Gabrik Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Na Kotelnicy - K2, Head, Nordica, Volkl. Znów nie będę ale może w innym terminie się w tym sezonie uda pierwszy raz na takie testy wpaść (tak z ciekawości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Ja od 11 do 15 pewnie w Krynicy. Jak nam dzieci nie zamkną na kwarantannie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 16 minut temu, moruniek napisał: Ja od 11 do 15 pewnie w Krynicy. Jak nam dzieci nie zamkną na kwarantannie. Corka znajomego juz drugi raz kwarantanna w przeciągu miesiaca. Jak wykryja nauczyciela to dzieciaki leca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 5 minut temu, nikon255 napisał: Corka znajomego juz drugi raz kwarantanna w przeciągu miesiaca. Jak wykryja nauczyciela to dzieciaki leca. Wiem, niestety jak ten system "działa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 15 minut temu, moruniek napisał: Wiem, niestety jak ten system "działa". A ozdrowienie cos daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2021 Tak, zwalnia z kwarantanny. Podobnie jak szczepienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi