master32 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 … a jak ktoś po to przyjedzie sobie to i za 200zl oddam 😅 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 5 minut temu, master32 napisał: … a jak ktoś po to przyjedzie sobie to i za 200zl oddam 😅 Jak widać czas leci, sprzęt nie schodzi tak łatwo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) 29 minut temu, grimson napisał: Jak widać czas leci, sprzęt nie schodzi tak łatwo... Fajnie 🙂 Poczekaj aż będziesz chciał swoje sprzedać ps. Nie jestem handlarzyną sprzedającym świerzby z zachodu więc mi to lotto czy będą stały czy się sprzedadzą za ten hajs 😅 Edytowane 23 Listopada 2023 przez master32 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 33 minuty temu, grimson napisał: Jak widać czas leci, sprzęt nie schodzi tak łatwo... Bo Grimsonów jest mało na świecie. Teraz to Cie ani przeskoczyć ani obejść na stoku. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 1 godzinę temu, master32 napisał: Fajnie 🙂 Poczekaj aż będziesz chciał swoje sprzedać ps. Nie jestem handlarzyną sprzedającym świerzby z zachodu więc mi to lotto czy będą stały czy się sprzedadzą za ten hajs 😅 Myślę że prędzej je zajadę i wstawię jako ozdobnik do garażu, niż pogonię na OLX. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 19 minut temu, grimson napisał: Myślę że prędzej je zajadę i wstawię jako ozdobnik do garażu, niż pogonię na OLX. Prędzej one zajadą Ciebie aniżeli na odwrót. 🤣 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 2 godziny temu, tomkly napisał: Prędzej one zajadą Ciebie aniżeli na odwrót. 🤣 Zobaczymy, na razie poprzednie Heady wymiękły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 (edytowane) A poprzednie były kupione jako nowe? Pewnie nie. Edytowane 23 Listopada 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 12 minut temu, Mitek napisał: A poprzednie były kupione jako nowe? Pewnie nie. Nie, używane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Tak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Bo Grimsonów jest mało na świecie. Teraz to Cie ani przeskoczyć ani obejść na stoku. Pozdro Wiec jestem grubszy jak szerszy? 😬 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) 8 godzin temu, grimson napisał: Wiec jestem grubszy jak szerszy? 😬 Jesteś jaki jesteś. Kochamy Cię. Z troską. Tekst dedykowany. Cyt. Ceper, czyli człowiek nizin, ponadto nieco płony i niezguła, gdy po raz pierwszy przybędzie do Zakopanego… Nadejdzie wreszcie dzień, gdy wybierze się na Kasprowy. Już posiada narty i narciarski dres, buty z bawolej skóry i straceńczą odwagę w sercu. Stał kiedyś na nartach i to ośmiela go do wyprawy linową kolejką. Ciotka jego chodziła w roku 1876 na nartach fińskich w Carskim Siole podczas maskarady. Gdy umarła, trzymetrowe deski przeszły na własność rodziców cepra, który kiedyś z figlów wyciągnął je ze strychu i przypiąwszy do nóg, suwał się po posadzce w salonie… To co teraz nastąpi, utkwi mu na całe życie w pamięci. Przerażenie, nieopanowany pęd, gruchotanie kości, plucie kiszkami, nadziewanie na pal, smierć z wyczerpania i wreszcie ostateczna ulga: łbem o sosnę i rozkoszne przejście w niebyt. Czego Ci oczywiście Grimsonie nie życzymy ale takoż prawi Malczewski Rafał… Edytowane 24 Listopada 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 9 godzin temu, grimson napisał: Wiec jestem grubszy jak szerszy? 😬 No jak zapniesz takie dechy - to raczej trudno obejść. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Heady wymiękły. po ilu godzinach jazdy wymiekly ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Z tym GSX pewien młody zakopiańczyk dnia pierwszego fruwał mi poza ogrodzenie stoku na prostym U-turn i stoku szerokim jak step .. A potem sobie wyjaśniliśmy, że 30-tka to już dojrzała partnerka a nie małolata i wie czego oczekuje, trzeba się postarać ;). Koniec końców z dziećmi w nich jeździł :). Sympatyczna narta jak ktoś lubi 30tki 😉 M. 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 14 godzin temu, star napisał: Jesteś jaki jesteś. Kochamy Cię. Z troską. Tekst dedykowany. Cyt. Ceper, czyli człowiek nizin, ponadto nieco płony i niezguła, gdy po raz pierwszy przybędzie do Zakopanego… Nadejdzie wreszcie dzień, gdy wybierze się na Kasprowy. Już posiada narty i narciarski dres, buty z bawolej skóry i straceńczą odwagę w sercu. Stał kiedyś na nartach i to ośmiela go do wyprawy linową kolejką. Ciotka jego chodziła w roku 1876 na nartach fińskich w Carskim Siole podczas maskarady. Gdy umarła, trzymetrowe deski przeszły na własność rodziców cepra, który kiedyś z figlów wyciągnął je ze strychu i przypiąwszy do nóg, suwał się po posadzce w salonie… To co teraz nastąpi, utkwi mu na całe życie w pamięci. Przerażenie, nieopanowany pęd, gruchotanie kości, plucie kiszkami, nadziewanie na pal, smierć z wyczerpania i wreszcie ostateczna ulga: łbem o sosnę i rozkoszne przejście w niebyt. Czego Ci oczywiście Grimsonie nie życzymy ale takoż prawi Malczewski Rafał… Wtf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 13 godzin temu, Jan napisał: po ilu godzinach jazdy wymiekly ? Wymiękły po przyziemieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 8 godzin temu, Marxx74xxx napisał: Z tym GSX pewien młody zakopiańczyk dnia pierwszego fruwał mi poza ogrodzenie stoku na prostym U-turn i stoku szerokim jak step .. A potem sobie wyjaśniliśmy, że 30-tka to już dojrzała partnerka a nie małolata i wie czego oczekuje, trzeba się postarać ;). Koniec końców z dziećmi w nich jeździł :). Sympatyczna narta jak ktoś lubi 30tki 😉 M. 30-stka budzi już szacunek, a rycząca 40stka respekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 30tka bywa bardziej delikatna w prowadzeniu - nic nie musi a wszystko może 🙂 .. tyle, że to układ partnerski 🙂 I trudno 30tce zaimponować mówiąc "hej, jestem" .. to nie małolata slalomka :). M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Czekam teraz na montaż wiązań ze starych Head i serwis. A potem to bójcie się pany 😬😬😬 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 3 godziny temu, grimson napisał: Czekam teraz na montaż wiązań ze starych Head i serwis. A potem to bójcie się pany 😬😬😬 Powinieneś mieć jakiegoś przedskoczka, który by krzyczał dzwoniąc tyrolskim dzwoneczkami, z drogi śledzie Grimson jedzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 3 godziny temu, star napisał: Powinieneś mieć jakiegoś przedskoczka, który by krzyczał dzwoniąc tyrolskim dzwoneczkami, z drogi śledzie Grimson jedzie... Zawżdy przed automobilą biegł chłopak z chorągiewką w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 10 godzin temu, grimson napisał: Czekam teraz na montaż wiązań ze starych Head i serwis. A potem to bójcie się pany 😬😬😬 ciekawy temat może być dla Ciebie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 8 minut temu, Jan napisał: ciekawy temat może być dla Ciebie To zależy. Bieganie, rower, przysiady 110kg na serie - trzeba wzmacniać odnóża kroczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi