Robert Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 Przeglądam oferty biur i dla singla kosztuje tyle samo, co dla dwóch osób. Ja: zaszczepiony, mężczyzna, nie upierdliwy, nie gadatliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Typowe..., letnie i zimowe oferty nie dla singla...i do tego idealny kompan narciarski... powodzenia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amikus231 Napisano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2022 Witaj, Wypadł mi kolega ze składu na Les 2 Alpes- Francja , wyjazd ze Szczecina :12.01.-w środę rano. Jest miejsce w aucie i apartamencie namawiam? tel 693703124.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ruda Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 W dniu 1.01.2022 o 21:32, Robert napisał: Przeglądam oferty biur i dla singla kosztuje tyle samo, co dla dwóch osób. Ja: zaszczepiony, mężczyzna, nie upierdliwy, nie gadatliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ruda Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Cześć Jestem zainteresowany wyjazdem na narty do Andory Też jestem zaszczepiony i nie upierdliwy Masz już coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Mogę Wam koledzy polecić ten hotel, byłem 4 lata temu, wszystko OK, dużo powyżej poziomu oficjalnej klasyfikacji (celowo zaniżona ilość gwiazdek z powodów sztywnych zasad kalkulacji cen związanych z kategoryzacją hoteli w Andorze): https://r.pl/andora-narty/montecarlo?data=20220130&miastoWyjazdu=katowice&wiek=1992-01-13&wiek=1992-01-13&liczbaPokoi=1&czyCenaZaWszystkich=0&iataWyjazdu=KTW&dlugoscPobytu=8 Edytowane 13 Stycznia 2022 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi