Andrzej57 Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 zawsze i wszedzie bedzie mniej ludzi niż w Białce , tam w okresie różnych świąt iweekendów jest MASAKRA bywa,że nie da sie normalnie przejechać przez Białkę do Bukowiny,Parkingi pod kotelnicą koło 10 pełne i zamknięte :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilk Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Tak, słyszałem o tym. Boje się tego, że Kluszkowce to ten sam karnet (tatry ski), wtedy ludzie zniechęceni tłumem w Białce poszukają alternatywy i w Kluszkowcach zrobi się duszno pozdr emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wini Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 http://www.czorsztyn...1355245095.html Kluszkowce ruszają ... za darmo akurat będę to testował )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik:) Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jeździłem we wtorek 29.01. Wszystkie trasy czynne, około południa na łatwiejszych trasach zaczeły robić się muldy. Trasa III cały dzień w dobrym stanie. Na VI miejscami lód. Parkingi nadal za darmo, ubikacje też. Szkoda, że przy opadach śniegu nikt z obsługi nie pofatygował się z miotełką, żeby śnieg z krzesełek zgarniać, byłoby miło, gdyby ktoś o to zadbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wczoraj, pomimo ocieplenia (+7*C) warunki bdb na wszystkich trasach! Trochę tłoczno (bardziej na trasach niż na wyciągach) bo też zlot zrobił sobie PZU i GOPR. www.czorsztyn-ski.com.pl Po południu pojechaliśmy na Mosorny Groń. Użytkownik rycho65 edytował ten post 24 luty 2013 - 15:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Widzę że Kluszkowce dziś ruszyły,i to karnety za pól ceny (piszą na stronie) może ktoś z mojej okolicy wybiera się popołudniu ok. 12-14 mogę zabrać w Białce widzę że straszny tłok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jeździł ktos w Kluszkowcach w ostatnich dniach? Mam zamiar wyskoczyć na jeden na narty (sobota 4.01) i sie zastanawiam gdzie będzie najlepiej: - Kluszkowce - Wierchomla - Krynica chyba,że ktos ma inne propozycje, ale nie dalej niz te 200 - 250 km od Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wini Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jeździł ktos w Kluszkowcach w ostatnich dniach? Mam zamiar wyskoczyć na jeden na narty (sobota 4.01) i sie zastanawiam gdzie będzie najlepiej: - Kluszkowce - Wierchomla - Krynica chyba,że ktos ma inne propozycje, ale nie dalej niz te 200 - 250 km od Kielc. Jestem w Kluszkowcach od 25.12, w godzinach szczytu sporo ludzi, bo okoliczne ośrodki słabo ze śniegiem, najlepiej 8-11 i 16 do zamknięcia, śnieg sztuczny, więc mąka, ale daje radę, w barze u strusi moskole z masłem czosnkowym i pyszny barszcz z uszkami, ostatnie 3 noce przymrozki, więc dośnieżanie trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 OŚRODEK NARCIARSKI CZORSZTYN-SKI CZYNNY OD 8.12.2016 (CZWARTEK) OD GODZINY 14:00 GODZINY JAZDY: 8.12.2016 - 14:00 - 19:00 od 9.12.2016 - 9:00 - 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Dziś z rana super. Dość twardo mimo zera. Czerwona trójka fajna, podobna do Kout nad Desnou, tej stromszej. Piękne widoki. No i start od 8, kanapa 4x po prawej, o 9 ruszyła ta z lewej dwójka. Dobry moment na zmianę. Koło 10 zaczęły się odsypy, no i mzawka. Dobre zwieńczenie sezonu. Dość szeroko. 15 dzień na nartach. Powodzenia w Nowym Roku. PS co to za heady? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Dziś z rana super. Dość twardo mimo zera. Czerwona trójka fajna, podobna do Kout nad Desnou, tej stromszej. Piękne widoki. No i start od 8, kanapa 4x po prawej, o 9 ruszyła ta z lewej dwójka. Dobry moment na zmianę. Koło 10 zaczęły się odsypy, no i mzawka. Dobre zwieńczenie sezonu. Dość szeroko. 15 dzień na nartach. Powodzenia w Nowym Roku. PS co to za heady? Jeśli masz na myśli trasę Medvedi w Koutach to chyba jeździliśmy w różnych Koutach . Medvedi jest dwukrotnie dłuższa, jest szersza a nachylenie też na korzyść Koutow. Nie zmienia to faktu, że lubię obie stacje. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. Palenica (FIS) rządzi i masz blizej W niedziele tez bede musiał "znosić" Kluszkowce (zawody) ale mnie tam nie przeszkadzają te trasy w sumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Palenica nieczynna, w niedzielę też będę na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Uuu to lipa okk to sie zobaczymy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. No właśnie ta ścianka podobna nachyleniem i skosem do końcówki Medvedi. Takie skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. A kto to chreśniak? No i obóz AWF a nie mają kasków? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 A kto to chreśniak? Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Ja też odpowiedź wzorowałem na kulturze mojego guru. Ale, że nie znasz się na kaskach o to bym cię nie podejrzewał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 No bajka. Ich troje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... KrzysiekK Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 W dniu 16.10.2022 o 10:14, moruniek napisał: W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . @pawelb91 był z gospodarską wizytą. https://www.skionline.pl/forum/topic/8901-polska-nowe-inwestycje/?do=findComment&comment=375013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Czorsztyn Ski Kluszkowce
moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 OŚRODEK NARCIARSKI CZORSZTYN-SKI CZYNNY OD 8.12.2016 (CZWARTEK) OD GODZINY 14:00 GODZINY JAZDY: 8.12.2016 - 14:00 - 19:00 od 9.12.2016 - 9:00 - 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Dziś z rana super. Dość twardo mimo zera. Czerwona trójka fajna, podobna do Kout nad Desnou, tej stromszej. Piękne widoki. No i start od 8, kanapa 4x po prawej, o 9 ruszyła ta z lewej dwójka. Dobry moment na zmianę. Koło 10 zaczęły się odsypy, no i mzawka. Dobre zwieńczenie sezonu. Dość szeroko. 15 dzień na nartach. Powodzenia w Nowym Roku. PS co to za heady? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Dziś z rana super. Dość twardo mimo zera. Czerwona trójka fajna, podobna do Kout nad Desnou, tej stromszej. Piękne widoki. No i start od 8, kanapa 4x po prawej, o 9 ruszyła ta z lewej dwójka. Dobry moment na zmianę. Koło 10 zaczęły się odsypy, no i mzawka. Dobre zwieńczenie sezonu. Dość szeroko. 15 dzień na nartach. Powodzenia w Nowym Roku. PS co to za heady? Jeśli masz na myśli trasę Medvedi w Koutach to chyba jeździliśmy w różnych Koutach . Medvedi jest dwukrotnie dłuższa, jest szersza a nachylenie też na korzyść Koutow. Nie zmienia to faktu, że lubię obie stacje. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. Palenica (FIS) rządzi i masz blizej W niedziele tez bede musiał "znosić" Kluszkowce (zawody) ale mnie tam nie przeszkadzają te trasy w sumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Palenica nieczynna, w niedzielę też będę na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Uuu to lipa okk to sie zobaczymy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. No właśnie ta ścianka podobna nachyleniem i skosem do końcówki Medvedi. Takie skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. A kto to chreśniak? No i obóz AWF a nie mają kasków? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 A kto to chreśniak? Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Ja też odpowiedź wzorowałem na kulturze mojego guru. Ale, że nie znasz się na kaskach o to bym cię nie podejrzewał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 No bajka. Ich troje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... KrzysiekK Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 W dniu 16.10.2022 o 10:14, moruniek napisał: W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . @pawelb91 był z gospodarską wizytą. https://www.skionline.pl/forum/topic/8901-polska-nowe-inwestycje/?do=findComment&comment=375013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Polska Małopolskie Czorsztyn Ski Kluszkowce
labas Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Palenica nieczynna, w niedzielę też będę na zawodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Uuu to lipa okk to sie zobaczymy może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2017 Nie znoszę Kluszkowiec od czasu zmiany tras, łączników, trawersów. Bardzo niebezpieczna jest jada starą ,,czerwoną", po dwóch skrętach na ,,ściance" trzeba ostro hamować - wylewający się tłum z łączników z prawej strony. No właśnie ta ścianka podobna nachyleniem i skosem do końcówki Medvedi. Takie skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Chrześniak pierwszy raz na nartach. Spodobało mu się, piłkarz, xfit. Dałem kurtkę i spodnie. Tydzień temu. AWF BB. A kto to chreśniak? No i obóz AWF a nie mają kasków? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 A kto to chreśniak? Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Ja też odpowiedź wzorowałem na kulturze mojego guru. Ale, że nie znasz się na kaskach o to bym cię nie podejrzewał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 No bajka. Ich troje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... KrzysiekK Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 W dniu 16.10.2022 o 10:14, moruniek napisał: W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . @pawelb91 był z gospodarską wizytą. https://www.skionline.pl/forum/topic/8901-polska-nowe-inwestycje/?do=findComment&comment=375013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1 Przejdź do listy tematów
star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 A kto to chreśniak? Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Nie znam takiego słowa, możesz jaśniej? Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Ja też odpowiedź wzorowałem na kulturze mojego guru. Ale, że nie znasz się na kaskach o to bym cię nie podejrzewał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 No bajka. Ich troje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moruniek Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... KrzysiekK Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 W dniu 16.10.2022 o 10:14, moruniek napisał: W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . @pawelb91 był z gospodarską wizytą. https://www.skionline.pl/forum/topic/8901-polska-nowe-inwestycje/?do=findComment&comment=375013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 1
star Napisano 26 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Cześć Ambitnie postanowiłem brać z Ciebie przykład. Będę pisał dużo postów nie na temat w tematach o których nie mam pojęcia i na dodatek w sposób zupełnie niezrozumiały. Miłej lektury. Pozdrowienia Ja też odpowiedź wzorowałem na kulturze mojego guru. Ale, że nie znasz się na kaskach o to bym cię nie podejrzewał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 No bajka. Ich troje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 W dniu 16.10.2022 o 10:14, moruniek napisał: W Kluszkowcach stawiają nową kanapę (to będzie już 3), pewnie dopiero na przyszły sezon, pewnie używaną, ale zawsze. https://m.podhale24.pl/aktualnosci/artykul/81716 Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2022 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Nie wiesz może jaki będzie przebieg? Mam nadzieję, że nie w miejsce starej dwójki a dodatkowo ... 3 krzesła to nie 2 . @pawelb91 był z gospodarską wizytą. https://www.skionline.pl/forum/topic/8901-polska-nowe-inwestycje/?do=findComment&comment=375013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność