Skocz do zawartości

Ponowie temat: Jaśka nartowanie....

Jasiek.

Rekomendowane odpowiedzi

To jest tak jak sprzedaje się agresywnemu inwestorowi z duuużymi pieniędzmi i nie stawia się żadnych warunków. 

Teraz Scyrkiem kręcą cyrkowcy i nie tylko tam. 

Jak ktoś nie był na Chopku jakieś 3 lata to polecam... zobaczycie co oni zrobili z Doliną i Otupnym tam jest hotel na hotelu, chalet na chalecie! 

Obecnie budują kolejne hotele w Bešenovej w Tatralandii w Otupnem...

Teraz walnęli kolejny marketingowy chwyt... w cenie pobytu hotelowego dostaje się darmowy Skipass i darmowe wejście na baseny. Jeszcze trochę zniszczą wszystkich małych. 

Edytowane przez Jasiek.
  • Sad 1

21 minut temu, kordiankw napisał:

Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80tych

Screenshot_20241210_195509_Chrome.thumb.jpg.cd4b50f37edca32667b9113aa0f823fd.jpg

oj dzieci, dzieci....  ;-). Pół godziny jazdy na góre.... dobrze ze dawali koce wojskowe to udawało się to przeżyć......

Edytowane przez mig
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Haha 1

27 minut temu, kordiankw napisał:

Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80-tych.

Zapomniałem, powstała kolejka grawitacyjna na Jaworzynie.

Łapię ironię 😁 to że masz mieszkanie w Szczyrku od kilku lat to słabo...by doradzać na temat tego co znam od zawsze 

Edytowane przez Mikoski
  • Haha 1

23 minutes ago, kordiankw said:

Jest jeszcze COS, a tam poza wymianą 2-osobowej kanapy vintage i starych orczyków na nowsze kanapy oraz przeprofilowaniem kawałka Ondraszka chyba niewiele sie zmieniło od lat 80-tych.

Zapomniałem, powstała kolejka grawitacyjna na Jaworzynie.

Zjeżdzalnia jest demontowana na zimę. Porozkręcali tą szynę i odkręcili od fundamentu. Bloczki fundamentowe są nieco wpuszczone poniżej poziomu gruntu i mają zabudowane kotwy. Tzn nie sterczy z nich oczywiście żadna szpilka, tylko oni to wkręcają na śruby w ten fundament.

Edytowane przez lubeckim

1 minutę temu, mig napisał:

Screenshot_20241210_195509_Chrome.thumb.jpg.cd4b50f37edca32667b9113aa0f823fd.jpg

oj dzieci, dzieci....  ;-). Pol godziny jazdy na gore.... dobrze ze dawali koce wojskowe to dawalo się to przeżyć......

No ja pamiętam tylko dwuosobowe krzesło z dołu do Jaworzyny, ale pisząc, że w COS niewiele się zmieniło miałem na myśli małą ingerencję w trasy, no chyba że się mylę.

Ale o czym Wy panowie piszecie...

Scyrku nie ma ☝️

Kiedyś kochałem tą "góre" wydawała mi się taka wielka i przerażająca tam zaczynałem takie prawdziwe narty. Ale zawsze jak miałem do wyboru wybierałem Pilsko 🤩

Teraz mimo, że mam sezonke jak mogę pojadę i tak na Pilsko ☝️

W Scyrku od kilku lat nie ma tras do jeżdżenia 🤷 to co udostępnia TMR to żenada a COS nie lepszy

PS. o ewentualnym free nie wspomnę

Edytowane przez Jasiek.
  • Like 1
  • Haha 1