Kaem Napisano 2 Marca 2022 Udostępnij Napisano 2 Marca 2022 1 minutę temu, Kuba99 napisał: Chyba ten temat ma zły nagłówek. Powinno być: Chojrakowanie Jaśka.🤔 I tu już też dotarłeś, zadymiarzu??? Weź wiaderko, grabki i łopatkę i Idź na podwórko. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 11:07, Kuba99 napisał: Chyba ten temat ma zły nagłówek. Powinno być: Chojrakowanie Jaśka.🤔 a ja się zastanawiam czy tacy się rodzą czy z odzysku jakoś... czy🤔 Człowieku, chcesz coś wnieść ciekawego do wątka? dawaj... chcesz skrytykować? dawaj... ale twórczo a nie jak rus 😳🤢 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 (edytowane) Sorry pomyłka 🙃 Edytowane 3 Marca 2022 przez Jasiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 7 godzin temu, Jasiek. napisał: a ja się zastanawiam czy tacy się rodzą czy z odzysku jakoś... czy🤔 Człowieku, chcesz coś wnieść ciekawego do wątka? dawaj... chcesz skrytykować? dawaj... ale twórczo a nie jak rus 😳🤢 Dalej chojrakujesz?😗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Marca 2022 Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 1 minutę temu, Kuba99 napisał: Dalej chojrakujesz?😗 Dalej cwaniakujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 25 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 Czy coś pisać 🤔 chyba wystarczą fotki... S pozdravom 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Magia Chopka 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Jasiek jak tam cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 7 minut temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Tak samo jak w Szczyrku, jak masz sezonówkę. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Dajcie znać jak ktoś pojedzie tam. Po pandemii zostało mi chyba 250E do wykorzystania w Jasnej... a samemu nijak. Jakieś 2-3 dni byłyby ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 8 godzin temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? 8 godzin temu, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Odje... im nieźle! Ponoć w kasie 69 🤣 ale ja sezonka a więc już i tak zapłacone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 Prognoza pogody pokazywała horror a mamy 5 dzień cudownej pogody. Słoneczko i -4 dziś -8. Śnieg jest cudowny bo naturalny jak na Pilsku. Trasy przygotowują perfekcyjnie tak, że jest ogień. Obawiałem się o kolano (bo po kontuzji) ale rehabilitacja wyszła chyba super bo daje radę, choć jeżdżę w ortezie ale już raczej się nie oszczędzam. No ale poza trasy jeszcze nie... choć żleby kuszą 🤩 Pozdrawiam 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 W dniu 26.01.2023 o 10:32, Gabrik napisał: Jasiek jak tam cenowo? Masz na live prosto z pokladni 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Jasiek. napisał: Masz na live prosto z pokladni 😆 Ja w tym sezonie zakupiłem sezonówki na Oravice. 2x199 Euro, plus dziecko do lat 10 gratis. Narty + termy. Z młodym byliśmy 5 dni, teraz jedziemy w ferie od 11 lutego. Będę się ruszał po okolicy, Chopok nie jest daleko. Pewnie będą też Rohace, Donovaly. Jakby co, to do zobaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Jasiek. napisał: Masz na live prosto z pokladni 😆 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 8 minut temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto w Zermatt kosztuje 99 na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) 16 minut temu, Jan napisał: w Zermatt kosztuje 99 na dzień Sorry ale porównuj choć z grubsza podobne. Np. Karynckie BKK -120 km tras 56E. Za to : Tignes - Val d'Isère 63E Edytowane 27 Stycznia 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 33 minuty temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto Na pewno warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 29 minut temu, star napisał: Na pewno warto. Wyjazd na prognozę, ze szczególnym uwzględnieniem siły wiatru.... 😉 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 13 godzin temu, mig napisał: Sorry ale porównuj choć z grubsza podobne. Np. Karynckie BKK -120 km tras 56E. Za to : Tignes - Val d'Isère 63E Porównałem jedynie 2 najlepsze ośrodki w Karpatach i Alpach. TMR jest kapitalistyczną spółką akcyjną i wcale się nie dziwię że mają takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 10 minut temu, Jan napisał: Porównałem jedynie 2 najlepsze ośrodki w Karpatach i Alpach. TMR jest kapitalistyczną spółką akcyjną i wcale się nie dziwię że mają takie ceny Znasz jakieś socjalistyczne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 3 hours ago, star said: Znasz jakieś socjalistyczne? Ale pytasz o formę prawną czy podejście do jakości świadczonych usług? 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 3 godziny temu, star napisał: Znasz jakieś socjalistyczne? PKL Nic się nie zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 W dniu 27.01.2023 o 22:23, moruniek napisał: Ja w tym sezonie zakupiłem sezonówki na Oravice. 2x199 Euro, plus dziecko do lat 10 gratis. Narty + termy. Z młodym byliśmy 5 dni, teraz jedziemy w ferie od 11 lutego. Będę się ruszał po okolicy, Chopok nie jest daleko. Pewnie będą też Rohace, Donovaly. Jakby co, to do zobaczenia. Mam nadzieję że się wreszcie trafimy 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2023 23 godziny temu, Gabrik napisał: 60 euro, to jest chyba jednak przesada, choć nie znam miejscówki i może warto No warun fajny....ale szczerze ... Nie polecam... Austrie masz za te same pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi