KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 19:51 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:51 1 minutę temu, star napisał: Wiesz od przemocy trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie, a nie jej samemu szukać. Ostatnio znajoma powiedziała, że panu Bogu udały się jedynie koty. Sama troszkę się od ludzi izoluje. A co do kijków to jeden już złamałem, ale podczas jazdy, drugim dziś sam sobie prawie wbiłem w szczękę tak więc widać, że sam potrafię i nie muszę jechać do Szczawnicy. Ech ci górale;-) Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 19:52 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:52 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: Wnuka ? To jaki Ty rocznik jesteś jeśli to nie tajemnica ? Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 19:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:53 (edytowane) 4 minuty temu, KrzysiekK napisał: Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … Znałem takiego, ale nad morzem, sam już nie wiem. Może chciał się bawić? Zabawa w kotka i myszkę. Ty miałeś być myszką. Edytowane Poniedziałek o 19:56 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 19:55 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:55 10 minut temu, labas napisał: Ja tam wolę formę fizyczną od psychicznej😜 Czyli tak dostanie po dupie, że mu w nogi pójdzie, mogą być Pięty😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 19:56 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:56 1 minutę temu, labas napisał: Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 19:57 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:57 (edytowane) 1 minutę temu, Edwin napisał: Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 No chyba dobrze, wnusio chyba jeszcze żyje? Ale co to za życie, z przetrąconym kręgosłupem? Edytowane Poniedziałek o 19:58 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 19:57 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:57 Teraz, Marcos73 napisał: Czyli tak dostanie po dupie, że mu w nogi pójdzie, mogą być Pięty😉. pozdro Zazwyczaj piety, zapamięta na całe życie, a nie jakieś angulacje. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 19:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:58 1 minutę temu, Edwin napisał: Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁 W tym problem, jestem bardziej nerwowy niż Mitek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 19:59 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:59 1 minutę temu, star napisał: No chyba dobrze, wnusio chyba jeszcze żyje? Żyje i w tym roku będzie startował w lidze. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 20:00 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:00 1 minutę temu, labas napisał: W tym problem, jestem bardziej nerwowy niż Mitek. To może zamiast kijków niech ci Krzysiek melisy zaparzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:03 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:03 1 minutę temu, star napisał: To może zamiast kijków niech ci Krzysiek melisy zaparzy? Jestem góralem,w górach kijki są lekarstwem, na wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 20:04 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:04 3 minuty temu, labas napisał: Żyje i w tym roku będzie startował w lidze. A inni podopieczni? Skoro nie dostałeś zawału ….. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Poniedziałek o 20:07 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:07 3 minuty temu, labas napisał: Jestem góralem,w górach kijki są lekarstwem, na wszystko. To już wiem dlaczego taki znerwicowany jesteś;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:08 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:08 Teraz, star napisał: To już wiem dlaczego taki znerwicowany jesteś;-) Nie jestem, czerpię z życia pełnymi garściami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:09 3 minuty temu, Marcos73 napisał: A inni podopieczni? Skoro nie dostałeś zawału ….. pozdro Nie udzielam się, czasami znajomym, rodzinie, pomagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 20:12 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:12 1 minutę temu, labas napisał: Nie udzielam się, czasami znajomym, rodzinie, pomagam. Każdy spotkany w drodze człowieka to kapitał i wartość … mam nadziej że się nam drogi zejdą kiedyś i się nie pozabijamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 20:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:13 19 minut temu, labas napisał: Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach. w jakiej konkurencji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:14 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:14 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Każdy spotkany w drodze człowieka to kapitał i wartość … mam nadziej że się nam drogi zejdą kiedyś i się nie pozabijamy Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:14 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:14 1 minutę temu, Jan napisał: w jakiej konkurencji ? Gigant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 20:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:21 6 minut temu, labas napisał: Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. Leszczyna u was nie rośnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano Poniedziałek o 20:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:22 Teraz, KrzysiekK napisał: Leszczyna u was nie rośnie ? Bardziej boli, dziadek mnie nią lał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 20:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:22 7 minut temu, labas napisał: Nie, nie pozabijamy się, tylko mi codziennie będziesz musiał kijki kupować. W tym roku byłem na Trzech Koronach … ładnie kurde. W końcu się udało tyłek zebrać … rolki na velo Dunajec trochę, spływ, takie tam .. obrazy w głowie zostały na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 20:25 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:25 10 minut temu, labas napisał: Nie jestem, czerpię z życia pełnymi garściami. Widzisz Labas, na forum nic się nie zmieniło. Mało zostało ekipy, która Ciebie kojarzy. My w tym samym jakoś czasie zakładaliśmy tutaj konto lata temu. Ja też wsiąkłem na trochę lat. edwin110 pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 20:28 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:28 labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano Poniedziałek o 20:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:32 3 minuty temu, grimson napisał: labas słynął z tego, że lubił zapierdalać. to ja szanuję. założyłem konto na SF w 2009r, trochę starej ekipy pamiętam. Też w 2009 założyłem konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi