star Napisano Poniedziałek o 20:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:33 (edytowane) 4 minuty temu, grimson napisał: labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. Ale też trochę skręca jak gdyby. A to ja szanuję. Edytowane Poniedziałek o 20:33 przez star 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:38 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:38 4 minuty temu, star napisał: Ale też trochę skręca jak gdyby. A to ja szanuję. Z wiekiem te skręty coraz cieńsze, ale niektórym młodym jeszcze dupę zleję😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Poniedziałek o 21:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:25 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Tanie mam. Ale dać się dobrowolnie bić kijami na stoku jest poniżające. Zebrać opierdol - inna inszość. Wiesz jak jest …. Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉. p.s. Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka. p.s.2 Bynajmniej nie przestaliśmy biegać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 21:52 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:52 (edytowane) 27 minut temu, moruniek napisał: Po co kursantowi kask na głowie. A jak myślisz, jak instruktor robi sobie kijki do GS 😉. p.s. Pamiętam z zamierzchłych czasów szkoły podstawowej w PRL, jak pani (z małej napisane celowo) w klasie "0" miała zwyczaj bić dzieci linijką po dłoni. "Te niegrzeczne, biegające po klasie". Ja dostałem tylko raz. Tego dnia ze szkoły odebrał mnie mój wujek (brat mojej mamy), wychowawca i nauczyciel matematyki w klasie maturalnej syna owej pani. Do końca roku szkolnego, nie uderzyła ową linijką żadnego dziecka. p.s.2 Bynajmniej nie przestaliśmy biegać. Do kasku w Szczawnicy musowo żółwik. PS My dostawaliśmy piórnikiem. Wersja z linijką też była, nie pamiętam gradacji. A propos nauczycielek, znam różne, są i takie, ale tych akurat nie znam https://www.instagram.com/sylwia_wiszowata/reel/C-Aye_ktDFd/ Edytowane Poniedziałek o 21:54 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 15:26 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:26 18 godzin temu, labas napisał: Z wiekiem te skręty coraz cieńsze, ale niektórym młodym jeszcze dupę zleję😜 Żeś nawywijał, tak dobrze żarło i zdechło 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 18:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:18 21 godzin temu, Edwin napisał: Też w 2009 założyłem konto. Ja w 2008.. ale potem przeszedłem do Santander.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Wtorek o 18:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:56 36 minut temu, Lexi napisał: Ja w 2008.. ale potem przeszedłem do Santander.. Są tacy co jeszcze konta nie mają😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 14 godzin temu, Lexi napisał: Ja w 2008.. ale potem przeszedłem do Santander.. Lexi nie bądź z plexi, może może napisz w temacie coś konstruktywnego na temat techniki jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 47 minut temu, Edwin napisał: może napisz w temacie coś konstruktywnego na temat techniki jazdy. A po co?..ja nie mam "papierów" na dawanie rad - jak kiedyś wezmę ze dwie lekcje to wtedy będę już miał ku temu kwalifikacje i wtedy w świat pójdą "złote myśli" jakie często idzie tu przeczytać🙂 .. a poza tym uważam że 1 godzina spędzona na stoku z Adamem czy innym dobrym nauczycielem da więcej niż przeczytanie 10 razy tych 153 stron.. AMEN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 11 minut temu, Lexi napisał: poza tym uważam że 1 godzina spędzona na stoku z Adamem czy innym dobrym nauczycielem da więcej niż przeczytanie 10 razy tych 153 stron.. AMEN Tu pełna zgoda z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, Lexi napisał: 1 godzina spędzona na stoku z Adamem czy innym dobrym nauczycielem Tudzież na kanapie 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Tudzież na kanapie 😉 pozdro Tudzież w barze obok.. 🙂 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Cze Takie fajne porady do trzytrasowej jazdy, no i pług jest - nawet jazda pługiem. Takie podstawy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi