Martinez Napisano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Cześć Szukam opinii o nartach Atomic X9 WB. Na zagranicznych forach jest dobrze opisywana u nas nie znalazłem dużo informacji. Szukam nart do jazdy na cały dzień, oczywiście z przerwami. Czy ta narta dla osoby średnio jeżdżącej może być za trudna ? Tak jest opisywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroray Napisano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Nie będzie za trudna. Ale jak wolisz skręty ześlizgiem, to może lepszy byłby większy radius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 A to różnie 🙂 Myślałem jeszcze od Decon od Volkla 80 lub 84 ta ostania zbiera dobre recenzje. Ale jakoś mam sentyment do Atomica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Na ytb masz recenzje atoma od NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Oglądałem. Tylko mnie interesuje poprzedni model. ( 2 x razy tańszy prawie ) Ale pewnie wrażenia z jazdy takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi