kedar_jc Napisano 18 Października 2021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Czołem. Planuję (wymuszoną wyrwaniem krawędzi) zmianę sprzętu. Celuję w Salomon s/force bold. Nie mogę znaleźć rzetelnych informacji, a te że sklepów są sprzeczne. Mój but ma 376 mm długości. Raz mam informację, że but Nie wejdzie w wiązanie (myślę tu o z12), innym razem że narta przyjmuje 380 mm. Ma ktoś tę nartę i może udzielić rzetelnej informacji (zdjęcie płyty mile widziane:) ) Drugi problem to długość. Mam 201 cm wzrostu i 115 kg. Celuje w 184. Czy to dobry wybór przy tej narcie, czy lepiej 177? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorson79 Napisano 22 Października 2021 Udostępnij Napisano 22 Października 2021 Cześć, jeździłem na 177, mam 190 cm, bierz 184, super allmontain dla dobrze jeżdżących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloM Napisano 27 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2021 Czesc, mam te narty z wiazaniami Z12 GW20/21, z butami długości 316mm. wg mnie po przesunięciu mocowań na max długość na but 376 część mocowań będzie odrobine 'wystawac' poza szynę. być może z innymi/nowszymi wiazaniami jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi