SzymQ Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 1 minute ago, Mitek said: Cześć Żeby rzeczywiście się spotkać w takim narciarskim gronie trzeba to zorganizować w małym ośrodku ze wspólnymi kwaterami na jednym stoku itd. Inaczej się rozlezie. Pozdro Jeśli tylko będzie śnieg, to dla mnie cała reszta już bez znaczenia... 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 30 minut temu, SzymQ napisał: Jeśli tylko będzie śnieg, to dla mnie cała reszta już bez znaczenia... 🙂 Oj nie jest bez znaczenia... Jak się z kimś gada od kilku lat o nartach, a potem się spotyka na stoku to uwierz... To robi wrażenie i człowieka się zupełnie inaczej potem odbiera. Niebo a ziemia. Real to real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 2 minutes ago, KrzysiekK said: Oj nie jest bez znaczenia... Jak się z kimś gada od kilku lat o nartach, a potem się spotyka na stoku to uwierz... To robi wrażenie i człowieka się zupełnie inaczej potem odbiera. Niebo a ziemia. Real to real. W żaden sposób nie umniejszam wagi spotkania face 2 face, a kilka osób z forum już mi się udało poznać. Chodziło mi tylko o to, że chciałbym jeździć, a wspólne zakwaterowanie nie będzie dla mnie warunkiem koniecznym. Przepraszam, ale ten sezon jest dla mnie nieco frustrujący... 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 53 minuty temu, SzymQ napisał: W żaden sposób nie umniejszam wagi spotkania face 2 face, a kilka osób z forum już mi się udało poznać. Chodziło mi tylko o to, że chciałbym jeździć, a wspólne zakwaterowanie nie będzie dla mnie warunkiem koniecznym. Przepraszam, ale ten sezon jest dla mnie nieco frustrujący... 😞 Nie martw.... Idzie zima 🌨️❄️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 14 godzin temu, SzymQ napisał: W żaden sposób nie umniejszam wagi spotkania face 2 face, a kilka osób z forum już mi się udało poznać. Chodziło mi tylko o to, że chciałbym jeździć, a wspólne zakwaterowanie nie będzie dla mnie warunkiem koniecznym. Przepraszam, ale ten sezon jest dla mnie nieco frustrujący... 😞 Cześć Wiesz ja robiłem takie spotkania w Czarnym Groniu. Tego typu miejsce ma wiele zalet: - bogata i zróżnicowana baza noclegowa - nie myślałem o tym, że wszyscy razem ale w jednej dolince. każdy ze swoją ekipą czy rodziną ale wszędzie blisko - wiesz o co chodzi. - kameralny mały stok gdzie łatwo się uporządkować nie pogubić itd. - pojemna knajpa przy stoku - sporo możliwości dodatkowych zajęć na stoku i poza - bardzo przyjazne i otwarte na gości i ich oczekiwania władze ośrodka. Może wiosną... Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Jedno drugiego nie wyklucza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Cześć Mitek ma rację - 2 miejscówki Zwardoń lub Czarny Groń wchodzą w grę. Tam można cos załatwić, raczej oba kameralne. Znając życie to pewnie się to rozmyje, a szkoda. Ja mogę tu i tu, bez znaczenia. Chętnych on-line pewnie będzie sporo, w realu pewnie 10% zostanie (a może się mylę). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Cześć No.. tego typu górek jest więcej. Ze swojej strony polecam Szelment. Będzie wiadomo, że Ci którzy przyjadą są naprawdę najarani na spotkanie. 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć No.. tego typu górek jest więcej. Ze swojej strony polecam Szelment. Będzie wiadomo, że Ci którzy przyjadą są naprawdę najarani na spotkanie. 🙂 Pozdro A to gdzieś na Węgrzech? Nie znam 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Często organizuje wyjazdy na 20-30 osób. Zadatek mocno porządkuje sytuację organizatora, szczególnie gdy musi on ponieść koszty wstępne. Oczywiście w sprawdzonym towarzystwie w którym "słowo warte pieniędzy" sprawy są znacznie prostrze. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 9 minut temu, Mitek napisał: Cześć No.. tego typu górek jest więcej. Ze swojej strony polecam Szelment. Będzie wiadomo, że Ci którzy przyjadą są naprawdę najarani na spotkanie. 🙂 Pozdro Cześć Już sprawdziłem, dobre, nawet bardzo. Syna zabiorę, bo mi wyszło że Suwałki to jedyne miejsce w Polsce gdzie może studiować - każdy inny punkt w Polsce - jest za blisko domu 🙂 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Cześć A ja nawet jeździłem tam na nartach i na rowerze jednego dnia. 🙂 Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 6 minut temu, Mitek napisał: Cześć A ja nawet jeździłem tam na nartach i na rowerze jednego dnia. 🙂 Pozdro nawet mam Twoją fotkę 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 1 godzinę temu, mig napisał: Oczywiście w sprawdzonym towarzystwie w którym "słowo warte pieniędzy" sprawy są znacznie prostrze. To ja tylko dla porządku, Pawlak mawiał "u mnie słowo droższe pieniędzy". Niby mała różnica, ale jednak:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 1 minutę temu, cyniczny napisał: To ja tylko dla porządku, Pawlak mawiał "u mnie słowo droższe pieniędzy". Niby mała różnica, ale jednak:-) Cześć Ale pamiętaj, że Pawlak też mówił: "Sąd, sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" - pakując dwa granaty do kieszeni... 🙂 Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ale pamiętaj, że Pawlak też mówił: "Sąd, sądem ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie" - pakując dwa granaty do kieszeni... 🙂 Pozdro Z tego co pamiętam to chyba jednak słowa jego matki, a nie jego samego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 Cześć Masz rację. mama starsza mądrzejsza... Wiesz słowo, słowem, nawet droższe pieniędzy ale jak masz kolesia na muszce, to człowiek czuje się tak jakoś pewniej... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2023 57 minut temu, cyniczny napisał: To ja tylko dla porządku, Pawlak mawiał "u mnie słowo droższe pieniędzy". Niby mała różnica, ale jednak:-) Z Pawlakiem interesów nie robiłem. Nie pasuje mi charakterem..... ;-)) Wśród osób z rejsów delikwent mógł nawalić 2x. Pierwszy i ostatni. Więcej okazji nie miał. Ale składka na koszty przed imprezą jest oczywista, jednak raczej że względów na spore kwoty czarterów a nie brak zaufania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 (edytowane) On 1/12/2023 at 11:18 PM, KrzysiekK said: Nie martw.... Idzie zima 🌨️❄️ No i chyba przyszła. 🙂 Ja w przyszłym tygodniu jeżdżę na Arenie, a Ty gdzie ostatecznie będziesz? Edytowane 19 Stycznia 2023 przez SzymQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Cześć He he, gdzie Wy macie tą śnieżną zimę Koledzy? Dzisiaj jak jechałem po przyjeździe do pracy pomimo solidnych błotników byłem w błocie cały a przejechałem po terenie nieutwardzonym kostką czy asfaltem jakieś 200 może 300 metrów. Taki szaro-brązowy śnieg... 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 1 minute ago, Mitek said: Cześć He he, gdzie Wy macie tą śnieżną zimę Koledzy? Dzisiaj jak jechałem po przyjeździe do pracy pomimo solidnych błotników byłem w błocie cały a przejechałem po terenie nieutwardzonym kostką czy asfaltem jakieś 200 może 300 metrów. Taki szaro-brązowy śnieg... 🙂 Pozdro U mnie za oknem piękna zieleń. Ale skoro otwiera się więcej tras w ośrodkach, to chyba przynajmniej w górach jest lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 W Czarnej Górze, Szrenicy i Zieleńcu sypią z armat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Mosorny też śnieży, czekam jeszcze na Myślenice, tam chyba czekają na ujemne temperatury. Więc idzie ta zima w południowej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 13 minut temu, Chertan napisał: Mosorny też śnieży, czekam jeszcze na Myślenice, tam chyba czekają na ujemne temperatury. Więc idzie ta zima w południowej Polsce. Cześć Piotruś A takie coś widziałeś? Też opcja. https://pkltours.pl/wszystkie-atrakcje/wieczorne-wyjazdy-na-narty-krakow-mosorny-gron-w-zawoi/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 10 minut temu, Marcos73 napisał: Cześć Piotruś A takie coś widziałeś? Też opcja. https://pkltours.pl/wszystkie-atrakcje/wieczorne-wyjazdy-na-narty-krakow-mosorny-gron-w-zawoi/ pozdrawiam A nie widziałem. Z domu ekonomicznie wychodzi mi podobnie, a czasowo godzina dłużej co najmniej. Ale gdyby było fajne towarzystwo to czemu nie. Może skoczymy za to w niedzielę rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi