Rupert Napisano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Cześć, Pozdrawiam wszystkich po długiej przerwie. Wygląda mi na to że temat 'własne filmy' nie został odzyskany z kopii zapasowych po awarii (przynajmniej nie mogę znaleźć) więc wrzucam nowy/stary wątek. Wreszcie pierwsze zjazdy w dobrym śniegu i to już w grudniu. Nocne wyjście na Pilsko, nocleg w schronisku i szybka akcja z rana: https://www.youtube.com/watch?v=FKSKtESPxA4 P.S. aby utrzymać obiektywny poziom relacji tam muza musiała się tam znaleźć także z góry przepraszam wytrawnych melomanów 🙂 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2021 Super warun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 2 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2022 Podrzucam relacje z ostatniej soboty na Romanie. Udało się oddać 2 zjazdy z Romanki w kierunku Sopotni w naprawdę fajnych warunkach. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Cześć Rupert jak zwykle trzymacie klasę. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 3 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2022 Bajeczny film i doskonali narciarze, czapka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 21 godzin temu, Kaem napisał: Bajeczny film i doskonali narciarze, czapka! Do doskonałych narciarzy to nam brakuje jeszcze bardzo bardzo dużo, ale przyjemnośc z jazdy i przebywania w fajnym terenie jest wysoka :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 21 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Rupert jak zwykle trzymacie klasę. Pozdrowienia serdeczne Dzięki. Kiedy w końcu spotkanie na Czarnym Groniu? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Połowa marca...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 po 13tym sugeruję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 4 Lutego 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Ja podjechać w weekend zawsze mogę bo mam w miarę blisko, takze może sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Mój syn na nartach. Ma 11 lat. Film z jego przejazdu w Krynicy na Arenie, bez retuszu, 1000 powtórzeń, ustawień i poprawek, ot taki zwykły przejazd. Kamerzysta fatalny, wiem, wiem (ja to kręciłem). Maciek sporo jeździł, z kilkoma osobami z KN, Skiforum i Skionline (za co bardzo dziękuję @kordiankw @mig @bubol @yoss @Mikoski@sese @Mitek @Marek O @Torres 1i wielu innym których zapomniałem wymienić, za co oczywiście przepraszam), podpatrując i starając się ich naśladować. https://www.youtube....h?v=J4IofmDRB6A Edytowane 4 Lutego 2022 przez moruniek coś tam 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 10 minut temu, moruniek napisał: Mój syn na nartach. Ma 11 lat. Film z jego przejazdu w Krynicy na Arenie, bez retuszu, 1000 powtórzeń, ustawień i poprawek, ot taki zwykły przejazd. Kamerzysta fatalny, wiem, wiem (ja to kręciłem). Maciek sporo jeździł, z kilkoma osobami z KN, Skiforum i Skionline (za co bardzo dziękuję @kordiankw @mig @bubol @yoss @Mikoski@sese @Mitek @Marek O @Torres 1i wielu innym których zapomniałem wymienić, za co oczywiście przepraszam), podpatrując i starając się ich naśladować. https://www.youtube....h?v=J4IofmDRB6A Gratulacje dla Maćka i taty 👍 za to że pociechy się realizują. Z każdym sezonem widać spory postęp ⛷️ od ostatniego spotkania na Czarnym Groniu jest 💪 niedługo będzie nas mijał jak tyczki 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 To ten "maluszek" ma już 11 lat? Koniec świata.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Wygląda że nie ma zimy ale głębiej w Beskidzie Żywieckim trzyma się cały czas dość dobrze. Podrzucam relacje z eksploracji jaką odbyliśmy w ostatnią niedzie. pzdr.! 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć Dziękuję również! Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Marca 2022 Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 Cześć Często się słyszy czy czyta, nawet tu na forach narciarskich, jak to w Polsce nie da się jeździć, nie ma gór, nie ma śniegu, a jak jest to zły albo mało, że tylko Alpy... No i jak wyglądacie? Robicie coś bez sensu i do tego jeszcze filmy z takich działań nagrywacie... Ja naprawdę jestem zbulwersowany. Pozdro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2022 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Często się słyszy czy czyta, nawet tu na forach narciarskich, jak to w Polsce nie da się jeździć, nie ma gór, nie ma śniegu, a jak jest to zły albo mało, że tylko Alpy... No i jak wyglądacie? Robicie coś bez sensu i do tego jeszcze filmy z takich działań nagrywacie... Ja naprawdę jestem zbulwersowany. Pozdro U nas jak ze wszystkim trzeba się za tym sniegiem nachodzic 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2022 Dokładnie tydzień temu odbyliśmy eksploracje w Beskidzie Żywieckim - niby wiosna, niby zima a jazda chyba najlepsza w całym sezonie. Wrzucam relacje: 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rupert Napisano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Wrzucam zaległą opóźnioną relację która zamyka sezon zimowy 21/22 i w sumie jednocześnie otwiera sezon letni. Akcja z połowy maja. 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Cześć Wszystkim, Jako że sezon się zbliża wrzucam krótki filmik. 30 skrętów . Dobrze się ogląda na TV w 4K 😉 Jak zawsze proszę o krytyczne uwagi 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 (edytowane) 37 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć Wszystkim, Jako że sezon się zbliża wrzucam krótki filmik. 30 skrętów . Dobrze się ogląda na TV w 4K 😉 Jak zawsze proszę o krytyczne uwagi 😉 Słuchaj fajnie jeździsz na nartkach, widać że jest kontrola i jazda sprawia Ci przyjemnosc, da się dostrzec rytm i powtarzalność - im skręty różnią się mniej od siebie tym jazda jest dostrzegalnie "czystsza", o takiej powtarzalności mówimy i do niej należy dążyć. Nie zamierzam krytykować Twojej jazdy, śmiało można powiedzieć, że jest solidna, bez wdawania się w szczegóły. Chętnie zobaczyłbym Twoja jazdę na nartach o dłuższym promieniu bądź w nieco innym terenie. Tak trzymaj. Edytowane 15 Września 2022 przez Ir3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 3 minuty temu, Ir3k napisał: Słuchaj fajnie jeździsz na nartkach, widać że jest kontrola i jazda sprawia Ci przyjemnosc, da się dostrzec rytm i powtarzalność - im skręty różnią się mniej od siebie tym jazda jest dostrzegalnie "czystsza", o takiej powtarzalności mówimy i do niej należy dążyć. Nie zamierzam krytykować Twojej jazdy, śmiało można powiedzieć, że jest solidna, bez wdawania się w szczegóły. Chętnie zobaczyłbym Twoja jazdę na nartach o dłuższym promieniu bądź w nieco innym terenie. Tak trzymaj. To masz 3 różne promienie - od 18 do 12 🙂 Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 (edytowane) Cze Bartek Jak zawsze uwagi: brak ludzi, a teraz jeszcze brak słońca. No dobrze że chociaż śnieg jest. No i zmień coś - może kombinezon, albo ubierz kask tył do przodu, może gogle do góry nogami albo buty klamrami do wewnątrz, bo tak od razu wiem że to Ty i nie ma żadnej zagadki. A jak Cię nie poznam to będę miał satysfakcję że nie tylko Tyrpoo jeździ po pustych stokach. I ja mam szansę na taki cud. No weź, bez sensu. pozdrawiam Edytowane 15 Września 2022 przez Marcos73 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 (edytowane) Nie chwaląc się 🤪 ja zaprosiłem Bartka na SF po krytyce jego jazdy.. gość wymiata i powinnyśmy się od niego uczyć. Mam nadzieję że spotkamy się na stoku 👍 i podciąganę moje mierne umiejętności. Edytowane 16 Września 2022 przez Mikoski 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 2 godziny temu, Mikoski napisał: Nie chwaląc się 🤪 ja zaprosiłem Bartka na SF po krytyce jego jazdy.. gość wymiata i powinnyśmy od niego uczyć. Mam nadzieję że spotkamy się na stoku 👍 i podciąganę moje mierne umiejętności. Świetnie jeździ. Lekkość jazdy i niewymuszona, naturalna technika, nic na siłę a to bardzo ważne. Płynność i flow. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi