nikon255 Napisano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 7 minut temu, mig napisał: Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe. Ale trzeba nieco wysiłku i zobaczyć lub poczytać - link Gabrika str 16 Lub tu as sie przyczepil do mnie, jakby mi na tym zalezalo xD no dobrze ze wkoncu pokazales. Tu tez Gabrik wrzucil foto ze strzalka i ta mi nie pasowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 No bo marudzisz niepotrzebnie jak... [cenzored] zamiast się wziąć do roboty i pomóc koledze... ;-)))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Proszę Was źle się czuję a Wy zmuszacie mnie do tego abym właził do szopy wyciągał narty i filmował montaż buta w prostych jak budowa cepa wiązaniach....🤪🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Już Adaś nigdzie nie chodź, jeśli dobrze zrozumiałem zapis w instrukcji wiązanie jest poprawnie ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) 14 minut temu, mig napisał: No bo marudzisz niepotrzebnie jak... [cenzored] zamiast się wziąć do roboty i pomóc koledze... ;-)))) Tylko prowokuje obeznanych z tym systemem 😄 Edytowane 21 Listopada 2021 przez nikon255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 18 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Proszę Was źle się czuję a Wy zmuszacie mnie do tego abym właził do szopy wyciągał narty i filmował montaż buta w prostych jak budowa cepa wiązaniach....🤪🤪 Cześć Rusz dupę chłopie a nie zasklepiaj się w chorobie!! Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand_v2 Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Czyli skorupa różni się o 3 cm i nie czujesz a wiązanie przesunąłeś o 1 cm i czujesz. Zawsze maiłeś tendencje do pisanie głupot ale widzę, że dłuższa przerwa pozwoliła Ci zbliżyć się do perfekcji. Pozdro A nie pomyślałeś, że porównanie robiłem w tych samych butach? Dodam tylko, że porównanie między butami jest utrudnione bo krótsza skorupa jest rantowa, a dłuższa bezrantowa, czyli mają inne miejsca mocowania pinów. Edytowane 21 Listopada 2021 przez AndRand_v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 Godzinę temu, mig napisał: No bo marudzisz niepotrzebnie jak... [cenzored] zamiast się wziąć do roboty i pomóc koledze... ;-)))) Tu nie ma cenzury, wal otwartym tekstem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 53 minuty temu, AndRand_v2 napisał: A nie pomyślałeś, że porównanie robiłem w tych samych butach? Dodam tylko, że porównanie między butami jest utrudnione bo krótsza skorupa jest rantowa, a dłuższa bezrantowa, czyli mają inne miejsca mocowania pinów. Widzę, że zupełnie nie rozumiesz. W takim razie przepraszam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) 21 minut temu, star napisał: Tu nie ma cenzury, wal otwartym tekstem. Ale jakieś resztki kindersztuby pozostały.... 😀 Edytowane 21 Listopada 2021 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 1 minutę temu, mig napisał: Ale jakieś resztki kindersztuby pozostały.... 😀 Kindersztuba dobra dla dzieci, tys już kawał chłopa;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2021 4 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: https://www.skionline.pl/sprzet/wiazania-narciarskie,02-03,atomic,race-614,92.html A to nie wiedziałem - wydawało mi się że to nowość - ale firmy nie pomyliłem 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi