moruniek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Może z dalszą dyskusją przenieśmy się tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Cześć Parę stacji mogą ogarnąć. Czarny Groń - jeżeli chodzi o spotkanie - jest miejscem bardzo dobrym, kameralne, dobra baza, nas znają i my znamy wszystkich. Zawsze dobre przyjecie i wiele można załatwić dodatkowo. Piotrek np tyczki na wydzielonym stoku z pomiarem... bez tłoku. 😉 Ja tam i tak będę i zapraszam oczywiście. Jeżeli ktoś ma lepszą propozycję i układy gdzie wszystko ogarnie to super. Pozdrowienia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Nie wiedziałem, że Mitek ma tak zacną pozycję w czarnogroniowym towarzystwie. Sorry, Mitek. Jest to jednak bonus, dla nas narciarzy typowo amatorskich. Nadto, zapewne ktoś z nas będzie musiał pełnić funkcję koordynatora całości bałaganu .... a Mitek być może się tego podejmie ... ???????????? Dyskutujmy, tylko proszę niezbyt długo .... aby w odpowiednim czasie zająć się rezerwacją mieszkań . I co z terminem ? ja proponuję koniec lutego: 24 - 27 ewentualnie początek marca , powiedzmy 02 czy 03 marca do niedzieli 06 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Młodemu powiedziałem o spotkaniu. "Tata ale ja też oczywiście jadę ?" p.s. Termin po feriach zdecydowanie najlepszy (każdy/a z nas zdąży się wywiązać z obowiązków rodzinnych itp.). p.s.2 Chyba, że jaśnie nam panujący zamkną wszystko na 4 spusty. Wtedy zarejestrujemy klub sportowy SKIFORUM. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Cześć Termin u schyłku sezonu - to oczywiste. Najlepsza pogoda, ciepło, dłuższy dzień itd. Termin trzeba dopasować do programu sezonu danego ośrodka aby nie wstrzelić się w niechciana imprezę typu Zawody Misia Puchatka i trzeba się w tym kalendarzu po prostu umieścić. Niezłym pomysłem jest dopasowanie się do jakiejś imprezy już przez dany ośrodek czy też jego partnerów projektowanej - to daje czasami super możliwości. Tak, że niech każdy się zorientuje w zaprzyjaźnionym miejscu co i jak, jakie są możliwości, co z bazą noclegową - mało, który ośrodek ma własną, itd. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) Proponuje Ośrodek Ostoja Koninki!! Nawet jak będzie lockdown to właściciel dla nas otworzy 🙂 Edytowane 6 Listopada 2021 przez tyrpoos_ski 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) Cześć Nie byłem tam lata. Fajny pomysł. A jak z bazą noclegową? Bo ja, jak tam jeździłem, to spałem zawsze po jakichś chałupach ale to było chyba ponad 30 lat temu... 🙂 Pozdro Edytowane 6 Listopada 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 6 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 Jest ośrodek, możesz na stronie zobaczyć. Właściciel fajny gość , w zeszłym sezonie miał gdzieś lockdown 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Nie byłem tam lata. Fajny pomysł. A jak z bazą noclegową? Bo ja, jak tam jeździłem, to spałem zawsze po jakichś chałupach ale to było chyba ponad 30 lat temu... 🙂 Pozdro Wygląda całkiem ok. My (Skiforum) to tak trochę jak wyjazd integracyjny dla firm. Baza noclegowa jest, jak miejsc nie starczy blisko Rabka. Kraków jak chce to dojeżdża ? http://ostojakoninki.pl/pokoje/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Wierchomla wciąż działa? W okolicy dolnej stacji krzesła jest kilka sporych domków 10-osobowych. Z liczydła na stronie wychodzi, że za 3dniowy (czw - nd, znaczy 3 noce) pobyt 10 osób w domku w początku marca trzeba zapłacić nieco ponad 2 tys zł. Uczciwa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 W dniu 6.11.2021 o 21:20, tyrpoos_ski napisał: Proponuje Ośrodek Ostoja Koninki!! Nawet jak będzie lockdown to właściciel dla nas otworzy 🙂 Jestem za. Trzeba docenić, że właściciel nie poddał się pandemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi