnij Napisano Sobota o 20:16 (edytowane) 29 minut temu, kordiankw napisał: Do administracji, jest jakaś szansa na usunięcie usterki? Nie da się dodać zdjęć. Sprawdzam, Meander wprowadził karnet sezonowy tylko narty, narty i basen, sam basen. https://i.postimg.cc/Z5Bt8268/obraz-2024-11-09-211457544.png Edytowane Sobota o 20:16 przez moruniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano Sobota o 20:41 Udostępnij Napisano Sobota o 20:41 U mnie nie wchodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Sobota o 21:44 Udostępnij Napisano Sobota o 21:44 Godzinę temu, kordiankw napisał: U mnie nie wchodzą. Przestań wrzucać rozbierane, to będą wchodzić😉. pozdro 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Niedziela o 19:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:12 Próbowałem JPG, też u mnie nie wchodzą. Jakiś błąd formatu. JPG z iOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 11:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:13 U mnie PNG i JPG nie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 11:48 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:48 34 minuty temu, grimson napisał: U mnie PNG i JPG nie wchodzą niepotrzebne obciążenie serwera i generuje dodatkowe koszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi