Mikoski Napisano wczoraj o 13:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:16 3 minuty temu, Jan napisał: czyli kijki stają się zbędne, trzeba tylko na starcie postawić uchwyty jak do crossu A czym będę walił gibonów w łeb którzy w kolekcje do wyciągu deptają moje narty nie potrafiąc podejść? 😁 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 14:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:52 1 godzinę temu, Jan napisał: czyli kijki stają się zbędne, trzeba tylko na starcie postawić uchwyty jak do Calkiem błędny wniosek.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 15:06 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:06 1 godzinę temu, Jan napisał: czyli kijki stają się zbędne, trzeba tylko na starcie postawić uchwyty jak do crossu A widziałeś kiedyś te zawody? Na nartach - nie na desce. Nie przypominam sobie - aby którykolwiek z zawodników jechał bez kijów. No chyba że zgubił. Niektórzy próbują połowicznie - ale zawsze to słabo wychodzi. Tu masz takiego pół zawodnika, niby jedzie a nie jedzie 🙂 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu 12 godzin temu, Peter napisał: "kijek w śniegi, tułów wzwód, zewnętrza noga, kolana w przód" © MS. to kije 125 cm. Nic złego w tym nie widzę, u Zrinki widać, że bez wbicia kijka w sposób klasyczny czy "symulacyjny" nie jest w stanie wykonać skrętu, ma to wpojone chyba jak żadna inna zawodniczka, nawet gdy jest w totalnej opresji (na filmiku 32s) ratując się też używa kijka. Z długością kijków to już sprawa indywidualna, widać to po zawodnikach, jedni używają stosunkowo długich , większość średnich a jeszcze inni stosunkowo krótkich. Nie mieszaj....jazda zawodnicza to inna bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 6 godzin temu, Marcos73 napisał: A widziałeś kiedyś te zawody? Na nartach - nie na desce. Nie przypominam sobie - aby którykolwiek z zawodników jechał bez kijów. No chyba że zgubił. Niektórzy próbują połowicznie - ale zawsze to słabo wychodzi. Tu masz takiego pół zawodnika, niby jedzie a nie jedzie 🙂 pozdro widziałem na hali trening młodzieży z Południowego Tyrolu, mieli takie poobcinane kijki tylko uchwyt i garda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 25 minut temu, Jan napisał: widziałem na hali trening młodzieży z Południowego Tyrolu, mieli takie poobcinane kijki tylko uchwyt i garda Pytałem czy widziałeś zawody, nie trening. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Pytałem czy widziałeś zawody, nie trening. pozdro może to przyszłość, bezkijkowców na stokach przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: może to przyszłość, bezkijkowców na stokach przybywa Chyba tylko w PL... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi