Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Czy nie sądzicie, że każde forum narciarskie zjechało na psy!? Każdy temat obracacie z pierdoły polityczne albo antyszczepionkowce przejmują temat bo masz zajebisty nierząd tak chcą... Qźva czy Was Wszystkich normalnych narciarzy już popier.....o? Nie ma o czym pisać? Ja pierdziu... 2 Polki w 30 i zero postów za to pierdoliny na każdy temat tylko nie o nartach!!! Pierdoln...e się w łeb i błagam tych normalnych czyt. demokratów nie odpisujcie na prowokacje tych z *** i antyszczepionków bo to ci sami... ***** *** Nie ma dialogu no to jest monolog... 0 Cytuj selektywnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Aaaa i jeszcze jeden zajebisty temat ta forum narciarskim... ROWERY ja pierdziu masakra! Nie macie swojego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Jedną z przyczyn jest kopiowanie jednego tematu na kilku forach. Potem się wchodzi i nie ma co czytać. Bo już przeczytane na innym. Pisz Jasiek o nartach latem, daj przykład. A o wodnych nartach można? Czy to też inne forum? Przyszłość należy nie do narzekaczy, tylko do wykazujących inicjatywę. Odwagi! 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 23 minuty temu, Chertan napisał: Jedną z przyczyn jest kopiowanie jednego tematu na kilku forach. Potem się wchodzi i nie ma co czytać. Bo już przeczytane na innym. Pisz Jasiek o nartach latem, daj przykład. A o wodnych nartach można? Czy to też inne forum? Przyszłość należy nie do narzekaczy, tylko do wykazujących inicjatywę. Odwagi! Nie ma problemu bo ostatnio na nartach byłem w.... SIERPNIU ! 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 A poza tym piszę tylko na DEMOKRATylYCZNYCH FORACH które przestrzegają zasady wolności słowa! Przestałem pisać na tym takim innym dziennym gdzie dzięki reklamom i cenzurze pan właściciel widzi się po całym świecie i cały pleps jest zadowolony z relacji pana JC 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Sorry za błędy ale to mój chiński Smart pisze co chce a nie co ja piszę 🙂 dziennym-dziwnym widzi-wozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 10 minut temu, Jasiek. napisał: A poza tym piszę tylko na DEMOKRATylYCZNYCH FORACH które przestrzegają zasady wolności słowa! Przestałem pisać na tym takim innym dziennym gdzie dzięki reklamom i cenzurze pan właściciel widzi się po całym świecie i cały pleps jest zadowolony z relacji pana JC to jest bożek 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Może tak być guru wszystkich guru... Miałem niestety okazję poznać kiedyś tego pana osobiście na zjeździe WZF ale może nie będę ani oceniał ani komentował... Po prostu kazałem usunąć swoje dane z forum i teraz moje wypowiedzi są jako gość 🙂 jeszcze nie dawno gość z reputacja 1880 🤔😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2021 Ale trzymajmy się demokratów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Cześć Weź się ogarnij bo miotanina z tego wychodzi charakterystyczna dla kosmitów a chyba nie chcesz aby tak Cię postrzegano. Ja sie na nartach w życiu najeździłem i wybacz ale nie będę robił z siebie głupka opisując jak sobie zjechałem w Bałtowie czy innej Czarnej Górze. W tematach poradniczych jestem obecny non stop i staram się, na ile mogę, pomagać i dzielić wiedzą. A inni - niech sobie piszą co chcą - to jest wolny kraj i wolne fora - byle by nie było propagandy, kłamstwa i żeby nie niszczyli mojej pracy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Ruszy mocniej sezon to się więcej konkretnych tematów pojawi. Na razie dla większości to taki teoretyczny. Pewnie niewielki procent miał już okazję na śniegu stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 23 godziny temu, nikon255 napisał: to jest bożek 😄 Jak napisałem w poście Jarosław Cenzor to skasował po 20min i tak się przejął, że w ostrzeżeniu wpisał mi 50pkt. ujemnych;) 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Weź się ogarnij bo miotanina z tego wychodzi charakterystyczna dla kosmitów a chyba nie chcesz aby tak Cię postrzegano. Ja sie na nartach w życiu najeździłem i wybacz ale nie będę robił z siebie głupka opisując jak sobie zjechałem w Bałtowie czy innej Czarnej Górze. W tematach poradniczych jestem obecny non stop i staram się, na ile mogę, pomagać i dzielić wiedzą. A inni - niech sobie piszą co chcą - to jest wolny kraj i wolne fora - byle by nie było propagandy, kłamstwa i żeby nie niszczyli mojej pracy. Pozdrowienia Nie przesadzaj. W Czarnej Górze mamy obecnie jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce. Może mapka nie robi wrażenia, ale to prawdziwe istniejące trasy. Tu też dało się otworzyć w połowie grudnia czerwoną trasę o przewyższeniu 370m. Byłem 5 dni. Przygotowanie perfekcyjne - sztruks(ale nie lód) przez kilka godzin mimo plusowych temperatur i mżawki. I ani jednego kamienia. Wyciąg wyprzęgany, podgrzewany i z osłonami, kolejek brak. Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Spiochu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 7 minut temu, Spiochu napisał: Jak napisałem w poście Jarosław Cenzor to skasował po 20min i tak się przejął, że w ostrzeżeniu wpisał mi 50pkt. ujemnych;) to słabo bo ja napisałem Jezus Chrystus i dostałem 100 punktów ujemnych 🙂 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2021 Dobrze, że nie Jasna Cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eliorlan Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 2 godziny temu, Jan napisał: to słabo bo ja napisałem Jezus Chrystus i dostałem 100 punktów ujemnych 🙂 A jak ja napisałem na KN o słabnącej demokracji Toś mi pisanie zablokował. 😉 A za MariaJ , opcje dawania minusów w ogóle zlikwidował z forum. 😉 . I się nie żalę jakby co , bo wszędzie widzę wesoło. 😉 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 13 godzin temu, Spiochu napisał: Nie przesadzaj. W Czarnej Górze mamy obecnie jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Polsce. Może mapka nie robi wrażenia, ale to prawdziwe istniejące trasy. Tu też dało się otworzyć w połowie grudnia czerwoną trasę o przewyższeniu 370m. Byłem 5 dni. Przygotowanie perfekcyjne - sztruks(ale nie lód) przez kilka godzin mimo plusowych temperatur i mżawki. I ani jednego kamienia. Wyciąg wyprzęgany, podgrzewany i z osłonami, kolejek brak. Cześć Piotrek pomyłka. Chodziło mi o Czarną Górę Koziniec - taka niewielka górka z krzesłem niedaleko Bukowiny - mój błąd. Śnieżnicka Czarna Góra jest OK, choć troszkę tam chyba robią lunapark... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 15 godzin temu, Spiochu napisał: Dobrze, że nie Jasna Cholera. Troszkę nie ogarniam??? Panowie wam chodzi o Jacka Ciszak-a, administratora Skionline????🤣 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 (edytowane) Zamordyzm na hobbystycznym forum. To mnie naprawdę zastanawia czego to z ludzi nie robi władza. Nawet minimalny jej fragment. Edytowane 23 Grudnia 2021 przez tomkly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 Widzę, że nie tylko sam jestem z tych niepokornych, też zostałem za coś ukarany 100tką pał i ostrzeżeniem, chyba ząblokowany na tydzień Ale jak mnie Pan Władca odblokował, to już nie pamiętam dokładnie co napisałem, ale coś na zasadzie, że ogranicza wolność wypowiedzi , a w podsumowaniu poleciał tekst - że pewnie zaraz zostanę usunięty z forum i tak się stało, jak ktoś ma może przypadkiem screena to proszę o przypomnienie mojej wypowiedzi. Zasada jest prosta, jak zaczniesz krytykować TMR, a nie daj Boże wstawisz fotki z 40min kolejek w SON, to jest po tobie. Jak to niektórzy piszą, to jest prywatne forum Pana Jacka, więc może robić co mu się podoba. Moim zdaniem tak lansować wybranego gracza na rynku to może, ale na swoich blogach. Forum to chyba miejsce, gdzie obowiązuje wolność wypowiedzi i jeżeli te wypowiedzi nie mijają się z prawdą, to na jakiej podstawie są blokowane, bo są niezgodne z wizją portalu, który ma promować swojego głównego sponsora. Może zamiast skionline powinien nazywać się fanclubem TMR/SMR lub jak kto chce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 22:20, Jasiek. napisał: Aaaa i jeszcze jeden zajebisty temat ta forum narciarskim... ROWERY ja pierdziu masakra! Nie macie swojego forum? Jeżeli chłopaki piszą w odpowiednim temacie, to komu to przeszkadza, a wielu użytkowników z forum to dobrzy koledzy więc wszyscy tutaj to widzą, pyzatym poza sezonem forum żyje W dniu 22.12.2021 o 09:31, Mitek napisał: Cześć Weź się ogarnij bo miotanina z tego wychodzi charakterystyczna dla kosmitów a chyba nie chcesz aby tak Cię postrzegano. Ja sie na nartach w życiu najeździłem i wybacz ale nie będę robił z siebie głupka opisując jak sobie zjechałem w Bałtowie czy innej Czarnej Górze. W tematach poradniczych jestem obecny non stop i staram się, na ile mogę, pomagać i dzielić wiedzą. A inni - niech sobie piszą co chcą - to jest wolny kraj i wolne fora - byle by nie było propagandy, kłamstwa i żeby nie niszczyli mojej pracy. Pozdrowienia też mnie bawiły opisy zjazdów w Bałtowie i tym podobnych górkach, do tego przyozdobionych 30stoma zdjęciami. To ja z tygodniowego wypadu w Alpy tyle nie napstrykałem😁 A jeszcze bardziej lajki, i wielkaie podniecanie się tym niektórych użytkowników. Ja mu zalajkuje, to następnym razem wstawię podobne nijakie relacje i on też mi zalajkuje, będę szychom na forum. Dobra, bo stary zrzęda zrobiłem się😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorillaracer Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 FORUM TO CAŁE ZYCIE ME NAPISZĘ KAŻDĄ BZDURĘ JAKĄ CHCE 8,9 TYSIECY POSTÓW TAM MAM I CO Z TEGO ,ŻE NA NARTACH UJA SIĘ ZNAM POZDROWIENIA SERDECZNE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2022 W dniu 28.12.2021 o 21:16, Robur82 napisał: Widzę, że nie tylko sam jestem z tych niepokornych, też zostałem za coś ukarany 100tką pał i ostrzeżeniem, chyba ząblokowany na tydzień Ale jak mnie Pan Władca odblokował, to już nie pamiętam dokładnie co napisałem, ale coś na zasadzie, że ogranicza wolność wypowiedzi , a w podsumowaniu poleciał tekst - że pewnie zaraz zostanę usunięty z forum i tak się stało, jak ktoś ma może przypadkiem screena to proszę o przypomnienie mojej wypowiedzi. Zasada jest prosta, jak zaczniesz krytykować TMR, a nie daj Boże wstawisz fotki z 40min kolejek w SON, to jest po tobie. Jak to niektórzy piszą, to jest prywatne forum Pana Jacka, więc może robić co mu się podoba. Moim zdaniem tak lansować wybranego gracza na rynku to może, ale na swoich blogach. Forum to chyba miejsce, gdzie obowiązuje wolność wypowiedzi i jeżeli te wypowiedzi nie mijają się z prawdą, to na jakiej podstawie są blokowane, bo są niezgodne z wizją portalu, który ma promować swojego głównego sponsora. Może zamiast skionline powinien nazywać się fanclubem TMR/SMR lub jak kto chce. Bo to nie jest żadne forum dyskusyjne, tylko maszynka do zarabiania pieniędzy wymyślona przez pana Jacka. Z wolnością wypowiedzi ma tyle wspólnego co demokracja na Kubie. Dlatego spora część osób, która tu pisze tam nawet nie zagląda, nie mówiąc już o zakładaniu konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robur82 Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Widzę, że Pan jak ktoś celnie go nazwał Jacek Cenzor bierze przykład od najlepszych, w usuwaniu ze swojego PRYWATNEGO PORTALU ludzi którzy nie idą jego ideologią. Fejsik, właśnie wywalił Konto Konfederacji, ot mamy wolność mediów na każdym poziomie, od byle pseudo forum i gościa co jest wielkim na nim władcom, Po same szczyty na Świecie, jak Zuckerberg. Doczekaliśmy powrotu komuny (chociaż za bardzo gnojem byłem, żeby ją pamiętać). CENZURA na każdym kroku, wszystkie niewygodne treści usuwane/blokowane. Jedynie SŁUSZNE treści można publikować/udostępniać ile dusza zapragnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2022 Przypomnę, że podczas głosowania w sprawie Lex-TVN konfederacja wstrzymała się od głosu, czyli nie przeszkadzało im ograniczanie obywatelom wyboru jaką TV chcą oglądać. A teraz płacz, że ktoś śmiał im odciąć dostęp do fejsa, to się nazywa hipokryzja. Nie oceniam czy to dobrze, stwierdzam fakty. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi