rulez Napisano Środa o 19:59 Udostępnij Napisano Środa o 19:59 Na PS prawie za darmo 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Środa o 20:08 Udostępnij Napisano Środa o 20:08 (edytowane) 10 godzin temu, Jasiek. napisał: Jak wrócę z Austrii to 1 dzień na nartach będzie mnie kosztował 61zl 🤔 Drogo... ale do końca sezonu mam zaplanowane jeszcze minimum 13 dni a wiec wyjdzie 50zl/dey 👍💪 Czy można taniej jeździć na nartach? 🤔 Ma ktoś jakieś propozycje? 😉 Tak. Tyrolska sezonówka za 989 Euro podzielona przez 102 dni jak rok temu. A można jeszcze dużo taniej - Solden za 333 Euro podzielone przez tę samą liczbę dni - wychodzi 3,3 Euro na dzień. Sam widzisz, że taka dyskusja nie ma sensu, ważne jest to co się za zainwestowaną kasę dostaje w zamian. Edytowane Czwartek o 05:51 przez tomkly 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 20:58 Udostępnij Napisano Środa o 20:58 Godzinę temu, Jasiek. napisał: ak wrócę z Austrii to 1 dzień na nartach będzie mnie kosztował 61zl niech zgadnę - do ośrodka jedziesz na rowerze i nocujesz w krzakach obok wyciągu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano Środa o 21:34 Autor Udostępnij Napisano Środa o 21:34 29 minut temu, Jan napisał: niech zgadnę - do ośrodka jedziesz na rowerze i nocujesz w krzakach obok wyciągu Czytanie ze zrozumieniem to piękna umiejętność... Czy ja piszę gdzieś o cenie pobytu, dojazdu... Napiszę jeszcze raz dużymi żeby niektórzy zrozumieli: DZIEŃ NA NARTACH! dla mnie to cena skipassu! (wyżywienia, noclegi, koszta podróży nie dotyczy) bo to normalne koszta takie jak każdy człowiek ponosi przy podróżowaniu po świecie. Można siedzieć w domu będzie taniej ☝️ Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Czwartek o 20:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:52 W dniu 26.02.2025 o 20:39, Jasiek. napisał: Jak wrócę z Austrii to 1 dzień na nartach będzie mnie kosztował 61zl 🤔 Drogo... ale do końca sezonu mam zaplanowane jeszcze minimum 13 dni a wiec wyjdzie 50zl/dey 👍💪 Czy można taniej jeździć na nartach? 🤔 Ma ktoś jakieś propozycje? 😉 Spokojnie da się. Na chwilę oceną mam 75 zł za dzień (ale za dzień nart i term). W tym 10 razy towarzyszył mi mój Chrześniak (w ramach mojej sezonówki - dzieci do lat 10 gratis). Parking też był gratis. Teraz dojdzie kolejne 5 dni. p.s. W tym sezonie jednak marnie z naturalnym śniegiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano Piątek o 18:30 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 18:30 (edytowane) Wszystkie prognozy pokazywały zachmurzenie i śnieg a tu z ranka ale... zawsze jest to ale 😉 W nocy spadło zamiast prognozowanych 2cm - 20cm u może lepiej. Oczywiście nikt tego nie dotknął (z wyjątkiem niebieskiej) a więc poza pierwszymi cudownymi zjazdami w puchu trasy stały się nieprzejezdne. Muldy i setki uczących się popsuły zabawę. A więc jedyny słuszny kierunek do kreta i na moje ukochane Anko Tutaj zaskakują "tłumy" Trasy perfekcyjnie przygotowane i puste. Od 13 do 15 było nas może z 15 a na koniec zostaliśmy sami. Ostatni wyjazd ze skipatrolem zamykającym trasy 🤣 Niestety góra nadal stoi ale sami zobaczcie, że cała strefa free nie istnieje PS. Wreszcie mnie nogi bolą 😀 Jutro znów taki plan na jazdę łączoną Molltek-Anko Pozdrawiam Edytowane Piątek o 18:33 przez Jasiek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi