nikon255 Napisano 29 Października 2021 Udostępnij Napisano 29 Października 2021 4 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: zostały dwie próby😁. Za podjęcie walki zaniosę nart z parkingu na wyciąg................ 13-14 sekunda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 29 Października 2021 Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Koniec konkursu wygrywa NIKON 255.......Drogi kolego masz u mnie 4h karnet Zwardoń Ski. W przypadku niemożności wykorzystania karnetu równowartość przeleję na wskazane konto......I słowo się rzekło ...... Tak masz rację w wskazanym przedziale czasowym Janek jako doświadczony narciarz (klasyk od urodzenia-tak myślę) który z niejednego narciarskiego pieca jadał, zastosował (chyba podświadomie) ten myk. Przez cały zjazd prawa ręka "pykała" śnieg ale kiedy przeszedł na gazie w skręty kompensacyjne wertikalowe, widząc koniec trasy minimalnie wyprzedził skręt wyraźnie zabijając kija na odstawionej ręce - było walnięcie prądem i skutkujące tym wyraźne spowolnienie...... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 29 Października 2021 Udostępnij Napisano 29 Października 2021 Dzieki! 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2021 W dniu 30.10.2021 o 00:12, Adam ..DUCH napisał: Koniec konkursu wygrywa NIKON 255.......Drogi kolego masz u mnie 4h karnet Zwardoń Ski. zaraz chwileczkę - a jaką nagrodę przewidziano dla demonstratora tej ewolucji ?😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 5 godzin temu, Jan napisał: zaraz chwileczkę - a jaką nagrodę przewidziano dla demonstratora tej ewolucji ?😀 Uścisk dłoni prezesa.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Uścisk dłoni prezesa.... Kolega Nikon winien być na dwóch miejscach podium, bo dał dwie odpowiedzi. Zostaje wiec jedno miejsce na pudle dla demonstratora. Uścisk dla każdego. PS fajny konkurs, szkoda, ze się nie zalapalem, na pewno dałbym niejedna nieprawidłowa odpowiedz, na mnie można liczyć. Edytowane 2 Listopada 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2021 W dniu 29.10.2021 o 23:48, Adam ..DUCH napisał: zostały dwie próby😁. Za podjęcie walki zaniosę nart z parkingu na wyciąg................ PS Mietek jest poza konkurencją ......za wkład w forum Mig jest poza konkurencją ......za Mig...anie się z spotkaniem...z mojej winy Niech bedzie ze z obopolnej.... ale co sie odwlecze..itd. W tym sezonie bede mial dla Ciebie pacjenta, przyszly zięc, a to ostatni sezon gdy moge cos od niego wyegzekwowac. Przeciez nie dam córki narciarskiemu abnegatowi.... W kazdym razie jest chetny, czynny sportowiec, cos juz tam na nartach kojarzy. Licze na Ciebie..... ;-))) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 14 hours ago, mig12345 said: W tym sezonie bede mial dla Ciebie pacjenta, przyszly zięc, A co Adam ma mu testy przeprowadzić ? Najtrudniejszy test na zięcia, o jakim słyszałam, to dać zimne stopy córki do ogrzania na zięcia brzuchu w okolicy pępka .... jak zniesie z godnością to bierz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 2 godziny temu, Joanna Sm napisał: A co Adam ma mu testy przeprowadzić ? Najtrudniejszy test na zięcia, o jakim słyszałam, to dać zimne stopy córki do ogrzania na zięcia brzuchu w okolicy pępka .... jak zniesie z godnością to bierz!!! Adam wie co to dmuchać i chuchać.....a potem przychodzi taki truteń, bezczelnie zabiera i miodzik spija......będą testy. 🤪🤪🤪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) Jak Ty mnie rozumiesz..... :-))) Trzeba zrobic z niego narciarza, na tyle by sie nie zabil od razu. Mimo wszystko szkoda by bylo.... Edytowane 3 Listopada 2021 przez mig12345 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi