Jasiek. Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 Wróciłem niestety do ojczyzny... po co nie wiem ale jak to mówił klasyk: Nie chcem ale muszem! 😒 Jak ktoś przez Zuberec to serpentyny czyste. Warun fajny ale jak zawsze trzeba być rannym ptaszkiem bo potem ludziowy horror 🤦 Takie widoki tylko na Chopku... Zostawisz narty idziesz na kawę czy coś... i wracasz 😳 taka magia... Nikt nikogo nie przezywa nikt nikogo nie wyprzedza... Max kultura! To chyba magia Chopka 🤔😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Piękny dzionek był dziś... Słoneczko i jarne lyžovanie. Od rana bezchmurnie i lekki mrozik nawet na dole ale śnieg na trasach miękki i wyczesany przez fryzjerów z Chopoka 💪 Ale już o 7.40 jak brakło miejsca na parkingu na Lučkach dla sezonki wiedziałem, że to będzie ludziowa rzeź ☝️ i tak się działo z minuty na minutę. Ale warun na południu do 11 miodzio. Miękko ale bez ciapy. Mam nadzieję że jutro będzie mniejszy ludziowy kataklizm. PS Na południu poza trasy można wyskoczyć, na północy w górnych partiach lód i wywiany śnieg od Lukovej trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 21 Marca 2023 przez Jasiek. podwójne fotki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Pięknie panie, pięknie. Kolega z którym miałem tam śmigać tydzień temu, podesłał mi takiego screena. Niestety moje i syna przeziębienie uniemożliwiło nam wyjazd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Dni wolne postanowiłem spędzić w Austrii choć jak wszystkim wiadomo... Alpy są przereklamowane 😉 nie będę pisał że... warunki super... pogoda super... itd. Sami zobaczcie: Śnieżą na ostro... Śnieg... Twardy ale da się wciąć a więc miękki 🤣 Ludzi dużo ale chyba na pivo przyjechali bo na trasach pusto a kolejek do kolejek BRAK Pozdrawiam. PS. Jak co to do wtorku jestem na Molltku Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez Jasiek. literówka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 dni porażki pogodowej... ciężkie śniegowe chmury, zero widoczności, dupowożenie a nie jazda. Ale warto było czekać na okienko pogodowe (jutro prognozy pokazują znów chmury i śnieg). Dziś pogoda bajeczna ale warunki wiosenne. Po świeżym opadzie zrobiły się szybko przesypy ciężkiego mokrego śniegu. O 10 na Shwarcu na czarnej muldy jak na Golgocie w czasach 80. Dziś super warun na free do 10 zryli go jak dziki. Niestety nie miałem w tym udziału. Obiecałem sobie, że po mojej kontuzji odpuszczę sobie free w wersji extrim. Ale 2 razy stałem nad żlebem i... odpuściłem ale kusiło! Brak plecaka i ubezpieczenia oraz pesel przemówił do rozsądku. Dobra zobaczcie foty: PS. czas wracać do Polski. Trzeba pracować aby.... Polska rosła w siłę a PiSowi żyło się dostatniej! Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Jasiek. PS 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 12 godzin temu, Jasiek. napisał: 2 dni porażki pogodowej... ciężkie śniegowe chmury, zero widoczności, dupowożenie a nie jazda. Ale warto było czekać na okienko pogodowe (jutro prognozy pokazują znów chmury i śnieg). Dziś pogoda bajeczna ale warunki wiosenne. Po świeżym opadzie zrobiły się szybko przesypy ciężkiego mokrego śniegu. O 10 na Shwarcu na czarnej muldy jak na Golgocie w czasach 80. Dziś super warun na free do 10 zryli go jak dziki. Niestety nie miałem w tym udziału. Obiecałem sobie, że po mojej kontuzji odpuszczę sobie free w wersji extrim. Ale 2 razy stałem nad żlebem i... odpuściłem ale kusiło! Brak plecaka i ubezpieczenia oraz pesel przemówił do rozsądku. Dobra zobaczcie foty: PS. czas wracać do Polski. Trzeba pracować aby.... Polska rosła w siłę a PiSowi żyło się dostatniej! Super. A ta kontuzja to kiedy i gdzie. Rozumiem, ze fizycznie już ok. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 13 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 Kontuzja zeszłoroczna, skręciłem kolano na Chopku we mgle... cóż życie. Poleciały wiązadła krzyżowe naderwałem ACL i MCL. Rehabilitacja a teraz orteza i jeżdżę, bo co mam siedzieć na d...ie...! szkoda życia 🙂 Pozdrawiam 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2023 W sobotę mam zamiar zakończyć sezon na SVki (bo na Rakusko) przyjdzie czas jak ktoś chciałby razem poślizgać się albo wypić browara to zapraszam 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekOpol Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Mega ciekawy temat, ja mam trochę pytanie z innej dziedziny, ale może ktoś się będzie orientował gdzie mogę kupić dobrej jakości drzwi wejściowe do mieszkania Razem z żoną będziemy się budować i szukamy produktów godnych polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 Sprzedam Ci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2023 ..jeśli drzwi to tutaj... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 No ciśnienie z opon w rowerze już spuszczone.... Krawędzie w nartach naostrzone, niestety ale w ten weekend nie otworzyłem sezonu ale za tydzień jak co to jestem na Chopku. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 No postarali się... Warunki jak w zeszłym sezonie w marcu... Śnieżą ostro resztę... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) Dobra pochwale się nowymi zabawkami... Zastanawiałem się czy to jeszcze warto bo w moim starczym wieku to ciężka decyzja ale co tam jak żyć to na maxa jak umierać to z przytupem 😉 Edytowane 25 Stycznia przez Jasiek. Literówka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia (edytowane) Jutro wyjeżdżam na Rakuško jak to mówią SVKi a tak naprawdę to na Austrię... kierunek Molltaler albo raczej Ankogel bo ta górka bardziej mi pasuje. Nie wiem jakie brać narty... 3 pary 🤔 Był ktoś może ostatnio... warto brać 120 pod butem + plecak? Czy ustawiać się na trasy raczej? Edytowane 25 Stycznia przez Jasiek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia A jak ktoś z forumowiczów będzie na Molltku to zapraszam na wspólny browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia Udostępnij Napisano 25 Stycznia Godzinę temu, Jasiek. napisał: Jutro wyjeżdżam na Rakuško jak to mówią SVKi a tak naprawdę to na Austrię... kierunek Molltaler albo raczej Ankogel bo ta górka bardziej mi pasuje. Nie wiem jakie brać narty... 3 pary 🤔 Był ktoś może ostatnio... warto brać 120 pod butem + plecak? Czy ustawiać się na trasy raczej? Jasiek bierz wszystko co masz, nawet kosztem członka rodziny😉. Bo będziesz żałował. A jak będzie faktycznie problem, to chociaż po jednej narcie z każdego rodzaju. Idź na całość. pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia No jechałem do Austrii w tłumie Polaków 😶 ale dotarłem i... no fajnie! choć Alpy są przereklamowane! Słoneczko od rana... zero wiatru... ludzi na trasach - brak, kolejek do kolejek - nie ma, trasy przygotowane super, mówiąc krótko totalna ch...nia! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia Nikt nie chciał na pivo ... to wypiłem sam 🤣 Śniegu za dużo nie ma ale na trasach warun BEST 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Łączymy się z Tobą w bólu. Owsiak powiedział że znajdzie środki na utworzenie grupy wsparcia dla Ciebie. Mam nadzieję że wyjdziesz z depresji poalpejskiej. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia Też jestem z Tobą... Mam znajomego psychiatrę pomoże Ci... Na razie przytul się do kogoś zanim przyjdzie pomoc 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia Nie wiem czy jutro Molltka robić czy Ankogela 🤔 w bagażniku jak mi kolega z forum doradzał mam 3 pary rodziny nie musiałem wypier...bo sam z moją prywatną żoną a więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia Cztery dni lampy na Molltku wystarczy... O free zapomnijcie przynajmniej narazie przewiany beton. Trasy rano betonowo a potem trochę puszcza ale nie na miękko. Choć na tarasie opalanko jest... Warun do dobrego pojeżdżenia. Trzeba przyznać że TMR postarał się z przygotowaniem tras. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi