kordiankw Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Ładne, męskich nie było ? 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 9 minut temu, kordiankw napisał: Ładne, męskich nie było ? Cieszę się ze się podobają. Nie było różowych, nad czym osobiście ubolewam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 10 minutes ago, grimson said: Wczoraj zanabylem w TKMaxx takie oto spodnie na membranie 20/20 plus Recco. W ramach poprawy bezpieczeństwa na stoku, będę widoczny już z daleka 😁😁😁 Mam nadzieję, że chociaż cena usprawiedliwiała kolor (kupiłem sobie w ładniejszym 😛). Masz jakieś przemyślenia dotyczące haczyka w nogawce? Bo ja mam mieszane uczucia czy on powinien tam zostać przy jeździe na nartach... 2 minutes ago, kordiankw said: Ładne, męskich nie było ? Może już się wszystkie sprzedały 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 Będę rozkminial ten haczyk, możliwe ze ma on stabilizować nogawkę do butów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 11 minutes ago, grimson said: Będę rozkminial ten haczyk, możliwe ze ma on stabilizować nogawkę do butów: No przy bucie snowboardowym zrobi robotę na pewno. Przy narciarskim to chyba ewentualnie może tylko narobić szkód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Cieszę się ze się podobają. Nie było różowych, nad czym osobiście ubolewam. Ja tam nic nie mam do tego koloru. Jezdze w byle czym, ale nie na byle czym 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 3 godziny temu, nikon255 napisał: Ja tam nic nie mam do tego koloru. Jezdze w byle czym, ale nie na byle czym 😄 Żona na mnie dziwnie patrzy, jak dorwę się w sklepie do ciuchów narciarskich. Generalnie mam wywalone na ubrania, z wyjątkiem tych na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 55 minut temu, grimson napisał: Żona na mnie dziwnie patrzy, jak dorwę się w sklepie do ciuchów narciarskich. Generalnie mam wywalone na ubrania, z wyjątkiem tych na narty. Mam identycznie. Poza żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 1 hour ago, grimson said: Generalnie mam wywalone na ubrania (...) Można i tak... No prawie... Niezależnie czy spodnie na narty czy EDC, kieszenie cargo powinny mieć! Dokonałeś zatem słusznego wyboru jeśli chodzi o fason. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2022 48 minut temu, netmare napisał: Można i tak... No prawie... Niezależnie czy spodnie na narty czy EDC, kieszenie cargo powinny mieć! Dokonałeś zatem słusznego wyboru jeśli chodzi o fason. 🙂 Kieszenie cargo nie tylko fatalnie wyglądają ale również nie nadają się do praktycznie żadnej aktywności. No może oprócz stania w bramie/pod sklepem. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 18 godzin temu, grimson napisał: Będę rozkminial ten haczyk, możliwe ze ma on stabilizować nogawkę do butów: Haczyk jest po to żeby można było spodnie zamocować np. do sznurowadeł w bucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2022 18 godzin temu, grimson napisał: Będę rozkminial ten haczyk, możliwe ze ma on stabilizować nogawkę do butów: A może toto trzeba by do wiązania przyczepić ... qrde, dopiero sylwetka dla oka wypiękniałaby 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 W dniu 4.12.2022 o 20:35, KrzysiekK napisał: Mam identycznie. Poza żoną. Hm, chodzi o ubranie na żonie, żonę na narty, czy ogólnie wywalone? Bo mam myślenicę 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 W dniu 4.12.2022 o 21:28, netmare napisał: Można i tak... No prawie... Niezależnie czy spodnie na narty czy EDC, kieszenie cargo powinny mieć! Dokonałeś zatem słusznego wyboru jeśli chodzi o fason. 🙂 Zawsze do cargo można schować coś na wzmocnienie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 1 minutę temu, grimson napisał: Zawsze do cargo można schować coś na wzmocnienie 😁 Albo na opanowanie strachu na za szybkich zjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 9 godzin temu, brachol napisał: Albo na opanowanie strachu na za szybkich zjazdach. Albo na ukojenie, jak bedzie zaliczona gleba stulecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Umarł król, niech żyje król. Heady odeszły do krainy wiecznych śniegów. Natura nie lubi próżni, w stajni pojawiło się takie coś: Head e-GS 193cm R30. Podziękowanie dla niezawodnego @Bruner79 za nagranie sprzętu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 27 minut temu, grimson napisał: Umarł król, niech żyje król. Heady odeszły do krainy wiecznych śniegów. Natura nie lubi próżni, w stajni pojawiło się takie coś: Head e-GS 193cm R30. Podziękowanie dla niezawodnego @Bruner79 za nagranie sprzętu. Grimson, jesteś niesamowity 😉 pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 W dniu 6.12.2022 o 21:06, grimson napisał: Albo na ukojenie, jak bedzie zaliczona gleba stulecia. Dobry narciarz się nie przewraca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Godzinę temu, grimson napisał: Umarł król, niech żyje król. Heady odeszły do krainy wiecznych śniegów. Natura nie lubi próżni, w stajni pojawiło się takie coś: Head e-GS 193cm R30. Podziękowanie dla niezawodnego @Bruner79 za nagranie sprzętu. Daj znać jak będziesz w CzG czy SzP… zostanę w domu;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 5 minut temu, star napisał: Daj znać jak będziesz w CzG czy SzP… zostanę w domu;-) Tak będzie bezpieczniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 59 minut temu, grimson napisał: Tak będzie bezpieczniej. Ty się śmiejesz, ale ostatnio stałem się nieprzyzwoicie asekurancki... nie podejmuję ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Sztachety są, rekord chyba będzie pobity we Włoszech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Umarł król, niech żyje król. Heady odeszły do krainy wiecznych śniegów. Natura nie lubi próżni, w stajni pojawiło się takie coś: Head e-GS 193cm R30. Podziękowanie dla niezawodnego @Bruner79 za nagranie sprzętu. Ja miałem swojego czasu takie marzenie w długości też nomen omen dokładnie 193 https://allegrolokalnie.pl/oferta/narty-scott-pure-193-cm-101mm-freeride-allmountain ale mniej radykalne i zupełnie o innej charakterystyce... https://www.scott-sports.com/global/en/pure-skis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Jakby ktoś chciał to mam Elana od reprezentanta Polski (Szymon Bebenek) w super stanie 193 r30 Narta mega elastyczna, przez co mega skręca jak na r30 😉 Oddam za pół darmo (300zl) bo tego typu narty teraz wg mnie wiecej nie są warte 😅 a i potem w razie rozczarowania łatwiej sprzedać 🤣 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi