Mitek Napisano wczoraj o 18:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:44 Kiedy pierwszy raz byłeś w Szczyrku? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano wczoraj o 18:50 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:50 (edytowane) To jest tak jak sprzedaje się agresywnemu inwestorowi z duuużymi pieniędzmi i nie stawia się żadnych warunków. Teraz Scyrkiem kręcą cyrkowcy i nie tylko tam. Jak ktoś nie był na Chopku jakieś 3 lata to polecam... zobaczycie co oni zrobili z Doliną i Otupnym tam jest hotel na hotelu, chalet na chalecie! Obecnie budują kolejne hotele w Bešenovej w Tatralandii w Otupnem... Teraz walnęli kolejny marketingowy chwyt... w cenie pobytu hotelowego dostaje się darmowy Skipass i darmowe wejście na baseny. Jeszcze trochę zniszczą wszystkich małych. Edytowane wczoraj o 18:50 przez Jasiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano wczoraj o 18:53 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 18:53 7 minut temu, Mitek napisał: Kiedy pierwszy raz byłeś w Szczyrku? Pozdro Ja jak na Golgocie można było schować się za muldy... 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 18:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:53 8 minut temu, Mitek napisał: Kiedy pierwszy raz byłeś w Szczyrku? Pozdro Jakieś 15 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 18:58 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:58 (edytowane) 21 minut temu, kordiankw napisał: Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80tych oj dzieci, dzieci.... ;-). Pół godziny jazdy na góre.... dobrze ze dawali koce wojskowe to udawało się to przeżyć...... Edytowane wczoraj o 19:01 przez mig 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano wczoraj o 19:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:00 (edytowane) 27 minut temu, kordiankw napisał: Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80-tych. Zapomniałem, powstała kolejka grawitacyjna na Jaworzynie. Łapię ironię 😁 to że masz mieszkanie w Szczyrku od kilku lat to słabo...by doradzać na temat tego co znam od zawsze Edytowane wczoraj o 19:06 przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano wczoraj o 19:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:01 (edytowane) 23 minutes ago, kordiankw said: Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80-tych. Zapomniałem, powstała kolejka grawitacyjna na Jaworzynie. Zjeżdzalnia jest demontowana na zimę. Porozkręcali tą szynę i odkręcili od fundamentu. Bloczki fundamentowe są nieco wpuszczone poniżej poziomu gruntu i mają zabudowane kotwy. Tzn nie sterczy z nich oczywiście żadna szpilka, tylko oni to wkręcają na śruby w ten fundament. Edytowane wczoraj o 19:02 przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano wczoraj o 19:04 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:04 1 minutę temu, mig napisał: oj dzieci, dzieci.... ;-). Pol godziny jazdy na gore.... dobrze ze dawali koce wojskowe to dawalo się to przeżyć...... No ja pamiętam tylko dwuosobowe krzesło z dołu do Jaworzyny, ale pisząc, że w COS niewiele się zmieniło miałem na myśli małą ingerencję w trasy, no chyba że się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 19:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:18 18 minut temu, mig napisał: oj dzieci, dzieci.... ;-). Pół godziny jazdy na góre.... dobrze ze dawali koce wojskowe to udawało się to przeżyć...... Cześć Jeździłem tym krzesełkiem ale załapałem się na końcówkę jedynie. Na trasach było wtedy genialnie!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano wczoraj o 20:35 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 20:35 (edytowane) Ale o czym Wy panowie piszecie... Scyrku nie ma ☝️ Kiedyś kochałem tą "góre" wydawała mi się taka wielka i przerażająca tam zaczynałem takie prawdziwe narty. Ale zawsze jak miałem do wyboru wybierałem Pilsko 🤩 Teraz mimo, że mam sezonke jak mogę pojadę i tak na Pilsko ☝️ W Scyrku od kilku lat nie ma tras do jeżdżenia 🤷 to co udostępnia TMR to żenada a COS nie lepszy PS. o ewentualnym free nie wspomnę Edytowane wczoraj o 20:38 przez Jasiek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi