Mitek Napisano Poniedziałek o 19:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:54 Cześć Adaś ale na filmie nie widać, że przeniósł ciężar ciała na wewnętrzną.... Po odciążeniu jest taki moment jazdy w pozycji płużnej bez żadnego akcentu. Ja wiem Ty wiesz ale czy kursant wie...? Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 21:36 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:36 W dniu 19.01.2025 o 12:04, Marxx74x napisał: Przy czym aby jasność była : ta sekwencja jest grana da capo al fine narciarskiego żywota, niezależnie od zasług, wysługi bądź orderów. Podkreślić, oprawić, wyryć na pamięć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 21:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:39 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: W tym miejscu zamieszczam "rolkę" która dla mnie jest tak osobiście wyróżnikiem poziomu zaawansowanego. Zrobić tę banalnie prostą ewolucję z taką klasą, wyczuciem, luzem a jednocześnie zachować "ramę". Skręt z pługu na wg. niebotycznym poziomie: https://www.facebook.com/reel/3023743954445109 PS Wg Polskiego PN....jazd egzaminacyjnych ten Pan nie zdał??....abyśmy się dobrze zrozumieli to nie jest jazda na "zal" po prostu nie zdał??? PS 2. Zapiszcie sobie w telefonie i przeróbcie......filmując siebie Adaś, ale to…. To jakbym teraz chciał zrobić szpagat, albo Ty😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 01:01 Udostępnij Napisano wczoraj o 01:01 (edytowane) 11 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: W tym miejscu zamieszczam "rolkę" która dla mnie jest tak osobiście wyróżnikiem poziomu zaawansowanego. Zrobić tę banalnie prostą ewolucję z taką klasą, wyczuciem, luzem a jednocześnie zachować "ramę". Skręt z pługu na wg. niebotycznym poziomie: https://www.facebook.com/reel/3023743954445109 PS Wg Polskiego PN....jazd egzaminacyjnych ten Pan nie zdał??....abyśmy się dobrze zrozumieli to nie jest jazda na "zal" po prostu nie zdał??? PS 2. Zapiszcie sobie w telefonie i przeróbcie......filmując siebie Nie wiem co wy z tym filmowaniem? Wystarczy jak ominę kolejne drzewo, a zatrzymam się przed strumieniem i git. Weryfikacja dość prosta. Przynajmniej skuteczności, a punktów za wrażenie estetyczne czy artystyczne nie oczekuję. To nie balet. Balet jak przekraczam wykroty czy strumień. Wtedy nawet półszpagat;-) Edytowane 19 godzin temu przez star 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 13 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: W tym miejscu zamieszczam "rolkę" która dla mnie jest tak osobiście wyróżnikiem poziomu zaawansowanego. Zrobić tę banalnie prostą ewolucję z taką klasą, wyczuciem, luzem a jednocześnie zachować "ramę". Skręt z pługu na wg. niebotycznym poziomie: https://www.facebook.com/reel/3023743954445109 PS Wg Polskiego PN....jazd egzaminacyjnych ten Pan nie zdał??....abyśmy się dobrze zrozumieli to nie jest jazda na "zal" po prostu nie zdał??? PS 2. Zapiszcie sobie w telefonie i przeróbcie......filmując siebie Adam! Jaja sobie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu 42 minuty temu, Maciej S napisał: Adam! Jaja sobie robisz? No niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, star napisał: Nie wiem co wy z tym filmowaniem? Wystarczy jak ominę kolejne drzewo, a zatrzymam się przed strumieniem i git. Weryfikacja dość prosta. Przynajmniej skuteczności, a punktów za wrażenie estetyczne czy artystyczne nie oczekuję. To nie balet. Balet jak przekraczam wykroty czy strumień. Wtedy nawet półszpagat;-) Wpakuje się w temat - czy z moją "jazdą" albo inaczej, czy z moim "poziomem jazdy" 🙂 mogę pójść na jakąś prostą skiturę? Oczywiście nie sam. Tylko i wyłącznie z instruktorem. Chciałbym spróbować tego. Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, KrzysiekK napisał: Wpakuje się w temat - czy z moją "jazdą" albo inaczej, czy z moim "poziomem jazdy" 🙂 mogę pójść na jakąś prostą skiturę? Oczywiście nie sam. Tylko i wyłącznie z instruktorem. Chciałbym spróbować tego. Jak myślisz? Spoko wzdłuż niebieskiej trasy. Ostatnio ktoś polecał jakąś trasę na Magórze. https://www.skionline.pl/forum/topic/43167-w-góry-na-skitury-20242025/?do=findComment&comment=409662 jeśli w górach to z instruktorem lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi