grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Jestem zainteresowany zakupem używanej narty jak w temacie. Obecnie w stajni mam 2x Fischer: - RC4 Race 177cm z roku 2016 - World Cup GS 188cm z roku 2012 Czy macie doświadczenie z tego typy sprzętem? Jeśli tak, to proszę o opinię. Btw mam 192cm / 102kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 O widze ze choroba sie odzywa 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 5 minut temu, nikon255 napisał: O widze ze choroba sie odzywa 😁 I to jak, jak się śni o otwartej Ścianie w Szklarskiej to nic innego nie zostaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 A ten wc gs 188 jaki promien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, nikon255 napisał: A ten wc gs 188 jaki promien? 27m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 Tytulowe narty to topowa polka. Zalezy jaki stan te uzywki. Raczej slizgacze na nich nie jezdza, wiec moga byc juz wyjezdzone przez jakiegos kozaka 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 https://www.sport-bittl.com/en/fischer-rc4-worldcup-gs-masters-curve-booster-17-18-with-bindings::200626.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 11 minut temu, nikon255 napisał: https://www.sport-bittl.com/en/fischer-rc4-worldcup-gs-masters-curve-booster-17-18-with-bindings::200626.html Za krótkie, wincyj cm Paaanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 8 godzin temu, grimson napisał: I to jak, jak się śni o otwartej Ścianie w Szklarskiej to nic innego nie zostaje Na jeden skręt chcesz ja zjechać, czy bez skręcania;-)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 13 minut temu, star napisał: Na jeden skręt chcesz ja zjechać, czy bez skręcania;-)? 2, max 3 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Cześc Patrząc realnie - bez sensu. Masz już dwie pary GS, Odczucia z jazdy będą bardzo podobne - wiem bo jeździłem na takich nartach baaa... nawet jeździłem mając na jednej nodze 30 a na drugiej 25 m - przy amatorskiej jeździe dowolna techniką różnice niezauważalne. Nie jesteś dzieckiem, żeby się jarać cm czy promieniami. Ja zawsze zadaję sobie pytanie PO CO? i Ty też takie sobie zadaj. Jak wybierasz się na Gardenissimę to lepiej kupić SG. Jak chcesz czegoś nowego, to zaczaić się gdzieś, nawiązać jakieś kontakty i pojechać sobie na prawdziwych DH w warunkach DH. To jest coś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 53 minuty temu, Mitek napisał: Cześc Patrząc realnie - bez sensu. Masz już dwie pary GS, Odczucia z jazdy będą bardzo podobne - wiem bo jeździłem na takich nartach baaa... nawet jeździłem mając na jednej nodze 30 a na drugiej 25 m - przy amatorskiej jeździe dowolna techniką różnice niezauważalne. Nie jesteś dzieckiem, żeby się jarać cm czy promieniami. Ja zawsze zadaję sobie pytanie PO CO? i Ty też takie sobie zadaj. Jak wybierasz się na Gardenissimę to lepiej kupić SG. Jak chcesz czegoś nowego, to zaczaić się gdzieś, nawiązać jakieś kontakty i pojechać sobie na prawdziwych DH w warunkach DH. To jest coś. Pozdrowienia Mam jedną parę GS, o długości 188cm. Pojeżdżę na niej max 1 sezon ze względu na jej wyeksploatowanie. Stąd rozglądam się za inną parą nart. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 To że z Ciebie kawał chłopa jest, to nie ulega wątpliwości, ale szukanie już nart dłuższych i jeszcze szybszych w amatorskiej jeździe - troszkę chyba bez sensu - jak Mitek pisał. Ja z takim sprzętem to tylko na ..... Planice 🙂 Generalnie nie dosiadam sprzętu jeśli nie dostaję ręką do czubów nart 🙂 pozdro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Godzinę temu, grimson napisał: Mam jedną parę GS, o długości 188cm. Pojeżdżę na niej max 1 sezon ze względu na jej wyeksploatowanie. Stąd rozglądam się za inną parą nart. Cześć Wiesz skoro ma to być zamiana to jasna sprawa. Choć powiem Ci, że ja na przykład już nie mam własnych nart. Z synem mamy jedna parę GS na spółkę. Natomiast jak gdzieś jedziemy to pożyczam narty takie jakie chcę. Oczywiście nie każdy ma taką możliwość bo mało jest miejsc,które oferują do jazdy narty sportowe w dobrych cenach. Ale nie jeździmy teraz zbyt dużo i to się znacznie lepiej kalkuluje. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Hmmm 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 21:27, grimson napisał: Jestem zainteresowany zakupem używanej narty jak w temacie. Obecnie w stajni mam 2x Fischer: - RC4 Race 177cm z roku 2016 - World Cup GS 188cm z roku 2012 Czy macie doświadczenie z tego typy sprzętem? Jeśli tak, to proszę o opinię. Btw mam 192cm / 102kg. Grimson ile chcesz przeznaczyć kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 W okolicach 1k pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Jutro/pojutrze będę miał dostawę nart jak w temacie wątku 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 2 minuty temu, grimson napisał: Jutro/pojutrze będę miał dostawę nart jak w temacie wątku 🙂 To kiedy CG? 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Jak odpala w ten weekend to będę z rodzina w niedziele na CG. Jesli nie, to wpadnę na nocne jazdy, ale to już solo, w tygodniu przed Świetami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Dawaj znaka 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 29 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Wstaw jakiś filmik jak będziesz zapitalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 6 godzin temu, Gabrik napisał: Wstaw jakiś filmik jak będziesz zapitalał Żona nie pójdzie ze mną na A, zostaje B lub pole narciarskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 2 godziny temu, grimson napisał: Żona nie pójdzie ze mną na A, zostaje B lub pole narciarskie. Jak sie zgadamy to zapewniam helmet cam czy jakos tak 😛 no i kwestia czy na moich dziadkach nadąże 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 (edytowane) 3 godziny temu, grimson napisał: Żona nie pójdzie ze mną na A, zostaje B lub pole narciarskie. Cześć Jasne, że nie pójdzie. Chodzenie po stoku narciarskim jest zabronione! Pozdro Edytowane 30 Listopada 2021 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi