mario33 Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 … jak Feniks z popiołów… Witajcie z powrotem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2022 16 minut temu, mario33 napisał: … jak Feniks z popiołów… Witajcie z powrotem. Czuj duch. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 15 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2022 Sprzęt z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 3 godziny temu, mario33 napisał: Sprzęt z serwisu. A tak to u mnie wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Zastanawiałem się na tymi zestawami. Ładnie dobrane. I każda para dedykowana do stoku i śniegu. Nie mogąc ich osobiście przetestować. Każdą parę z obu zestawów! Mój wybór padł na pierwszy zestaw. Kierowałem się głównie kolorami. Jakoś mi bardziej odpowiadało ich zestawienie. No może i jeszcze coś ! Drugi zestaw wskazuje na większy spid. Pierwszy idzie w kierunku częstszych skrętów. Co mi osobiście bardziej odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Był taki wątek, tylko fotek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2022 Ja dobieram tak. Mastery od mastera dla mastera. Proste. +5, kiedyś +10 i będę miał komplet. Kolekcjoner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2022 Trzeba uczciwie przyznać - ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi