Skocz do zawartości

Materiały szkoleniowe

Adam ..DUCH

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, star napisał:

Wiesz od przemocy trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie, a nie jej samemu szukać. Ostatnio znajoma powiedziała, że panu Bogu udały się jedynie koty. Sama troszkę się od ludzi izoluje. A co do kijków to jeden już złamałem, ale podczas jazdy, drugim dziś sam sobie prawie wbiłem w szczękę tak więc widać, że sam potrafię i nie muszę jechać do Szczawnicy. Ech ci górale;-)

Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … 

• Like 1
  • Haha 1

4 minuty temu, KrzysiekK napisał:

Koty … z kotami to różnie bywa. Mój jest workiem na kota. Łagodny. Ale w Tyliczu był taki skurczybyk - piękny, tłusty i puchaty. Niby chce się dać głaskać a głaskany gryzie. Może góral … 

Znałem takiego, ale nad morzem, sam już nie wiem. Może chciał się bawić? Zabawa w kotka i myszkę. Ty miałeś być myszką.

Edytowane przez star

1 minutę temu, labas napisał:

Mam 60 lat, jestem instruktorem, wielokrotnym uczestnikiem mistrzostw Polski, co prawda tylko 10 miejsce w finałach.

Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁

• Haha 1

1 minutę temu, Edwin napisał:

Właśnie miałem napisać, że gdyby wiedział jak jeździsz,to nie szkoda by było i dwóch kijków, tylko nie wiem jak z przekazywaniem wiedzy u Ciebie oprócz napierd... 😁😁

No chyba dobrze, wnusio chyba jeszcze żyje? Ale co to za życie, z przetrąconym kręgosłupem?

Edytowane przez star
  • Haha 1