S.N. Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Cześć Narciarki i Narciarze. Kupię solidne rzepy do spinania nart. Z naciskiem na solidne czyli szerokie i "czepliwe". Dwie do czterech sztuk. Jestem też zainteresowany torbą/plecakiem na buty w co najmniej dobrym stanie. Tak, wiem masa tego w sklepach, ale jak komuś z Was zbywa to wolę odkupić od kogoś z forum. Miłego wieczoru. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujB Napisano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 No proszę Cię.... Decatlon, jakikolwiek serwis, dasz narty do serwisu i masz w cenie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 W dniu 6.12.2021 o 00:07, WujB napisał: No proszę Cię.... Decatlon, jakikolwiek serwis, dasz narty do serwisu i masz w cenie 😀 Komentarz Dzbana.🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2021 Ja w gratisie dostałem to co na foto za co bardzo dziękuję. W najgorszym wypadku kupie rzepy i torbę/plecak w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 Fajny gratis. Maniacy narciarscy niestety mają coraz więcej nart w szafach czy na strychach i wszystkie rzepy są zwykle wykorzystane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SamyilLoset Napisano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Witam wszystkich. Na przykład gram w csgo i Wiem, że wielu graczy może być bardzo zdenerwowanych, jeśli coś w grze pójdzie nie tak. Na szczęście jestem dość wyluzowanym graczem. Jeśli nie mam szczęścia, staram się rozproszyć i oglądać Skórki. Niedawno znalazłem świetną opcję w https://dmarket.com/pl/csgo-skins/product-card/butterfly-knife-fade . Wygląda spektakularnie, więc myślę, że wkrótce dodam go do mojej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi