kris63 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Jak ktoś by chciał się wybrać z Warszawy na inaugurację sezonu w Zieleńcu to mogę zabrać 2-3 osoby 3-5 grudzień mam też prośbę o namiary na niedrogą kwaterę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 A co tam bedzie otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris63 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Ski arena a śniegu dowaliło im w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Wszystko otwieraja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris63 Napisano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 zieleniec.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Jutro otwierają pilotażowo jeden czy dwa wyciągi, od soboty całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Kris, jakbyś jeszcze planował takie strzały dawaj znać. W tym terminie akurat nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 2 godziny temu, kris63 napisał: Jak ktoś by chciał się wybrać z Warszawy na inaugurację sezonu w Zieleńcu to mogę zabrać 2-3 osoby 3-5 grudzień mam też prośbę o namiary na niedrogą kwaterę. Nie wiem czy droga czy niedroga - Supełek Duszniki zdrój. Byłam i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kassia Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 CZESC , a czy mozna prosić o namiary na tą kwaterę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 2 godziny temu, Kassia napisał: CZESC , a czy mozna prosić o namiary na tą kwaterę. https://www.dom-supelek.pl/kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi