mig Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 8 godzin temu, Gabrik napisał: Migu dawaj zdjęcie, będę wiedział czy to Ty jak się spotkamy gdzieś w Zwardoniu 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 2 godziny temu, mig12345 napisał: Cześć Aleś pojechał... No i jak ja Cie teraz poznam. Tamta była po prostu kultowa... z tymi delikatnymi, chyba, pomarańczowymi czy pomarańczowo-białymi paseczkami, dobrze pamiętam? Pozdrowenia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Aleś pojechał... No i jak ja Cie teraz poznam. Tamta była po prostu kultowa... z tymi delikatnymi, chyba, pomarańczowymi czy pomarańczowo-białymi paseczkami, dobrze pamiętam? Pozdrowenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 2 godziny temu, mig12345 napisał: JMP wiecznie żywa! Moja ma pewnie około 10 lat i nic, qrde nic. I jak tu się sportowo rozwijać, jeśli się nie ma pretekstu do wymiany kurtki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 W tzw miedzyczasie przerobilem 2 inne... jedna nawet dosc dlugo.... ale kurtka pikuś... buty, panie , buty.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, mig12345 napisał: W tzw miedzyczasie przerobilem 2 inne... jedna nawet dosc dlugo.... ale kurtka pikuś... buty, panie , buty.... Cześć Czyli źle pamiętałem. A spodnie z tego co pamiętam to załatałeś? Ale ekipa... Wczoraj rozmawiałem ze Spiochem chyba z pół godziny przez tel. ale o rowerach. A co do butów to o czymś myślałeś konkretnym. masz jakieś preferencje itd.? Pozdro Edytowane 5 Listopada 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Apropo - jakby ktoś z forumowiczów akurat potrzebował...mam spodnie Ziener rozmiar 50 (zielone). Sobie zostawiłem 48 (wziąłem dwie ostatnie pary) 210 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Czyli źle pamiętałem. A spodnie z tego co pamiętam to załatałeś? Ale ekipa... Wczoraj rozmawiałem ze Spiochem chyba z pół godziny przez tel. ale o rowerach. A co do butów to o czymś myślałeś konkretnym. masz jakieś preferencje itd.? Pozdro Buty flex ok 110-120, szerokosc ok 102mm-mm przy rozmiarze 27. Canting co najmniej jednostronny. Klamry z mikro. Formowana skorupa lub podobny sposob dopasowania. Zdecydowanie nie zawodnicze ale dające kontrolę. Szerokie w palcach. Taki allround z gornej polki, bez dziwnych wodotryskow, ski/walk i podobnych bzdur. Obecne to Salomon CS bez problemu mogę je miec caly dzien na nogach, 110, realnie pewnie juz znacznie mniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 5 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Czyli źle pamiętałem. A spodnie z tego co pamiętam to załatałeś? Ale ekipa... Wczoraj rozmawiałem ze Spiochem chyba z pół godziny przez tel. ale o rowerach. A co do butów to o czymś myślałeś konkretnym. masz jakieś preferencje itd.? Pozdro Trzeba będzie zorganizować jakieś spotkanie forumowe w tym sezonie. Rowerowe w sumie też można. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, mig12345 napisał: Buty flex ok 110-120, szerokosc ok 102mm-mm przy rozmiarze 27. Canting co najmniej jednostronny. Klamry z mikro. Formowana skorupa lub podobny sposob dopasowania. Zdecydowanie nie zawodnicze ale dające kontrolę. Szerokie w palcach. Taki allround z gornej polki, bez dziwnych wodotryskow, ski/walk i podobnych bzdur. Obecne to Salomon CS bez problemu mogę je miec caly dzien na nogach, 110, realnie pewnie juz znacznie mniej. Proszę https://fitanu.com/pl/buty-narciarskie-hero-world-cup-110-medium-wh-rbj1050-rossignol-3607683459834?gclid=Cj0KCQjwrJOMBhCZARIsAGEd4VFU0OG70Y0vIplV27vqH_fU93H4kprlUuwUKq6hILgH7Ffz_YwnXqsaArwlEALw_wcB ew https://ski4you.pl/produkt/buty-narciarskie-rossignol-hero-world-cup-130-medium-2021/ szerokosc 100 niby ale to średnia pisza, trzeba by doczytac Edytowane 5 Listopada 2021 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Jak się nauczę jeździć to sobie takie kupię...I czerwone narty 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 4 godziny temu, Gabrik napisał: Apropo - jakby ktoś z forumowiczów akurat potrzebował...mam spodnie Ziener rozmiar 50 (zielone). Sobie zostawiłem 48 (wziąłem dwie ostatnie pary) 210 zł. Gabrik, biorę te portki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 56 minut temu, Spiochu napisał: Trzeba będzie zorganizować jakieś spotkanie forumowe w tym sezonie. Rowerowe w sumie też można. Dobry pomysł, popieram w 100% . Warto jak najwcześniej ustalić miejsce i termin ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 1 godzinę temu, Spiochu napisał: Trzeba będzie zorganizować jakieś spotkanie forumowe w tym sezonie. Rowerowe w sumie też można. Też jestem za. Jakiś mały kameralny stok z odpowiednią bazą noclegową np. Czarny Groń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Teraz, moruniek napisał: Też jestem za. Jakiś mały kameralny stok z odpowiednią bazą noclegową np. Czarny Groń ? Właśnie Czarny Groń przeglądam - ma atuty: - jest sporo domków a dla chcących wyższego standartu / komfortu hotel - dla szukających ukojenia w wodzie i poprawy urody jest zaplecze w hotelu - stoki w sam raz, bus na gwizdek, słowem możemy się skrzykiwać, a przynajmniej rezerwować. TERMIN??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Termin pewnie będzie weekendowy więc na Czarnym Groniu tłumy. Pójdźmy w kierunku narciarstwa a nie zsuwania się po oślich łączkach. Proponuje Pilsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Dla mnie obojętnie... , byle nie Bieszczady ... 😉 Moze być nawet Poniwiec w tygodniu. Nachylenie zacne, jakieś patyki mogą nam postawić ( Jeszcze przed kilku laty jeździliśmy tam w 3 samochody na wieczorną zamiast na basen... ) Mysle jednak, że Czarny G jest solidniej przetestowany... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 CG to chyba jedyny stok w Polsce z tak upierdliwą logistyką. Zalet w zasadzie brak. Trasy takie sobie, ludzi full. Dojazd też z dala od głównych dróg. No i zawsze był CG. Wisła/Ustroń jak najbardziej, tam jest przynajmniej kilka opcji. Na Poniwcu czy Soszowie nie ma chyba tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 20 minut temu, Spiochu napisał: CG to chyba jedyny stok w Polsce z tak upierdliwą logistyką. Zalet w zasadzie brak. Trasy takie sobie, ludzi full. Dojazd też z dala od głównych dróg. No i zawsze był CG. Wisła/Ustroń jak najbardziej, tam jest przynajmniej kilka opcji. Na Poniwcu czy Soszowie nie ma chyba tłoku. Czasem też nie ma sniegu. Ostatnie 2 sezony był..... Z tego wynika, że powinny być 2 spotkania.... 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 21 minut temu, Spiochu napisał: CG to chyba jedyny stok w Polsce z tak upierdliwą logistyką. Zalet w zasadzie brak. Trasy takie sobie, ludzi full. Dojazd też z dala od głównych dróg. No i zawsze był CG. Wisła/Ustroń jak najbardziej, tam jest przynajmniej kilka opcji. Na Poniwcu czy Soszowie nie ma chyba tłoku. Ach ten tłok (na zdjęciu mój syn). Tłoku ciąg dalszy. Mi jest to obojętne, nawet jak ustalicie Kurzą Górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Zawsze jak byliśmy to wielka kolejka do każdego wyciągu. Takie zdjęcia mógłbym zrobić nawet w Białce/SMR, a jak jest zazwyczaj każdy widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 1 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2022 (edytowane) A gdyby tak cofnąć się z wyposażeniem w czasie?Nie wiem,skąd rysownik tak dokładnie znał rozkład czasowy mojego posiadania dóbr ... Edytowane 1 Lutego 2022 przez lski 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi