Skocz do zawartości

Materiały szkoleniowe

Adam ..DUCH

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Jan napisał:

oczywiście wszyscy zjeżdżający w górach to leszcze, prawdziwi narciarze  nie potrzebują nart, gór, śniegu

- im wystarczy monitor i klawiatura

Wszyscy idący bezmyślnie za aktualną modą to leszcze. Wszyscy pozerzy, pozujący na freeriderów czy zawodników a gramolący się po trasach to leszcze.

A jeżeli pijesz do mnie... Jeżdżę na nartach od 50 lat. Miałem sezony, że spędzałem na stoku koło 100 dni. Przez ponad 20 lat uczyłem jeździć na nartach głównie we Włoszech. Nigdy nie miałem w prowadzonych przez siebie grupach ani kierowanych przeze mnie obozach żadnego wypadku. Najeździłem się kolego i nie muszę nic nikomu udowadniać, zwłaszcza Królowi Pozerów.

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Confused 1

7 godzin temu, nikon255 napisał:

to automatycznie w glowie mam to

fajna jazda z górnej półki raczej niebezpieczna dla zwykłego leszcza

zobacz jak amatorzy potrafią rozjechać stok w  1 dzień po opadzie

IMG_7503.jpg.8b0a50160b179ce07100697e80e579b3.thumb.jpg.746ac32ee26c43b7bfb235cc6e825fdd.jpg

7 godzin temu, Mitek napisał:

spędzałem na stoku koło 100 dni. Przez ponad 20 lat

nie interesują mnie Twoje wyczyny z przed 20 lat

przestań pierdolić i jedź w końcu na narty

• Like 1
  • Thanks 1

10 minut temu, Jan napisał:

IMG_7503.jpg.8b0a50160b179ce07100697e80e579b3.thumb.jpg.746ac32ee26c43b7bfb235cc6e825fdd.jpg

Oj Janku, wszyscy też Cie bardzo lubimy.. ale jest Wigilia i wypadaloby byś przynajmniej dzisiaj  odezwal sie ludzkim glosem......

• Haha 2

3 godziny temu, Jan napisał:

Cześć

Jak ja, przez parę lat organizowałem imprezy i zapraszałem na narty to czasami przyjeżdżało ponad 100 osób związanych z forum  z przyległościami i wypełniało się ośrodek. Trzeba było skorzystać a teraz możesz sobie dziadku tylko popierdolić w samotności, w swoim wymyślonym bycie popierdalając w pełnym rynsztunku na wyratrakowanej trasie. Budując swoją śmieszność jesteś dla mnie niezwykle inspirującym obiektem - za to dzięki serdeczne.

Trzymaj się i wielu jeszcze wpisów w portfolio życzę bo lubię się cieszyć czyjąś radością.

• Haha 2

13 godzin temu, Mitek napisał:

Cześć

Jak ja, przez parę lat organizowałem imprezy i zapraszałem na narty to czasami przyjeżdżało ponad 100 osób związanych z forum  z przyległościami i wypełniało się ośrodek. Trzeba było skorzystać a teraz możesz sobie dziadku tylko popierdolić w samotności, w swoim wymyślonym bycie popierdalając w pełnym rynsztunku na wyratrakowanej trasie. Budując swoją śmieszność jesteś dla mnie niezwykle inspirującym obiektem - za to dzięki serdeczne.

Trzymaj się i wielu jeszcze wpisów w portfolio życzę bo lubię się cieszyć czyjąś radością.

to i ja się cieszę że Ty się cieszysz, zdecydowanie wolę w pełnym rynsztungu nawet na zielonej niż w kapciach przed monitorem - kolejne wpisy i zdjęcia gór wysokich w przygotowaniu, miłych szusów w Nowym Roku życzę