Mitek Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 (edytowane) Cześć To zdjęcie już gdzieś widziałem i to z pewnością nie dzisiaj. Pytanie gdzie? Pozdrowienia Edytowane 11 Listopada 2021 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 12 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2021 (edytowane) Masa zdjęć się po necie przewija 😉 Ale to ja jestem jego autorem jak i poniższego, na którym jest prawie moja, chyba już około 10 letnia, a może nawet starsza rakieta, którą czasami ujeżdżam szlifując formę 😂 Edytowane 12 Listopada 2021 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 No, jeszcze niewiele ponad dwa tygodnie i będzie tak: Lodowiec Kitzsteinhorn 2015.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 (edytowane) http://www.skiforum.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=194&key=87e6bc4be9497f0fa3402e2afb32040d Edytowane 14 Listopada 2021 przez Dany de Vino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 (edytowane) ...sorry, nie umiem dodać filmiku z mojego kompa. Musi wystarczyć fotka z któregoś z poprzednich wyjazdów: Edytowane 14 Listopada 2021 przez Dany de Vino 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 12.11.2021 o 19:46, S.N. napisał: Masa zdjęć się po necie przewija 😉 Ale to ja jestem jego autorem jak i poniższego, na którym jest prawie moja, chyba już około 10 letnia, a może nawet starsza rakieta, którą czasami ujeżdżam szlifując formę 😂 Cześć No właśnie mam wrażenie, że to zdjęcie już gdzieś prezentowałeś jako ilustrację Twojej jakiejś aktywności. Może na innym forum, całkiem niedawno. Mowa oczywiście o tych kołkach w wodzie a nie rowerach. Pozdro Edytowane 15 Listopada 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Miejsce to samo. Zdjęcie inne, a przede wszystkim gwarantuję Ci, że pod nogami zupełnie inaczej ... I to właśnie lubię. Niby to samo, ale wracasz jakiś czas później i jest duuuża zmiana, czasami na plus, a czasami na minus. Po prostu nie jest monotonnie jak np. podczas codziennej drogi do pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 2 godziny temu, S.N. napisał: Miejsce to samo. Zdjęcie inne, a przede wszystkim gwarantuję Ci, że pod nogami zupełnie inaczej ... I to właśnie lubię. Niby to samo, ale wracasz jakiś czas później i jest duuuża zmiana, czasami na plus, a czasami na minus. Po prostu nie jest monotonnie jak np. podczas codziennej drogi do pracy. Cześć Czyli dobrze kojarzyłem. Wiesz..., rzeki, woda z kajaka, to moja pasja, nie wiem czy obecnie nie większa niż narciarstwo, stąd zainteresowanie. Czyżby więc wędkarstwo, wędkarstwo muchowe? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 https://turystyka.wp.pl/co-z-sezonem-narciarskim-padla-mocna-deklaracja-6704966729018336a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 22 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Czyli dobrze kojarzyłem. Wiesz..., rzeki, woda z kajaka, to moja pasja, nie wiem czy obecnie nie większa niż narciarstwo, stąd zainteresowanie. Czyżby więc wędkarstwo, wędkarstwo muchowe? Pozdrowienia Wędkarstwo spinningowe. Hobby i raczej sezonowe na cieplejsze pory roku. Jako kajakarz doskonale wiesz jak zmienia się woda i to co pod nią i jak bardzo trzeba uważać podczas przyboru albo później po opadzie. A muchówka to zdecydowanie na miejsca gdzie jest sporo wolnej przestrzeni. Zimą bardzo polubiłem narty. Notabene od niedawna bo dopiero od sezonu 2018/2019 czyli w sumie raptem kilkanaście dni na nartach ... Mam gdzieś (?) swoje "wyczyny" zarchiwizowane z tych początków 🙃 Jest się z czego pośmiać co nawet ja widzę 😂 Ale w ten sezon wkraczam ambitnie i przykładam się do nauki. Przynajmniej taki jest plan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 W ramach przygotowania do sezonu: - pobudka 5 rano i bieganie od wiosny [czerwone kropki na poniższym zrzucie ekranu dla ostatnich 30 dni] - ograniczenie browarów [straszne, jak żyć???] - przysiady na 2/1 nodze w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 10 godzin temu, grimson napisał: W ramach przygotowania do sezonu: - pobudka 5 rano i bieganie od wiosny [czerwone kropki na poniższym zrzucie ekranu dla ostatnich 30 dni] - ograniczenie browarów [straszne, jak żyć???] - przysiady na 2/1 nodze w domu Cześć Z ptk 2 to Cie nieźle pogięło. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 45 minut temu, Mitek napisał: Cześć Z ptk 2 to Cie nieźle pogięło. Pozdrowienia Od browarów rośnie niechciana masa, nie mam zamiaru zobaczyć na wadze 110kg. Z pozdrowieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) Cześć Nie piję piwa regularnie ( tzn. nie wypijam codziennie 1 czy 2 piw - takie działanie jest bez sensu) ale jak już piję - powiedzmy raz na 10 dni - to pije 10 -12. Przy tym jednak dużo się ruszam i nie zauważyłem aby to picie wpływało znacząco na masę. Mam wrażenie, że zdecydowanie bardziej "masotwórcze" jest podjadanie. Nie można rezygnować z rzeczy zasadniczych, które utrzymują nasze zdrowie (w tym wypadku psychiczne) w dobrej formie. 🙂 Pozdrowienia Edytowane 26 Listopada 2021 przez Mitek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 6 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Nie piję piwa regularnie ( tzn. nie wypijam codziennie 1 czy 2 piw - takie działanie jest bez sensu) ale jak już piję - powiedzmy raz na 10 dni - to pije 10 -12. Przy tym jednak dużo się ruszam i nie zauważyłem aby to picie wpływało znacząco na masę. Mam wrażenie, że zdecydowanie bardziej "masotwórcze" jest podjadanie. Nie można rezygnować z rzeczy zasadniczych, które utrzymują nasze zdrowie (w tym wypadku psychiczne) w dobrej formie. 🙂 Pozdrowienia Z urzędu zakładam że nie puszkowe. Masz jakiś ulubiony gatunek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 1 godzinę temu, Adam ..DUCH napisał: Z urzędu zakładam że nie puszkowe. Masz jakiś ulubiony gatunek?? Cześć Zawiodę Cię Adamie niestety. Namysłów, ze względów praktycznych - raczej puszkowy głównie, choć nie zwracam na to specjalnej uwagi. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 8 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Nie piję piwa regularnie ( tzn. nie wypijam codziennie 1 czy 2 piw - takie działanie jest bez sensu) ale jak już piję - powiedzmy raz na 10 dni - to pije 10 -12. Przy tym jednak dużo się ruszam i nie zauważyłem aby to picie wpływało znacząco na masę. Mam wrażenie, że zdecydowanie bardziej "masotwórcze" jest podjadanie. Nie można rezygnować z rzeczy zasadniczych, które utrzymują nasze zdrowie (w tym wypadku psychiczne) w dobrej formie. 🙂 Pozdrowienia 10-12 piw to by mi wystarczyło żeby dwa razy schlać się do nieprzytomności. A Wy tu o jakimś wpływie na masę. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 38 minut temu, Spiochu napisał: 10-12 piw to by mi wystarczyło żeby dwa razy schlać się do nieprzytomności. A Wy tu o jakimś wpływie na masę. 😉 Ale ja i chyba Mietek rozmawiamy o degustacji a nie o upodleniu😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 26 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2021 Tylko taka degustacja może doprowadzić do upodlenia. Powiedziałbym nawet, że z reguły prowadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 To zależy od wagi, lightweight będzie miał problemy, heavyweight co najwyżej kaca z samego rana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 - Nie męczy cię to picie alkoholu? - A co ja, biegam jak piję? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Aktualizacja : od 2 dni waga się utrzymuje w przedziale 76 - 75 kg. Zauważone działania uboczne: - łatwiej żyć - dość permanentny stan euforyczny ( a flaszki odstawione ) ... ??? !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 To chyba przez te proszki "na odchudzanie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 W dniu 26.11.2021 o 20:21, Mitek napisał: Cześć Zawiodę Cię Adamie niestety. Namysłów, ze względów praktycznych - raczej puszkowy głównie, choć nie zwracam na to specjalnej uwagi. Pozdr Namysłów ? To teraz Żywiec, za chwilę (jak nie już, bo ostatnio zmienili puszki by je zunifikować) zacznie smakować dokładnie tak samo, jak wszystkie inne piwa koncernowe. To znaczy tak samo (źle). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 41 minut temu, moruniek napisał: Namysłów ? To teraz Żywiec, za chwilę (jak nie już, bo ostatnio zmienili puszki by je zunifikować) zacznie smakować dokładnie tak samo, jak wszystkie inne piwa koncernowe. To znaczy tak samo (źle). Namysłów butelkowy zacny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi